Şimdi Ara

Company of Heroes DX10 patch Çıktı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
3.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dx10 diye birşey yok...sadece mic. kandırması...zamanında yok dx10 ile oyunlar daha iyi çalışacakmışşş..yok daha iyi görüntü alacakmışızzz..aynı görüntüleri herşeyine iddaasına girerim 3.0 ve hatta 2b kartlar ile alabiliriz..sadece bu şeref..er kodlarla oynayarak milleti kandırıyorlar..sadece piyasada çeşit olması için böyle birşey ortaya attılar...herşey kabak gibi ortada...bunların oyununa gelmişizz..ama elden gelen birşey yok..lanet olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

uyanınnnnn!!!!!

dx10 diye birşey yok...sadece mic. kandırması...zamanında yok dx10 ile oyunlar daha iyi çalışacakmışşş..yok daha iyi görüntü alacakmışızzz..aynı görüntüleri herşeyine iddaasına girerim 3.0 ve hatta 2b kartlar ile alabiliriz..sadece bu şeref..er kodlarla oynayarak milleti kandırıyorlar..sadece piyasada çeşit olması için böyle birşey ortaya attılar...herşey kabak gibi ortada...bunların oyununa gelmişizz..ama elden gelen birşey yok..lanet olsun...

İlk Voodoo ekran kartları ile de Crysis oynanır aslında da üreticiler çaktırmıyor

Şaka maka, şu dediğine ben de kısmen katılıyorum. DirectX10 var mı yok mu? Bana bazen var gibi geliyor bazen de yok gibi... Madem DX10 çıktı, piyasada var, neden hiçbir yerde başlı başına Setup dosyası yok? İlla Vista altından yüklenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 5 Haziran 2007; 17:20:20 >

• Güzel bir noktaya değindiniz. Düz SM 2.0 kartlarla da aynı görüntünün alındığı kalmış aklımda. 9550 ile denediğimde öyleydi en azından (belki b ile çok küçük bir iki ayrıntı geliyordur ama genel hatları, HDR, bina içi şahane ışıklandırmalar, kumsal vs. aynıydı).

Bekleyelim de Crysis çıksın bakalım.

Umarım Crysis'e kadar Geforce 9 gelmez.

quote:

Orjinalden alıntı: RedLabel

Bu resimlerde Sozde DX10 da gorulen efektlerin hepsi sm2.0b ile elde edilebiliyordu, neden bu efektler icin dx10 yamasina ihtiyac duyuldugu muamma. Yenileri bur kenara birakin half life 2 Lost Coast ta burda gorunen isiklandirmanin alasi sm2.0b kartlarla gorulebiliyor.

Anlasilan Crysis in cikmasi gerekli adam gibi nimetlerini gorebilmek icin DX10 un...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 5 Haziran 2007; 17:28:01 >
  • benim anlatmak istediğim kod yapısından kaynaklanıyor..kodları şişirerek önümüze koyuyorlar...

quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

uyanınnnnn!!!!!

İlk Voodoo ekran kartları ile de Crysis oynanır aslında da üreticiler çaktırmıyor

Şaka maka, şu dediğine ben de kısmen katılıyorum. DirectX10 var mı yok mu? Bana bazen var gibi geliyor bazen de yok gibi... Madem DX10 çıktı, piyasada var, neden hiçbir yerde başlı başına Setup dosyası yok? İlla Vista altından yüklenebiliyor.

• quote:

benim anlatmak istediğim kod yapısından kaynaklanıyor..kodları şişirerek önümüze koyuyorlar...

quote:

quote:

uyanınnnnn!!!!!

Dx10 sayesinde yeni komutlar kullanılarak aynı görüntülerin daha hızlı renderlenmesi, ayrıca değişik efektlerin de kazanrılabilmesi sağlacak diye biliyorum.

@bonser24

Hiç kod yazdın mı? Yazmadığını tahmin ediyorum. Ancak yinede söyle bana çok merak ettim. Kodları şişirmek ne demek?

• quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

quote:

benim anlatmak istediğim kod yapısından kaynaklanıyor..kodları şişirerek önümüze koyuyorlar...

quote:

quote:

uyanınnnnn!!!!!

Dx10 sayesinde yeni komutlar kullanılarak aynı görüntülerin daha hızlı renderlenmesi, ayrıca değişik efektlerin de kazanrılabilmesi sağlacak diye biliyorum.

@bonser24

Hiç kod yazdın mı? Yazmadığını tahmin ediyorum. Ancak yinede söyle bana çok merak ettim. Kodları şişirmek ne demek?

Ama Dx10 oturana kadar hızlı renderleme bir kenara kartlar adeta oyunu oynatabilmek için can çekişiyor

• direcx 10 hep üfürme company of hereos un 1.7 yamasını indirdim oyun kilitlendi ayarları biraz daha kıstım yok resmen kandırıldık bu kartlar daha basit bi yamada bile çakıldıki criz mriz hiç oynatmaz 2tane gtx slı yapsan yine çöker anlayacağınız hepsi fos çıktı benim kartta 8800gts iyikide gtx si verdim
  • Alıştıra alıştıra veriyorlar...İyiki dx10 oyunlar daha önce çıkmamış...
  • daha önce bu oyunlar çıksaydı bu kazığı atabilirlermiydi kim alırdıki
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!

quote:

quote:

quote:

uyanınnnnn!!!!!

@bonser24

sadece yazman süresi kısalacak başka birşeydeil dx9 da yapılabilirni ama uzun mesele olacaktı aynı turbo yazmaktansa c+ yazarım daha iyi gibi bilmem anlatabildimmi?

• arkadaşlar size tavsiyem direc x10 kartlarını almak için acele etmeyin kesinlikle direc10 oyunlar ancak 2008 de kendini belli eder boşuna kazıklanmayın kazıklanan biride benim direc 10 kazazadesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: superms

arkadaşlar size tavsiyem direc x10 kartlarını almak için acele etmeyin kesinlikle direc10 oyunlar ancak 2008 de kendini belli eder boşuna kazıklanmayın kazıklanan biride benim direc 10 kazazadesi

Böyle açıksözlü arkadaşlara helal olsun.....Malesef her kart alan aşık olup sus pus oluyor...Kart alacak arkadaşlara her türlü artı ve eksisini en iyi anlatacak olanlar sizlersiniz...Umarım başka açıksözlü arkadaşlarda vardır...

• iyide daha tam olarak hazırlanmıs bı dx10 oynu cıkmadıkı 13mblık patch yanı ne beklıyosunuzkı bı durun bakalım lost planet dısında ıyı bı sekılde optimize edılmıs bı oyun cıksın ona gore karar verıısınz yanı bende 8600 gt sonıc var cok etkılenmem ama 1mılyara kart alan arkadaslara yazık olur harbıden eger fıyaskoysa bu olay
  • iyi ya işte basit bi yamayı bile oynatamayan nasıl direct 10 oyunları oynasınki
    quote:

Orjinalden alıntı: flow

iyide daha tam olarak hazırlanmıs bı dx10 oynu cıkmadıkı 13mblık patch yanı ne beklıyosunuzkı bı durun bakalım lost planet dısında ıyı bı sekılde optimize edılmıs bı oyun cıksın ona gore karar verıısınz yanı bende 8600 gt sonıc var cok etkılenmem ama 1mılyara kart alan arkadaslara yazık olur harbıden eger fıyaskoysa bu olay

• Dx9 için 8800 GTS(320) den daha fazla performans veren var mı ? 450 YTL'yi geçmeyen fiyatı ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahcey

Dx9 için 8800 GTS(320) den daha fazla performans veren var mı ? 450 YTL'yi geçmeyen fiyatı ile.

arkadaş doğru söylüyo katılıyorum ama BENİM SİNİRLENDİĞİM NOKTA ŞU; TA GEÇEN SENE BU ZAMANLARDA DX10 U BEKLEYİN DİYEN YARATIKLAR VARDI VE ÇOK BİLMİŞLERDİ BU ARKADAŞLAR.
    adamlara oturması çok uzun sürecek bişeyi beklemeyin dedikçe inatla bekleyin dediler. geç çıkar kartlar deDik yok dediler, erken çıksada ilk önce üst seviye çıkar dedik yok dediler, oyunlar geç çıkar dedik yok dediler, driver geç oturur dedik yok dediler, bunun daha dx10a sı b si c si çıkar deik yok dediler.
    çok iyi hatırlıyorum 7600gs sonicin parlama döneminde bu kartı alacaklara dx 10 bekle dediler. henüz yeni o fiyat seviyesinde dx10 kartlar çıkabildi ve sanmıyorumki dx 10 oyunlarda bi şey yapabilsin o kartlar.
    ama arkadaşın dediği gibi şuan alacaksanız dx 10 kartlar daha avantajlı ve şansınızı denemiş olursunuz ama bekleyenler için tam bi hayal kırıklığı oldu buna eminim.

• Dx10 kartı olmayan herkes kedi gibi mundar etmiş hemen kartları. Bi kere Coh a yapılan yama ne kadar dx10 un nimetlerini sergileyebilir ki? Oyunu sıfır en baştan ele alıp motorunu değiştirip öyle piyasaya sürmeleri lazımki esas testler yapılsın güvenilir olsun. Dx10 çıkışlı bir oyunu oturmuş ekran kartı sürücüleriyle,"oturmuş bir vistayla" oynayın bakalım kimlerin ağzı yerlere düşüyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

COH'un grafikleri zaten iyi değil...Kuşbakışından iyi gözüküyor ama oyun içi videolar falan çok zayıf kalıyor...Dx10'un lazım olduğu bir oyun değil bana kalırsa...Grafikler hala berbat....

Topicki baştan sona okumaya kararlıydım; ama bunu görünce diğer hepsini atlayıp buna cevap vermeden duramadım... Baba sen ne diyorsun??? Company of Heroes şu ana kadar çıkmış gelmiş geçmiş ve gelecek her neyse; en iyi strateji oyunudur. Bu kadar gerçekci, bu kadar aşmış, bu kadar atmosfere sokan ve zamanının bu kadar ötesinde olan bir strateji oyunu oynamadım ben. Grafik olarak da çok ayıp etmişsin. Yahu kimse kızmasın ama Supreme Commander, Warcraft, C&C3 cart curt gibi çizgi film grafikli tamamen hayal ürünü olan strateji oynamaktan bıkmış bir insan olarak söylüyorum COH'un grafikleri en güzel strateji grafikleridir ve COH gibi strateji 4-5 senede bir çıkar... Age of Empires, Starcraft, Red Alert COH ile yarışabilecek tek strateji oyunlarıdır ki COH bence gene de hepsinden aşmıştır... Neyse kısaca COH'un hastasıyımmmmm!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: kralhasanyigit

quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

COH'un grafikleri zaten iyi değil...Kuşbakışından iyi gözüküyor ama oyun içi videolar falan çok zayıf kalıyor...Dx10'un lazım olduğu bir oyun değil bana kalırsa...Grafikler hala berbat....

Topicki baştan sona okumaya kararlıydım; ama bunu görünce diğer hepsini atlayıp buna cevap vermeden duramadım... Baba sen ne diyorsun??? Company of Heroes şu ana kadar çıkmış gelmiş geçmiş ve gelecek her neyse; en iyi strateji oyunudur. Bu kadar gerçekci, bu kadar aşmış, bu kadar atmosfere sokan ve zamanının bu kadar ötesinde olan bir strateji oyunu oynamadım ben. Grafik olarak da çok ayıp etmişsin. Yahu kimse kızmasın ama Supreme Commander, Warcraft, C&C3 cart curt gibi çizgi film grafikli tamamen hayal ürünü olan strateji oynamaktan bıkmış bir insan olarak söylüyorum COH'un grafikleri en güzel strateji grafikleridir ve COH gibi strateji 4-5 senede bir çıkar... Age of Empires, Starcraft, Red Alert COH ile yarışabilecek tek strateji oyunlarıdır ki COH bence gene de hepsinden aşmıştır... Neyse kısaca COH'un hastasıyımmmmm!!!

Gelmiş geçmiş en iyi strateji oyunu bilhassa görselliği ve oynanış tarzı açısından Medieval 2 Total War dır
    COH, AOE serisi, LOTR serisi gibi önce kaynak topla, sonra anında fabrika, karargah falan kur, ordan anında tank, top, tüfek, asker gibi şeyleri kurgusal, mantık dışı bir biçimde saniyeler içinde üret gibi son derece basit şekilde işleyen geleneksel stratejilerin aksine tamamen farklı, gerçek anlamda strateji diyebileceğimiz bir oyun motoruyla yapılmış olan, görsellik ve yapay zekayı akılcıl bir oyun işleyişinde buluşturan total war serisi Medieval 2 TW ile son şeklini bugün almıştır.
    Görsellikten ne kastettiğime gelecek olursak:

Şu görüntü, oblivionu ne kadar da anımsatıyor değil mi:

Sanırım yeterlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marstazaman -- 7 Haziran 2007; 8:15:42 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.