benim de netgsm 5 dk sürdü hayretle izliyorum |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (560. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Türknet için diğer aylar fiyat sabit mi?
2 ay bedava sonraki aylarda yılbaşından sonra değişecekse çokta uygun değil millet neden bukadar bu firmaya yoğunlaştı. Daha uygun yerler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar oglen turk telekoma guttim iki farkli temsilci comnetten gecis alinamadigini soyluyor illa yeni abonelik yapalim diyorlar diger iss gecis aliyor dedim bunlar transfer alinamiyo diyor yeni uyelik actim yarin bagliyacaklar
sabit değil 2 ay bedava kullanırız 1 ayda para öderiz
90 günü tamamlar tamamlamaz başka bir yere zıplarız
diye düşündüm.
-
netgsm referans kodu arayanlar içi benimkini kullanabilirsiniz.
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGWQ1F3AK Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWQ1F3AK
-
evet sabit fiyat garantisi de yok. netgsm de haziran 2025 e kadar sabit fiyat iddiası var. 259 tlye oraya geçtim düşünen varsa pm atsın davet kodu ile aynı fiyattan yararlanabilir
-
Turknet çağrı merkezinde de benzer işliyor süreç, başvurana kadar paşam, sonra çağrı merkezini arayınca otomatik IVR mesajı dinletip sonlandırıyorlar.
15 ay taahhütlü olup, ilk 3 ay 300 TL, son 12 ay 600 TL’dir. Modem ücreti dahil değildir, modem ücreti 75 tl.. Türk telekom nasıl sizce.türk net zam yapar muhtemelen yılbaşından sonra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR ARER -- 12 Aralık 2024; 17:16:50 > -
ben de dün netgsm'e geçiş için başvurdum. 18 saat içerisinde geçişi tamamlayıp interneti aktif ettiler. çok uğraştırmadılar. edevletten onay verip, kimlik ve ikametgahı online işlemlerden yükledim o kadar.
6 ay boyunca faturalarınızda 40 TL indirim için Referans Kod : NTGGFGEHO
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starback -- 12 Aralık 2024; 17:17:49 > -
Valla o bu şu, hepsi aynı lacivert. Telekomundan çıpırlınet'ine kadar.
Coğrafya kader midir?
2 gündür dönüş bekliyorum bi aramadılar turknete geçtik mecbur Birde beylikdüzü esenyurt civarında atlantisnet varmış 1000mbps 350tl yıllık o bölgede olan bakabilir bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet'ten doğrudan sansırsüz olmayan bir internet servis sağlayıcısına geçtim. Şimdi instagram discrod xxx gibi sitelerin yasakalarını yeri geldiğinde nasıl aşacağım diye mi düşünüyorsun? Öyleyse beni dinle,
Turk.Net doğrudan Özgür bir internet sağlayamıyor. Kendi dnslerini kullanıyor. Comnet kendi dnslerini kullanmadığı için istediğimiz siteye kafamıza göre giriyorduk. Küçük bir kaç sağlayıcı da dns çözümleyicisi olarak kendi çözümlerini kullanmıyor. Turk.Net bunlardan biri olmadığı için yasaklar burda var ama VPN ve ekstra uygulama kullanmadan bu yasağı aşmak çok kolay.
Android kullananlar Ayarlar bölümündeki arama kısmına "private dns" yazarak gerekli ayarları yapabilir. Orada dns adresi gireceğiniz bölüme bir adres yazacaksınız. İnternete Doh dns yazaraak çeşitli adresler bulabilirsiniz. Ben mullvad dns adresini giriyorum. Reklam ve sansür görmüyorum. Dns bazlı engelleme. base.dns.mullvad.net Google Next Dns Cloudflare de kullanabilirsiniz. Size kalmış.
Pc'de ise Firefox'un Dns over HTTPS özelliği sayesinde yine ayarlara gidip söz konusu ayarı açıp, istediğim dns adresini girerek bu engelleri aşıyorum.
Kolay Gelsin, İyi Surfler!
Not: Eğer Vodafone Mobil hattınız varsa Wifiden mobil hatta geçiştiğinizde Private Dns kullandığınız için internete çıkamıyorsunuz. Bu durumda Andorid ayarlarından Private Dns'i kapatın.
-
Kazık.
Modem arayüzünden DNS değiştirilse Turknet’le her siteye girilemez mi?
Katıldığım için çok mutlu olmuş haspam, mail atmış bi de. La sen iki elinle bi şu bağlantıyı bitir de ondan sonra cilveleş. Mesai saati biterse kimse uğraşmaz, yarına kalır kesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 12 Aralık 2024; 17:24:14 >
Davet edilen her kişi için ₺40 indirim mi yapılıyor?
turkneti günahım kadar sevmem de bu sahtekarlardan bir şekilde çıkmamız lazım, mevcut durumda da geçiş konusunda en avantajlısı yine turknet, 2 ay zaten bedava veriyor 3. ay 499 tl üzerinden ödeme yapılsa aylık 166 liraya gelir, hadi diyelim bu dönemde zam yaptı ve 750 lira oldu yine aylık 250 liraya gelir, zaten sizi 3. ay sonunda bağlayan bir durum söz konusu değil 3. ay sonunda istediğiniz issye geçersiniz boşuna maceraya gerek yok bence, siz bilirsiniz yinede.
not ; dün bu saatlerde turknete geçiş için başvurduk daha onay için arayan soran olmadı, 3 kere mesaj atmışlar en son bir şey yapmanıza gerek yok firmadan onay bekliyoruz yazmışlar bekliyoruz öyle.
-
Sizin şanssızlığınız hocam benimde dün aradım ulaşamadım sabah aradılar beni geç kaldınız başka firmaya geçiş yaptım dedim ama saat 12 gibi eniştemin aboneliğini geçirmek için başvuru yaptık saat 3'te her şey bitmiş bağlantı hazırdı net gsm'de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Denemedim. Muhtemelen olur. Benim modemde sadece 1.1.1.1 gibi basic dns girme seçeneği var. Doh falan olmadığı için girmiyorum. Bir süre Turk.Net'in dnsleri ile interneti de deneyimlemek istiyorum açıkçası. Bundan dolayı da girmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X