Şimdi Ara

Company of Heroes Hata !!! (SS'li)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
14.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu oyunu özlemişim bi daha oynayayım dedim ama yükledikten sonra açarken ekranda şu hatayı veriyor.Problem nedir arkadaşlar tam anlayamadım ?

Company  of Heroes Hata !!! (SS'li)

hatayı tam okuyamayanlar için tekrar yazayım =>
    [Failed to find a supported hardware rendering device.Ensure that your system meets the minimum requirements for Company of Heroes.Verify that DirectX is properly installed and that you have the latest drivers for your system]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebulfeth -- 9 Nisan 2013; 1:27:59 >

• yok mu şu hatadan bişey anlayan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebulfeth

yok mu şu hatadan bişey anlayan ?
    desteklenen donanımsal render aygıtı bulunamadı.sisteminizin company of heroesi desteklediğinden emin olun.öteki de yeni driver vede direct x mi kur diyo ne diyo bilemedim ama driverlarını bir güncelle
  • quote:

Orijinalden alıntı: övrenci

desteklenen donanımsal render aygıtı bulunamadı.sisteminizin company of heroesi desteklediğinden emin olun.öteki de yeni driver vede direct x mi kur diyo ne diyo bilemedim ama driverlarını bir güncelle

Alıntıları Göster
    en son ekran kartı driverını kurarak güncelleyeceksin,sorunun çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefer33

en son ekran kartı driverını kurarak güncelleyeceksin,sorunun çözülür.

Alıntıları Göster
    Olayın direct x ya da Ekran kartıyla falan alakası yok arkadaşlar. Her zamanki gibi Türk milleti bi şeyden haberi olmadan yorum yapmaya kalkmış. Ben de aynı sorunu yaşadım çözdüm. Oyunun kurulu olduğu yere giriyosun. RelicCOH.exe dosyasının bir kısayolunu masaüstüne oluşturuyosun. Sonra altta verdiğim resimdeki gibi kısayol hedefine -minvidmem 0 ekliyorsun çalışır. Video Check i atlatmış olacaksın bunu yapmakla oyuna. SS atıyorum bak. Konu 2012 nin, win7 ve vista 64 kullanan herkes bunu yaşar bu oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheASiZ

Olayın direct x ya da Ekran kartıyla falan alakası yok arkadaşlar. Her zamanki gibi Türk milleti bi şeyden haberi olmadan yorum yapmaya kalkmış. Ben de aynı sorunu yaşadım çözdüm. Oyunun kurulu olduğu yere giriyosun. RelicCOH.exe dosyasının bir kısayolunu masaüstüne oluşturuyosun. Sonra altta verdiğim resimdeki gibi kısayol hedefine -minvidmem 0 ekliyorsun çalışır. Video Check i atlatmış olacaksın bunu yapmakla oyuna. SS atıyorum bak. Konu 2012 nin, win7 ve vista 64 kullanan herkes bunu yaşar bu oyunda.

Alıntıları Göster
    Şimdi bu kısayolu nereden oluşturacaz ve pencereyi nereden açacağız diyenler de çıkacaktır. Oyunu yüklediğiniz dizine gidin. Muhtemelen "C:/Program Files(x86)/THQ" dadır RelicCOH.exe yi bulup sağ tıklayın ve gönder/masaüstünü seçin. Masaüstüne attığınız kısayola da sağ tık atıp özellikler diyeceksiniz. Üstte verdiğim ss deki hale getireceksiniz HEDEF yazan yeri.
    Kolay gele.

• quote:

Oyunu tekrar oynamak için şimdi yüklemek istedim.Cevabını yeni gördüm.Dediklerinden sonra oyun çalıştı çok sağol :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teşekkürler dostum oyunun 2 si çıkmışken indireyim dedim senin sayende problemi çözdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: lukolde

quote:

Teşekkürler dostum oyunun 2 si çıkmışken indireyim dedim senin sayende problemi çözdüm

Alıntıları Göster
    teşekkürler emeğin için, bende deniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fzt_onur -- 24 Temmuz 2013; 22:02:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fzt_onur

teşekkürler emeğin için, bende deniyorum.

Alıntıları Göster
    Bunu yaptım,single oynayabiliyorum fakat gameranger üzerinden arkadaşlarımla oynamak isterken yine aynı hatayı veriyor,bunu yaşayan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rngms

Bunu yaptım,single oynayabiliyorum fakat gameranger üzerinden arkadaşlarımla oynamak isterken yine aynı hatayı veriyor,bunu yaşayan var mı ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bilgisayarımın heryerini aradım fakat RelicCoH.exe'yi bulamadım sadece klasör halinde var onunda içinde Campaign ve Skirmish var C/:'de bulamıyorum Steam'dan yüklenen oyunlarada baktım bulamadım ne yapmalıyım yardım pls!

• quote:

Orijinalden alıntı: RiderKnight

Arkadaşlar bilgisayarımın heryerini aradım fakat RelicCoH.exe'yi bulamadım sadece klasör halinde var onunda içinde Campaign ve Skirmish var C/:'de bulamıyorum Steam'dan yüklenen oyunlarada baktım bulamadım ne yapmalıyım yardım pls!

Steam oyun kütüphanesine gir ordan COH un üstüne sağ tuş yap özellikler de oradaki seçeneklerden çalıştırma seçeneklerini ayarla butonuna tıkla

-minvidmem 0

ekle tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piskopatzencefil -- 6 Ekim 2013; 21:14:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Piskopatzencefil

quote:

Orijinalden alıntı: RiderKnight

Steam oyun kütüphanesine gir ordan COH un üstüne sağ tuş yap özellikler de oradaki seçeneklerden çalıştırma seçeneklerini ayarla butonuna tıkla

-minvidmem 0

ekle tamamdır

Alıntıları Göster
    Eski konuya yazıyorum kusura bakılmasın ama bu -minvidmem 0 ekleyerek çalıştırmak da bende işe yaramadı, minimum sistem gereksinimlerini karşıladığım halde çalıştıramıyorum. Yardım edebilecek olan var mı?

• quote:

-minvidmem 0

ekle tamamdır

bro bende yaptım -minvidmem 0 olayınıda hala aynı hatayı veriyor sistemim hafiften karşılasada :(taktım oynayacam coh2 yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tam1deli18

quote:

-minvidmem 0

ekle tamamdır

bro bende yaptım -minvidmem 0 olayınıda hala aynı hatayı veriyor sistemim hafiften karşılasada :(taktım oynayacam coh2 yi

Alıntıları Göster
    COH1 için geçerli COH2 hakkında bilgim yok

• Piskopatzencefil kullanıcısına yanıt
    ha farketmemişim :D afedersin
  • TheASiZ T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yıl 2015 oldu çözdü sorunumu
  • quote:

Yardım için teşekkürler. İlk defa İngilizce kaynaklarda bulamadığım bir şeyi Türkçe bir kaynakta buluyorum

• Oyunun söz konusu ekran kartı ile çalışabilmesi için son sürüm olan directx yerine oyuna uyumlu olanı gerekmektedir. Sorunu oyunun kurulum dvd'si içerisinde bulunan support veya redist klasörleri içerisinde bulunan directx'i yükleyerek çözebilirsiniz. Şahsen yukarıdaki kod ile çalıştıramadığım için bu çözümü buldum ve çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_cakal

Oyunun söz konusu ekran kartı ile çalışabilmesi için son sürüm olan directx yerine oyuna uyumlu olanı gerekmektedir. Sorunu oyunun kurulum dvd'si içerisinde bulunan support veya redist klasörleri içerisinde bulunan directx'i yükleyerek çözebilirsiniz. Şahsen yukarıdaki kod ile çalıştıramadığım için bu çözümü buldum ve çalıştı.

konuyu hortlatıyorum :) gameranger da aynı hatayı alıyorum hangi klasörüne ne yüklücez burdaysan detaylı söleyebilir misin ? :)

bilen var mıdır normalde açıyor okey ama game ranger da arkadaşlarla atmak için bende hava veriyor ekran kartı her şey güncel ayar oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.