Nette yaptığım ufak bir araştırma sonucunda su resmi buldum linke bir bakın ve yorum yazın arkadaşlar.Ben salladım belki compenent to hdmi diye ama varmış cidden .Ama nereden buluruz bu ürünü .Birde compenent ten compenente bağlantı yaptığımızdan bu kablo ile bağlantı yapınca daha iyi görüntü alabilirmiyiz.
dostum o kablo buyuk ihtimalle HDMI 'yi componente ceviriyordur. Benim bildigim kadarıyla componenti HDMIye cevirmen mumkundegil.Yanlissa biri duzeltsin. Biri analok biri digital.DVİ yi baz alarak konusursak 24+5 pinli bir dvi kabloda analok pinler oluyor. DVİ to component yapabiliyorsun bizzat denedim ve kullandim.
quote:
Orjinalden alıntı: tekken
dostum o kablo buyuk ihtimalle HDMI 'yi componente ceviriyordur. Benim bildigim kadarıyla componenti HDMIye cevirmen mumkundegil.Yanlissa biri duzeltsin. Biri analok biri digital.DVİ yi baz alarak konusursak 24+5 pinli bir dvi kabloda analok pinler oluyor. DVİ to component yapabiliyorsun bizzat denedim ve kullandim.
Aynen katılıyorum. Zaten DVI-VGA adaptorunun bir tarafı DVI-A (Analog) diğer tarafı VGA dır. DVI-I girişte (24+5pin) DVI-A ve DVI-D ile uyumludur ve her iki sinyali de verebilir. Siz bu adaptor ile birlikte VGA-component adaptoru de mi kullandınız ?
* DubLanC
dostum ben dvi to component yapıyordum . bir onceki lcd tvd bu ozellik vardı.
DVİ nedir tam olarak yaw bilen var mı? yani mesela komponent gibi bi şey mi?
quote:
Orjinalden alıntı: mussa
DVİ nedir tam olarak yaw bilen var mı? yani mesela komponent gibi bi şey mi?
DVI = Digital Visual Interface. HDMI gibi digital goruntu aktarımı ıcın kullanılır (hdmı ses de iletebilir). Component ise analog baglantıdır.
DVI baglantı cesitleri
DVI ıcın daha detaylı bılgılere aşağıda verdiğim linkten ulaşabilirsiniz.
@DubLanC mesela bende panasonic pv600 var, bu cihazda dvi var mı acaba? ve varsa o zaman dvd playera bağlayabilir miyim? yani kısaca ne tür cihazlarda kullanılabilir?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme