Şimdi Ara

CONNECT & ASTRA CD 1,6 TAKAS mantıklımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmakta olduğumuz 2005 connect'i verip, yerine 98 model opel astra 1,6 101 hp cd olan donanımlısı km 160,000 mantıklımı.

üste 8 milyaR almayı düşünüyoruz.

• Abi ne diyorsun connect sana aile arabası gibi sen astrayı alıcaksın nasıl fikir bu düşünmek bile istemiyorum...
  • Bence hayır. 2005 arabadan inip 98'e binmek ne kadar mantıklıdır ki. Ayrıca KM'de cabası. Yenisini desen tamam da 7 yaş fark var araçlar arasında.
  • acil nakit parayamı ihtiyacınız var
  • Acil nakit paraya ihtiyacınız yoksa pek mantıklı bir iş değil bence...
  • Bu otosanın yaptığı arabadan her yerden ses geliyor, aslında para lazım değil.

Astra HB olduğu için hoşuma gitti, kullandım arabanın baskı balata yok gibi, klima bobini arızalı. 1000.00ytl gibi masraf var.

1400,00 sıralı lpg taktırırım diyorum kendimce, hem sportif hem atak olur hiç yoktan. connect gibi kalitesiz adi bişey uğraşmayayım diyorum.

ecotec motorlar kaç km de biter, ayrıca bunlarda kronik yağ yakma hadisesi varmı? ,

-Veya yine değerinde bir araba benzinli 25,000 ytl ye ne alınır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.A.K.K

Bu otosanın yaptığı arabadan her yerden ses geliyor, aslında para lazım değil.

Astra HB olduğu için hoşuma gitti, kullandım arabanın baskı balata yok gibi, klima bobini arızalı. 1000.00ytl gibi masraf var.

1400,00 sıralı lpg taktırırım diyorum kendimce, hem sportif hem atak olur hiç yoktan. connect gibi kalitesiz adi bişey uğraşmayayım diyorum.

ecotec motorlar kaç km de biter, ayrıca bunlarda kronik yağ yakma hadisesi varmı? ,

-Veya yine değerinde bir araba benzinli 25,000 ytl ye ne alınır.

3 hafta önce 2004 güncel 50.000KM'de Cosmo Astra aldık. Benzinli. 24,000 YTL'ye. 5 kuruş masraf yapılmadı standart masraflar dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 8 Eylül 2007; 17:09:24 >
  • acil nakit ihtiyacınız yoksa
    biranda connectin değerini 3/4 oranında aşağıya çekersiniz

şöyle düşünün o astra fabrikadan çıktıgında doğan bir çocuk sizin connect fabrikadan çıktıgında okula başlıyor

nesil değişir bre 7 yılda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 8 Eylül 2007; 17:10:58 >
  • 98 cok eski kalıyor bence daha yeni bi modelle takas düşün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diferansiyeli kırarsın! -- 8 Eylül 2007; 19:00:33 >
  • mantıksız.conecti satmanı mantıklı fakat 98 160 bin deki arabayla mantıksız.160 bin benim krterime göre arabanın işi bitmiş.km çok fazla
  • Sayın abilerim yorumlarınız için teşekkürler, bundan sonra ford amblemli arabam olmayacağını zannediyorum.

eski 83 model şahinimiz bile ondan daha güzeldi, şu an onun etkisi acayip vurdu beynimi...

ama acilen benzinli bir araba bulmak zorundayım, connect gerçekten öyle ahım şahım giden bir ticari değil, bana kalırsa kimse ayranım ekşi demiyor, ama benim ayranım ekşi...

-hiç bitmek bilmeyen kapı sesleri

-yaktığı mazotu düz yolda boş kamyon yakmaz.

-acayip rahatsız koltukları

-sahil yollarında, keskin virajlı yollarda yolun içini görüyorum diyen yalan söyler, o tavan direği o kadar kalın ki kaç defa otobüslere çakılıyordum.

- sen kullanamıyorsun diyen çıkmasın bu güne kadar sağdan soldan kullandığım araç sayısı 30'u aşmıştır.

-sakın arkadaşlar connect alayım demeyin, iyice araştırın sonra verdiğiniz balya balya paraya yanmayın.

-bir rampada beni as 950 kamyon solllarsa suç benimmi, turbo dizel araba rampa çıkmaktan aciz.

-helikopter bile daha az motor sesi alır, üretmeyin kardeşim bu arabayı deluxe diye...

neyse arkadaşlar 110 ps leri bilemiyecem, ama 90 lıklar genelde böyle kuru kalabalıktan başka bir şey değil.

onun için beygiri yüksek hb benzinli arabanın yaktığı benzine acımam...

zaten kendi isteğimizle alınmış bir araç değildi, çoğu kişinin etkisinde kaldık iyidir alın alın, aldık .abayı

yani connect alacaksanızda benim söylediklerime inanıp vazgeçmeyin, galeride arabaya binip almayın.

test arabasını vurun rampaya, parke yola aman aman, galeride ışık altında her şey güzel gözüküyor.

bana kalırsa ford eskiden ford şimdi zort başka birşey değil, biniyoruz Allaha şükür bir arabaya, yük atmayacaksam 1,5 ton net ağırlığı olan a.y.a sı 2500 kg bulan bir kapalı kamyoneti neden binek vasıta yerine kullanmak mantıklı değil.

ahh dayı yaktın bizi, güya sanayici olacaksın

ben arabasına toz kondurmayan insan, eline bez alıp torpidoyu silemez oldum, dayım utansın... kendisi gider golf alır, bizi etkisi altında bırakıp bunu aldırır. akrabadan korkarım. ama yinede dayımızdır.

ama o kadar da kötü değil, deneyin öyle alın yada, kastamonuda olanlar bana pm atsın ben gezdiriim yada benimkini satayım

iyi forumlar... her türlü connect sorusu için hazırım, %50 sağını solunu söküp bakmışımdır, bu sesleri kesemedik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.