Arkadaşlar bende orjinal Company of Heroes opposing fronts var.Fakat account forunu yüzünden 2.101 pacthini yükleyip crackledim öyle çalıştırabildim.Skirms[çarpışma] bölümüne girdim ve oynamaya başladım.Ama bi süre sonra oyundan Hata gönder ve gönderme şıklı bi hata çıkıyor ve oyun kapanıyor.Her seferinde bu hataylan karşılaşıyorum.Arkadaşlar yardım lütfen:(
1.nerden indirdin2.oyunun cracki var mı?
Kardeş biyerden indirmedim.8800GT alınca yanında hediye olarak verdiler.2. sorunada şöyle cevap vereyim.Evet crackledim.
kardeşim googleden gamecopy diye arat gamecopy sitesi çıkınca tıkla oradan aradığın oyunun ismini yaz aratır crack serial tranier save game ne arasan bulursun her versiyonu için ok kolay gelsin
Kardeş oyunu zaten crackledim.Ama verdigin site için teşekkürler.Arkadaşlar bilen yok mu:((
Bende ayn1 sekil 8800gt aldim yaninda verdiler herhangi bir sorun vermedi fakat gorvlerden sonuncusunu acamiyorum. Harici bir key istiyor? san1r1m belli bir yere kadar!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme