Şimdi Ara

Component Hoparlör ve TS-W306C'ya Amfi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu parçalar elimde mevcut! ama amfim yok! nasıl bir amfi almalıyım!

infinity 90 Watt RMS Component hoparlör

PIONEER TS - W306C 400 Watt RMS Subwoofer

pıoneer 30MP teyp

Şu linkteki amfiyi 240 YTL'ye bi arkadaşım satıyor daha sıfır sayılır! sizlerin fikri nedir! alayım mı amfiyi! sistemim için yeterli olurmu?

http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=3544&p_id=otorcdpinranfi5200t

• hocam bence o anfiyi al ama tek bassa gir çünkü 400watt rms ciddi bir değer. Gerçi bu değer bence tartışılır biraz araştırdım 400watt rms 1000w peakpower diyor garip geldi neyse konumuza dönelim. O anfyiyle woofera tek girdikten sonra bence sana 2. bir anfi lazım tabi buna paralel olarak 5 faradlık bir kapasitör. Mid-tiz için ise çok kaliteli olmayan edison-trident tazrı bir mid-tiz anfisi olacaktır komponent anfisi olarakda geçer. Ama benim fikrimi sorarsan hepsini satarım,giderim jbl 601.1 alırım ona cadence 380cmlik 3500watt peak 650rms gücünde bir bass modeli aklıma gelmedi sorry + 110lt'lik bir kabin. Buna ek olarak 75.4 bri anfi daha ve cadence p series 1 takım 16cm 1 takımda 13cmlik component sanırım bu boyutlarda standarttır. Epoch marka 5 faradlık kapasitör ise dalgalanmaları önleyecektir. Ana ünite olarak ise pioneer 57550dvd kulaklarının deil pasını kulak zarını bile alır

• FaBeRgE kardeş bu dediğin sistemin kaça maliyeti ondan da bi haber versen toplam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

hocam bence o anfiyi al ama tek bassa gir çünkü 400watt rms ciddi bir değer. Gerçi bu değer bence tartışılır biraz araştırdım 400watt rms 1000w peakpower diyor garip geldi neyse konumuza dönelim. O anfyiyle woofera tek girdikten sonra bence sana 2. bir anfi lazım tabi buna paralel olarak 5 faradlık bir kapasitör. Mid-tiz için ise çok kaliteli olmayan edison-trident tazrı bir mid-tiz anfisi olacaktır komponent anfisi olarakda geçer. Ama benim fikrimi sorarsan hepsini satarım,giderim jbl 601.1 alırım ona cadence 380cmlik 3500watt peak 650rms gücünde bir bass modeli aklıma gelmedi sorry + 110lt'lik bir kabin. Buna ek olarak 75.4 bri anfi daha ve cadence p series 1 takım 16cm 1 takımda 13cmlik component sanırım bu boyutlarda standarttır. Epoch marka 5 faradlık kapasitör ise dalgalanmaları önleyecektir. Ana ünite olarak ise pioneer 57550dvd kulaklarının deil pasını kulak zarını bile alır

bişey yazmıyacaktım konuya ama yazını okuyunca ağzım açık kaldı yani öyle bi anlatmışsın ki aklımda canlandırdım böyle off manyak bişi yaa

Ben sadece comp. set alsam iki tane ön kapılardaki ve arka bagajdaki yuvalara taksam onları kaliteli ses alırmıyım, çook fazla dışarıdan güm güm güm duyulsun istemiyorum içeride bana yumuşak kafa yormayacak tizzden gebertmeyecek bi sistem istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.