Şimdi Ara

Component tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 rms -100 rms civarında sesleri net ve kaliteli çalan, cırtlak tizleri sevmediğimden, bass ağırlıklı, 2 takım 16cm component almayı düşünüyorum. Yada, arkalarda şuanda coax var, ondan dolayı tweeter çıkışı yok. Aracın içi de bej olduğundan yeni tweeter siyah siyah kozmetiği bozacak ve aracı satarken sistemi sökünce orda öylece delik kalacak. Bu sebeplerden direk kaliteli bir 16cm coax da takabilirim.

Tane fiyatı max 300-400 TL arası olursa iyi olur. 100lerce ürün inceledim kafam karıştı yardımcı olursanız çok sevinirim.

(Sıfır ürün tercihimdir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaMeSo34 -- 17 Şubat 2016; 12:00:55 >

• Sa ustat şu ilana bakabilirsin sahibinden.com da 249987753 ilan no bu 2 çift cadence ses serisi 17 cm mid takımı var tertemiz...inşallah yardımcı olabilmisimdir...bu arada sifir ürün almaya gerek yok çünkü gereksiz derecede fazla para ödersiniz alın size güzel bi cihaz bakmanizda fayda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infinity 6500cx

• ve aleykümselam kardeşim. ürünlerin güzelmiş inceledim. Fakat taksitli almak istiyorum ve sıfır almak benim için daha kafamı rahat ettirecek.

İnfinty ref 6500cx i çok araştırdım. herkesin ortak kanısı çok tiz ağırlıklı ve tizleri kaliteli değil diyorlar. bassları ise diğer muadillerine göre zayıfmış. ben tam tersi bassları güçlü tizleri soft istiyorum. tavsiye için teşekkürler.
  • Sony XS-GS1621C PREMIUM

Alpine Spg-17Cs

Bu ürünler dikkatimi çekiyor. Sony'i mediamark da dinledim hoşuma gitti. Xetec 90.1 amfi almayı ve bu ürünlerden birini alıp, arka kapılarada 16cm coaxlarını alıp sürmek istiyorum. Fikriniz nedir? Yada bu fiyatlarda başka öneriniz varmıdır?
  • Selam. Teknikten pek anlamam lakin opel vivaro ön kapılar için bende uzun zamandır baslara dayanıklı hoparlor arıyordum. Arkada oval kenwood ve pioner sub bass var. Bunlar anfiye bağlı. Önler ise double din e bağlıydı ve ikiside hemen patladı. Hertz marka 17 cm hoparlor aldım. Cifti 400 civarı. 2. el buldum İzmirdde . Montaj yaptılar. İ nanılmaz bir bas ve ses yar. Anfi kenvutu pert etti hertzler hala kendini bozmadı. Üstelik LOUD açıktı.
    Kesinlikle tavsiye ederim. Tek sıkıtı renkleri turuncu serinin
  • Cadence q4000 amfi ile bir takım Hertz Energy ESK 165.5 component ve bir takım da Hertz Hi-Energy HCX 165 coax almayı düşünüyorum. Son kararım bu olsa gerek artık :)
  • Esk midlerin tizlerine dikkat edin, fazla yüklenmeye gelmiyor.. Ayar yaparken dikkat etmek lazım..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.