Şimdi Ara

Company of Heroes DX10 patch Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: The_MAD

emptyrean@ Kart fena çakılmış dx10'da...Adamlar diyorki dx10 oynuyacaksan herşeyi medium yapacan eee o zaman dx10'dan geriye ne kalacak?Yarım dx10!!!...Yüksek kalitede dx9'mu yoksa orta seviyede dx10'mu oynamalı?Bence dx9'a devam, bu oyunlara yeni seride fayda etmez 5 sene sonra çıkacak kartlar ancak oynanabilir hale getirir bu oyunları!...Dx10'un tamamen kart aldırmak için çıkarıldığı anlaşılıyor...Bu 128bit orta seviye kartlarla dx10 oynamak imkansız.Adı dx10 olacak ama kısılan ayarlarla dx9'dan bir farkı kalmayacak....Bundan sonra çıkacak oyunlarda da daha feci sonuçlara hazır olalım...Dx10 faciası kapıda...

quote:

evet emptyrean arakdaş durağan 2 resim arasındaki farkı değil oynarken farkı burda acıklamış kareler ilerlerken hiçbişi anlaşılmıyor demiş aynı dx9 -10 fark olmadığını yine bir değerli arkadaş lost planet için belirtmişti bence en belirgin en fazla fark edebiliceğiniz fark performansın yok olması yani en pahalıları tercih etmemizi istiyorlar anladığım kadarıyla en cok bu fark edilcek

Aynen öyle gibi gözüküyor.
    DX10 henüz gelişme aşamasında,elbette farklar belirginleşmeye başlayacak(özellikle temelden Dx10 olan oyunlarda)ama Geforce 8-mainstream yani orta düzey kartları galıba batiyor gibi görünüyor.
    iyi iki sıfır 8500GT almak yerine ucuzdan 2.el bir 7600Gt almışım.Hem daha hızlı dx9 konusunda hem zaten 8500'ün tek özelliği dx 10 olması,ortadaki performans belli zaten.(sözüm 8600Gt-GTS ye değil,kısmen de olsa)
    Bana aslında hesapta dx 9 destekleyen ama onu adam akıllı akıcı çalıştıramayan fx 5200 ve abileri aklıma geldi bir anda,onlar da peynir ekmek gibi satıldı dx9 diye olanlar belli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 1 Haziran 2007; 21:38:28 >

• Ben hala tam dx10 performansının çıktığına inanmıyorum hala beklemekteyim crysis olsun call of jurarez olsun bunlar tam dx10 olur kanımca
  • quote:

Orjinalden alıntı: çekirge1

Ben hala tam dx10 performansının çıktığına inanmıyorum hala beklemekteyim crysis olsun call of jurarez olsun bunlar tam dx10 olur kanımca

Alan Wake var birde...
  • aaa evet alan wake unutmuştum hatta o 4 çekirdek'e tam uyum olacaktı günümüzde daha 2 çekirdeğe uyum yokken bu 4 çekirdeğe uyumlu olacaktı iyiki hatırlattın süper olcak buda
  • Ben resimlerden dx10 farkını ayıredebiliyorum...Özellikle ışıklandırmalar çok gerçekçi hale getirilmiş ,yer kaplamaları ve diğer kaplamalara yeni bir boyut getirilmiş..Artık yerlerde taşlar, otlar daha fazla yer almış...Girinti çıkıntılar artırılarak gerçekçi bir hale getirilmiş...Ama ayırdedilebilmesinin yanında dx9'danda çok üstün birşey göremiyorum.Bunun sebebide dx10'un sadece dx9 üstüne makyaj olarak kullanılması....Dx10 bazı görevleri işlemciden bağımsız olarak gpu'ya yaptıracaktı ama Gpu'larda bu işin altından rahatça kalkamıyor...Dx10'da performans artışı gelmiyor yani...Çok daha iyi gpu'lara ve işlemcilere ihtiyaç var...Aslında grafikte meydana gelebilecek her iyileştirmenin donanımları zorlayıcı bir özelliği var.Oyuna eklenen yeni poligonlar çok az olmasına rağmen dx9 performansının 3 kat altında kalmış..Süper donanımlar olmadan dx10'a adım atmak çok doğru değil...Eğer gerçekten full dx10 diyebileceğimiz bir oyun yapılırsa bence bunun altından hiçbir donanım kalkamaz...Büyük ihtimalle dx9 üstüne dx10 makyajından başka bişey göremiyeceğiz...İlerde çıkacak oyunlarda da çok iyi performans beklemek hayal...Ne kadar dx10 kullanılırsa bu kartlarda o kadar fazla sürünecek görülen olay bu bence...

Gerçek dx10 bir oyun kimse beklemesin..Crysis bile dx10 kısmi olarak kullanacak...Optimizasyonda işin dx10-dx9 dengesinde saklı..Bu denge sağlanmadan oynanabilir oyun yapmak şimdilik hayal..

Dx10 teknolojisine hiçbir lafım yok..Gerçekten oyunlarda inanılmaz iyileştirmeler geliyor...Ama bunu kaldıracak donanım malesef üretilmiyor ya da üretilmek istenmiyor...

Henüz donanımlar hazır olmadan dx10'a geçmek bence hiçte iyi olmadı...Herkes Ultra alıp oynamak zorunda değil...Bence dx10 diye milleti iyi kandırdılar..Özellikle 3-4 milyon kart satan NVIDIA'yı kutlarım...Gerçekten büyük iş yaptılar...Güle güle yesinler o paraları...Dx11'de de aynı şeyleri yaşatırlar bize...Bu adamların dünü neyse bugünüde o...

• Bende bugün indirdim 1.70 yaması olarak geçiyor ancak ben WindowsXP kullanmaya devam ediyorum Vista olmadığı için DX10 farkını göremedim. Okuduğum kadarıyla büyük bir fark yok, oyunun DX10 performansı düşük çıkıyorsa bu hiç iyi haber değil benim için.

Multiplayer olarak oynamak gerçekten çok zevkli bir o kadar da zor. Alman tarafını oynamak da zevkli ancak ABD gücüyle kıyaslanırsa daha zayıf geldi bana tabiki Alman tanklarını saymazsak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 2 Haziran 2007; 18:44:46 >
  • arkadaslar 1.70 in ilacını bulamadım bı yardımıcı olurmusunuz tesekkurler
  • DX10'un asıl nimetlerinden faydalanmak için (gerçekten dedikleri kadar nimeti varsa) daha beklememiz gerekecek sanırım. Öncelikle bu ilk DX10 kart dalgası istenilen performansı vermekte zorlanacak gibime geliyor. Ondan sonra ikinci ve üçüncü partiler de işler rayına oturacak. Tabi bu sefer de fiyatların inmesini bekleyeceğiz. Kısacası şu an için halen DX10 için acele etmeye gerek yok.
    Bunun dışında COH'un gerçek DX10 performansını göstermediğine de katılıyorum. Sonuçta bu oyun orjinal olarak DX9 için yapıldı. Crysis, Alan Wake ve Hellgate:London bize DX10 nedir ne değildir gösterecek
  • aylar önce söyledik ama dinleyen olmadı. geçen sene bu zamanlar 2007 ocağını bekleyin kart almayın diyorlardı dx 10 cular bekleyenlere yazık oldu.
    ben özellikle orta seviye bi dx 10 kart için beklemek hata olur demiştim çünkü dx 10 oturduğunda o orta seviye karttlar o oyunları oynatamaz demiştim. o post larımı bulurum bile ama karşımdaki anlamaksızlar hala bekleyin diyorlardı. orta seviye bi dx10 kartla dx9 bi kart arasında pek bi fark yok açıkçası beklemeye değecek hiçbişey yokmuş dediğim gibi.
  • oyunun grafikleri iğrenç hiç hoşuma gitmedi bence crysis fikirlerimizi değiştirebilir çünki oyunu sürekli takip ediyorum oyun içinden videolar filan mükemmel onlar hangi kartlarla test ediyolar 8800 lerle bende dx10 da iyi bişiler yapar bu kartla hemen çökmeyin karttın üstyüne bi bekleyelim
    iyi olcak bi çıksında
  • Slm

Bende aksam Vista kurup ilk testimi yaptim malesef bende memnun kalmadim oyunda farki anlamak mümkün degil sadece resimlerde belli oluyor aradaki fark neyse bunlar zaten daha ilk denemeler gercek dx 10 yapimi oyunlar biraz daha farkli olur zannedersem yanliz simdiki üst seviye kartlar dahi iyi bir performans saglayamiyor .

saygilar
  • DX10 performansının düşük çıkması bu oyun yapılırken DX10 hiç ortalarda yoktu tamamen DX9 a göre yaptılar şimdi yamayla bu kadar olur...

Meraketmeyin DX10 için üretilmiş oyunlarda performans güzl olacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: m@trix

gerçekten çok fark var . nasıl göremiyorsunuz. muhteşem

evet fark var birinde kontrast fazla acık diğerinde ise az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiDNiGhTKiSs -- 4 Haziran 2007; 16:00:39 >
  • Fark var ama tatmin edici boyutta değil
  • Bu resimlerde Sozde DX10 da gorulen efektlerin hepsi sm2.0b ile elde edilebiliyordu, neden bu efektler icin dx10 yamasina ihtiyac duyuldugu muamma. Yenileri bur kenara birakin half life 2 Lost Coast ta burda gorunen isiklandirmanin alasi sm2.0b kartlarla gorulebiliyor.

Anlasilan Crysis in cikmasi gerekli adam gibi nimetlerini gorebilmek icin DX10 un...

Company of Heroes DX10 patch Çıktı

Company of Heroes DX10 patch Çıktı

• Yahu biraz sabredin asıl DX10 gücünü Crysisde gösterecek defalarca izlemedinizmi videoları....
  • Dx10 oyunlar çıksın esas performansı o zaman görecez diyip şimdiki COH dx10 yaması ve dx10 olup olmadığı belli bile olmayan bir LP demosunda çakılan kartların crysis ya da alan wake'de şaha kalkacağını düşünmekte ayrı bir meziyet olsa gerek...Dx10 kartları yiyip bitiriyor azı bu kadarsa çuğunu hesap edin artık...
  • Bu bir yama. Lost Planet'in de daha demosu çıktı.

Tam sürüm oyunlar çıksın o zaman belli olur ak koyun kara koyun.
  • dx10 da adamlar gerçekten adama dumanlar gerçekten dumana ortamda gerçekten ortama benziyor benim hoşuma gitti
  • Daha ne olsun be kardeşim.Bu bir strateji oyunu.STrateji oyununda bile 16 mb yama ile bunlar yapılabiliyorsa varın gerisini siz düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.