Şimdi Ara

¦▬Conquer OnLine Rehber▬¦

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
9.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm Arkadaşlar.Conquer Online Rehberi Yapılmamış Heralde O yüzden Ben yapıyım dedim.Rehberi Güzel Yapmaya Çalıştım İnşallah Beğenirsiniz ve Oyunu anlarsınız.Yawaş Yawaş Başlıyım.

Site : http://co.91.com
    Üyelik: https://account.91.com/common/signup.aspx?url=http://co.91.com/&flag=co
    Download:http://co.91.com/downloads/client.shtml

Download Boyutu : 415.8 MB'dir

PC SISTEMI

En Az Tavsiye Edilen

------------------------------------------------ ----------------------------
    O/S: Windows 2000/XP/Vista - - Windows 2000/XP -
    CPU: P3-800 MHz or higher CPU - - P4-1.5Ghz or above -
    Memory: 128MB or more - - 256MB or more -
    Video Card: 16MB, DirectX3D,TNT2M64 - - 64MB, GeForce2 or above -
    Sound Card: DirectSound or 100% compatible - - DirectX 9 or compatible -
    ------------------------------------------------ ----------------------------

SERVERLER

74 Tane Server Vardır :) Hepsini Söyliyeyim.

1-Dragon
    2-Phoenix
    3-Kylin
    4-Tiger
    5-Lion
    6-Eagle
    7-Ruby
    8-Sapphire
    9-Diamond
    10-Crystal
    11-Emerland
    12-Turquoise
    13-Triumph
    14-Justice
    15-Honor
    16-Glory
    17-Freedom
    18-Faith
    19-Eternity
    20-Dream
    21-Volcano
    22-Thunder
    23-Lightning
    24-Sunshine
    25-Blizzard
    26-Meteor
    27-Tornado
    28-Snowfall
    29-Venus
    30-Mercury
    31-Mars
    32-Jupiter
    33-Saturn
    34-Uranus
    35-Neptune
    36-Pluto
    37-GreatWall
    38-HangingGardens
    39-Mausoleum
    40-Pyramid
    41-Pharos
    42-StatueOfZeus
    43-ColossusRhodes
    44-TempleArtemis
    45-Aquarius
    46-Pisces
    47-Aries
    48-Cancer
    49-Arbiter
    50-Taurus
    51-Hebby/KingJus
    52-Gemini
    53-Leo
    54-Nanya
    55-virgo
    56-Fury/Ryee
    57-BabyIcey/Mayfaire
    58-Libra
    59-Scorpio
    60-Sagittarius
    61-Capricorn
    62-SnowWhite
    63-Cinderella
    64-FrogPrince
    65-WildSwan
    66-Bluebird/BeautyandBeast
    67-UglyDuckling/Aladdin
    68-Gryphon
    69-Titan
    70-Pegasus
    71-Basilisk
    72-Cerberus
    73-Unicorn
    74-Medusa

Şeklindedir.

CLASSLAR

4 tane class vardır.Bunlar;

1-Trojan
    2-Warrior
    3-Archery
    4-Taoist

XP Nedir?

XP Sol Köşede Bulunan Canınızın Etrafındaki Sarı Şey Doldugunda Sağ Köşede xp Skilleriniz cıkar.Bi Skile Bastıktan Sonra Süresi Bitene Kdr Canavarlara Vurabilirsiniz.

Not: Xp Skill Sadece Zamanı Geldiğinde Kullanılabilir.

QUEST

1x Cok Kolay(lvl 1-20)

Npc: Coach Li

3x Kolay(Lvl 20-40)

Quest Name: The Alchemist's Ingredients | Deliver The Murderer's Drugs
    The Stolen Army Token

5x Normal(Lvl 40-60)

Quest Name: Reclaim Royal Treasures | The Heresy Snakeman
    Joy's Mission | Rat Fangs | The Windbell

6x Zor(Lvl 60-80)

Quest Name: Peace Jade | Save the Villagers | Stone Spirit | Moon Spring
    Moon Gem | Moon Box

7x Cok Zor(Lvl 80-100)

Quest Name: Snake Islands | Ancient Devil | Meteor Tear

1x Feci Derecede Zor(Lvl 100-120)

Quest Map: Dis City

5x Legendary(Lvl 120+)

Quest Name: Treasure Labyrinth | Sky Pass | Demon Exterminators | First Rebirth
    Second Rebirth

2x Special(Her Level)

Quest Name: One Good Turn | Monster Hunter | Weekly and Monthly PK War

Benden Bu kadar.İnşallah Rehberi Beyenirsiniz.Sorularınız Varsa Sorun Hemen Cvp'larım :)
    SS Koyamadım Cok Yoruldum Simdilik Sitesinden Bakarsınız.

Kendi Emeğimle Yaptım.Alıntı Değildir.

Herkeze İyi Günler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Conquer OnLine Rehber

Conquer OnLine (CO), çok oyunculu bir çevrimiçi rol yapma oyunudur (MMORPG). Conquer 2.0, oyunun en son sürümüdür ve birçok yeni özellik ve iyileştirme içerir.

Özellikler

• Conquer 2.0, 3D grafikler ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunar.
    • Oyun, keşfetmen için geniş bir dünya sunar ve yüzlerce görev ve zorluk içerir.
    • Çeşitli karakter sınıfları arasından seçim yapabilir ve becerilerini özelleştirebilirsin.
    • Diğer oyuncularla ittifak kurabilir veya onlarla savaşabilirsin.
    • Oyunda, ekipman toplamak, zindanlara girmek ve güçlü boss'lara meydan okumak gibi çeşitli aktiviteler mevcuttur.

Oynanış

• Conquer 2.0, fare ve klavyeyle oynanır.
    • Oyun, tıkla ve tıkla arayüzüne sahiptir.
    • Karakterini kontrol etmek, becerilerini kullanmak ve dünyayla etkileşim kurmak için fare ve klavyeyi kullanabilirsin.

İpuçları

• Conquer 2.0'da başarılı olmak için aşağıdaki ipuçlarını izleyebilirsin:
      • Görevleri tamamlayarak tecrübe puanı kazan.
      • Yeni beceriler öğrenmek için usta eğitmenleri bul.
      • İyi ekipman toplamak için zindanlara gir.
      • Diğer oyuncularla ittifak kur ve onlarla işbirliği yap.

Conquer 2.0, aksiyon dolu ve sürükleyici bir MMORPG deneyimi sunar. İster tek başına oynamayı ister başkalarıyla takım kurmayı tercih edin, Conquer 2.0'da herkes için bir şeyler vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2d grafikli zıp zıp zıplanan değişik eudemons accnizle girebileceginiz bir oyun :D
  • ben oyunu indirdim hesap filanda aldım herşey tmm ama şifremi yazıyorum enter e basıyorum sonra oyuna giriyo gibi ama oyun kapanıyor ? nasıl çözebilirim bir bilgin war mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grappler_Baki

ben oyunu indirdim hesap filanda aldım herşey tmm ama şifremi yazıyorum enter e basıyorum sonra oyuna giriyo gibi ama oyun kapanıyor ? nasıl çözebilirim bir bilgin war mı???
    Alla alla :S nsl kapanıo :S server seçion dimi sora enter e basıon orda loading please wait falan cıkıoı ondan sora qrmesi lzm eger chracter açmadıysan chracter sayfası qelııcektır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Alla alla :S nsl kapanıo :S server seçion dimi sora enter e basıon orda loading please wait falan cıkıoı ondan sora qrmesi lzm eger chracter açmadıysan chracter sayfası qelııcektır

Alıntıları Göster
    ewt o charecter gelicek dediğin yerde oyun kapanıyor bende anlamadım
  • quote:

ewt o charecter gelicek dediğin yerde oyun kapanıyor bende anlamadım

Alıntıları Göster
    1 Yıl Önce Başladım Ama Başlamamla Silmem Bir Oldu ..

K.O , WoW , Sro , Cabal Wb. Türü Oynamış Olanlar Bu Oyun Hiç GÜzel Gelmeyecektir..

Bi Nevi Attan İnip Eşeğe Binmek Gibi Bişi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

K.O , WoW , Sro , Cabal Wb. Türü Oynamış Olanlar Bu Oyun Hiç GÜzel Gelmeyecektir..

Alıntıları Göster
    yok oynamiyacağımda yinede oyun hakkında bilgim olsun diye merak sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FIFA MANAGER (ipuçları)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

sorun burda işte...

biraz baksanız oyunun ne kadar sardığını görecekseniz...

ilk bakışta berbat gibi gözüksede diğer tüm online oyunlardan daha kapsamlı ve sarıcı bir konusu görevleri,canavarları falan var hayatımda paralı üyelik aldığım tek oyun bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ScarLiberal

quote:

sorun burda işte...

ilk bakışta berbat gibi gözüksede diğer tüm online oyunlardan daha kapsamlı ve sarıcı bir konusu görevleri,canavarları falan var hayatımda paralı üyelik aldığım tek oyun bu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ScarLiberal

quote:

sorun burda işte...

Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz Derler Ama Üstüne Para Verseler Genede Oynamam ..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ScarLiberal

quote:

sorun burda işte...

Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz Derler Ama Üstüne Para Verseler Genede Oynamam ..

Alıntıları Göster
    bi ara cafede arklar oynuyordu ama denemek kısmet olmadı indirim bi ara denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

bi ara cafede arklar oynuyordu ama denemek kısmet olmadı indirim bi ara denerim

Alıntıları Göster
    trojan class nasıl oluyor mus virüs mü ne o
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunes

trojan class nasıl oluyor mus virüs mü ne o

Alıntıları Göster
    yaww şimdi ben pyunu yükledim acc da aldım
    işte şimdi server seçme ekranı çıkıyor server seçtikten sonra
    acc id, pass yaziom
    enter diom
    "failed to login:invalid accaunt id or password!"
    die bi error penceresi çıkıyor
    yeni bi accaunt aldım öyle denedim gene aynısı oldu
    birde benim e-mail ime aktifleştirme mail i gelmiyor
    normalde gelmesimi gerekli

not:
    ben bi arkadaşla ebraber başliodum aynısı ondada oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

yaww şimdi ben pyunu yükledim acc da aldım
    işte şimdi server seçme ekranı çıkıyor server seçtikten sonra
    acc id, pass yaziom
    enter diom
    "failed to login:invalid accaunt id or password!"
    die bi error penceresi çıkıyor
    yeni bi accaunt aldım öyle denedim gene aynısı oldu
    birde benim e-mail ime aktifleştirme mail i gelmiyor
    normalde gelmesimi gerekli

not:
    ben bi arkadaşla ebraber başliodum aynısı ondada oldu

Alıntıları Göster
    banada aynısı oldu sonradan bir şeyin farkına vardım ,oyunun login bölümünde ''i'' tuşuna basınca yazmıyor ama ''ı'' ya basınca ''i'' gibi oluyordu sende böyle türkçe karakterlere filan dikkat edersen girersin...

• quote:

banada aynısı oldu sonradan bir şeyin farkına vardım ,oyunun login bölümünde ''i'' tuşuna basınca yazmıyor ama ''ı'' ya basınca ''i'' gibi oluyordu sende böyle türkçe karakterlere filan dikkat edersen girersin...

Alıntıları Göster
    çok sağol ben bunu farketmemiştim benim şifrede i vardı id de olsaydı farkderdim belki
    yardımın için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

çok sağol ben bunu farketmemiştim benim şifrede i vardı id de olsaydı farkderdim belki
    yardımın için saol

Alıntıları Göster
    slm beyler ben bu oyunu sevdim ama can davaasi war tüm canyi kapliyo bunu bir yerde toplama imkani warmi bide ben inter wairorum normal wairor elbisesi giyiyommu

• quote:

Orijinalden alıntı: sinopii

slm beyler ben bu oyunu sevdim ama can davaasi war tüm canyi kapliyo bunu bir yerde toplama imkani warmi bide ben inter wairorum normal wairor elbisesi giyiyommu

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar yardım server secip ID Şifre Yazıorum Loading de donuo kalıo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper06fb

Arkdaşlar yardım server secip ID Şifre Yazıorum Loading de donuo kalıo.

Alıntıları Göster
    eskiden oynuordum güzel bi oyun ama belli bi süre sonra sıkmaya başlıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavun11

eskiden oynuordum güzel bi oyun ama belli bi süre sonra sıkmaya başlıor

Alıntıları Göster
    beyenmedim oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

beyenmedim oyunu.

Alıntıları Göster
    Oyuna yeni başladım . 29 level oldum 2 günde.Aslında 2 gün bile değil 6-7 saat falan.Alladdin Serverindeyim.
    Psyren23 nickim WarriorAma skilleri açamadım ya kitap okuyorum skill geliyor ama kullanamıyorumki ne basılır ne edilir. Sadece XP skilini kullanıyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Oyuna yeni başladım . 29 level oldum 2 günde.Aslında 2 gün bile değil 6-7 saat falan.Alladdin Serverindeyim.
    Psyren23 nickim WarriorAma skilleri açamadım ya kitap okuyorum skill geliyor ama kullanamıyorumki ne basılır ne edilir. Sadece XP skilini kullanıyorm

Alıntıları Göster
    Merhabalar beyler
    Daha önce ingilizce oynuyorsunuz şimdise türkçe olarak çıktı haberi olmayan arkadaşların bilgileri için aşağdaki tanıtım ve açıklamaları iletiyorum
    iyi oyunlar...

Önce Hesap açnaktan başlıyorum:

1. Hesap Oluşturma: Oyun oynamak için, öncelikle bir fetih hesabı oluşturman gerekir. Bunun için iki seçeğin vardır:

i. Resmi fetih sitesihttp://fetih.91.com/index adresine git ve yeni bir hesap oluşturmak için ‘’Kaydol’’ butonuna tıkla.
    ii. Oyun programını açıp ‘’Standart Çözünürlük – Başlat’’ veya ‘’ Yüksek Çözünürlük – Başlat’’ butonuna tıklayarak sunucuya giriş arayüzüne gelebilir, sunucuya giriş arayüzündeki Kaydol butonuna tıklayabilirsin.

Bir hesap; bir hesap kimliği ve bir şifreden oluşur. Bu iki parçaya bilgiye sahip olan herkes karakterlerinle oynamaya izinli olur. Şifreni gizli tutmak bundan dolayı en önemli şeydir.

2.Kimlik Numarası: Güvenlik nedenleriyle, bilgilerini ( kayıtlı eposta adresi, şifre, güvenlik sorusu vs.) değiştirmek istersen veya kayıp şifreni almak istersen, kimlik numaranı sağlaman gerekecektir. Eğer gerçek bilgini kullanmak istemezsen, hatırlayabileceğin bir şey kullandığına emin ol, aksi takdirde hesap ayarlarların süresiz olarak kilitli kalacaktır.

3. Hesap Detaylarını Değiştirme: Destek’e tıklaıp TQ Müşteri Hizmetleri Merkezine giderek şifreni değiştirebilirsin.

4. Kayıp Şifreyi Geri Alma: TQ Müşteri Hizmetleri Merkezine giderek ‘Şifremi Unuttum’a tıkla. Güvenlik soruların sorulacak (Hesap için kaydolduğunda tasarladıkların).

Oyunu Nasıl yükleyebilirim
    1. Sistem Gereksinimini Kontrol Edin: Fetih`i kurmadan önce lütfen bilgisayar özelliğinizin aşağıdaki gereksinimleri karşılamış olduğuna emin olun.

i.Windows 98(SE)/2000/XP/Vista/Windows 7.
    ii. 800 MHz veya daha hızlı işlemci.
    iii. 128 Megabyte RAM.
    iv. 16MB veya daha yüksek RAM`li Vidyo Hızlandırıcı Kart (3D Grafik destekli).
    v. 1 Gigabyte sabit sürücü boşluğu.
    vi. 56 Kbps veya daha hızlı İnternet bağlantısı.
    vii. Uyumlu vidyo ve ses kartı ile DirectX 8.1 veya daha yüksek.

2. Kullanıcı Yazılımı İndirme: Resmi indirme sitesindeki seçenekleri kullanarak oyun yazılımını bilgisayarınıza indirin. İndirme süreci bağlantı hızınıza bağlı olarak bir iki saat kadar olabilir.

Eğer kurma CDsi varsa kullanıcı yazılımı indirmeniz gerekmez. CD bilgisayara takıldığında yükleme otomatik başlatılacaktır. CD`ye resmi sitemizin Satış sayfasında sipariş verebilirsiniz.

Nasıl bir karakter oluştururum?
    1. Bir Sunucuya Giriş Yap: Güncel ve çalışan bir oyuna sahip olduğunu varsayarak, bu şekilde gözüken bir giriş ekranıyla karşılanman gerekir:

a. Sol tarafta sunucu grupları listesi vardır. Bir sunucu grubu ismi üzerine tıkladığında, sağ tarafta mini resimler listesi alacaksın. Her mini resim karakterlerinden biri barındırabileceğin bir sunucudur. Oynamaya başlamak için birini seç.
    b. Sağlanan boşluğa hesabını gir.
    c. Sağlanan boşluğa şifreni gir.
    d. Oyuna başlamak için ‘’Giriş’’ butonuna bas.

Kısa süre için, gerçek oyunun başlamasından bir önceki kısım olan karakter oluşturma ekranına yönlendirileceksin. Eğer bağlanma sırasında bir hata oluşursa, lütfen üstteki adımları doğruca yapıp yapmadığını kontrol et. Sonra tekrar dene. Bu problemi çözmezse, SSS veya destek forumumuzu dene.

2. Sınıf & Cinsiyet Seçme: Bir Truvan, Savaşçı, Okçu, Ninja veya Taoist olmayı seç. Ateş Taoist ve Su Taoistler oyunda sonradan alabileceğin adımlardır ve başlangıçta ikisi de basit olarak Taoisttir.

Bir karakterin üzerine tıklayarak onun alt kısmındaki kısa tanımını okuyabilirsin. Eğer hoşuna giderse, devam etmek için ‘’İleri’’ butonuna tıkla.

3. Görünüm & İsim: Görünümünü verilen iki seçenekten seç. Her karakter sınıfının her cinsiyetinde iki değişik görünüm vardır. Bunların dövüş esansında bir üstünlüğü olmamakla birlikte, oyuna kişisel tarzda bir görünüm eklerler.
    Pencerenin ortasındaki sağlanan boşluğa karakterinin ismini yaz. Tahrik edici ve hakaret içerikli isimler kabul edilmez.Detaylar için resmi oyun rehberindeki karakterleri isimlendirmeki soruya bak.

Görünüm tarzın ve karakter isminden memnun kaldıysan, ilerlemek için ‘’Karakteri Oluştur’’ butonuna tıkla. Bazen aynı isimde başka bir karakter olduğundan dolayı, ismini değiştirmen gerekebilir. Değilse, karakter oluşturman başarılı bir şekilde sonlanmalıdır!

4. Oyuna tekrar bağlan: Karakterini başarılı bir şekilde oluşturduktan sonra, bilgiler seçtiğin sunucuda barındırılacaktır. Giriş ekranından tekrar o sunucuya bağlan ve karakterinle oynamaya başlayacaksın.

3. DirectX / Sürücüler`i Güncelleme: Önce DirectX8.1 veya daha yüksek sürümü yükleyin, aynı şekilde grafik kartınız için de en yeni sürücüleri yükleyin. Eğer sürücüleriniz zaten güncel durumda ise, sonraki adıma devam edebilirsiniz.

4. Oyun Yazılımının Kurulması: İndirdiğiniz otoçalışan dosyaya çift tıklayın ve sonra yönergeleri takip ederek oyunu kurun. Kurulum otomatik tamamlanmalı ve oyun ikonu masa üstüne koyulmalıdır.

Eğer CD`den yüklüyorsanız, sadece CD`yi CD-ROM`a takın. Kurulum otomatik başlamalıdır, ama eğer başlamadığı takdirde böyle yapın, Bilgisayarım`ı açın, CD-ROM sürücüye çift tıklayın, ve sonra Fetih ikonuna çift tıklayın. Kurma programının yönergelerini takip ederek kurulumu tamamlayın. Oyun tamamen yüklendikten sonra, masa üstünde bir Fetih kısayolu eklenecektir.

Artık Görevleri tamamlamaya başlayalım:
    Çok Kolay: (seviye 1-20)
    Koç Li'nin Görevi

Koç Li, sayısız sorumluluğuyla meşgul olan, İkiz Şehir'de itibar sahibi ve önemli bir kişidir. O ve abisi normal kuryeyle gönderilmeyecek kadar önemli olan ruhların taşımacılığını yapıyor.

Görev 1: Tehlikeyi Göze Alma
    Önşartlar: Seviye 16 altı
    NPCler: Koç Li (İkiz Şehir 350,315), Koç Lin (Anka Kalesi 178,270).
    Ödül: Bir adet seviye 20 rafine silah (rastgele).
    Özel: Akçaağaç Ormanı'ndaki Haydutlar seni bir vuruşta öldürecek. Kaçıp Kurtul!

i: Seviye 1 ve 15 arasında olduğunda, İkiz Şehir'deki Koç Li ile konuş ve o sana bir referans mektubu versin.
    ii: Seviye 16'ya vardıktan sonra, bu mektubu Anka Kalesi'ndeki Koç Lin'e götür. Koşabildiğin kadar hızlı koş ve canavarlarla dövüşmeyi deneme - çünkü onlar seni bir vuruşta hemen öldürecek!
    iii. O sana oyun içi bazı sorular soracak. Eğer doğru cevaplarsan, sana bir rafine silah verecek.

Görev 2: General Kai'yi Arama
    Önşartlar: Seviye 16 üstü
    NPCler: Koç Li (İkiz Şehir 350,315), General Kai (İkiz Şehir Rüzgar Ovası 556,760)
    Ödüller: Belli bir tecrübe
    Özel: General Kai'yi bulmak çok zordur - bazen ağaçların arkasında durur. Onu antik sunak yakınlarında ara.
    i. Koç Li ile konuş ve ona 1000 gümüş ver, o sana kendi özel isim kartını verecek.
    ii. Onun isim kartını ve Öksenit Madenini General Kai'ye ver. Öncelikle madenlerde Öksenit Madeni kazman gerek.
    iii. General Kai, seviyeler değerinin %2'si ile %20'si arasında eklenmiş tecrübe puanıyla seni ödüllendirecek.

Görev - Simyacı
    Kolay: (seviye 20-40)
    Simyacının Malzemeleri

Anka Kalesinin Simyacısı savaş zamanında duvarları yıkmak için üretilen kuşatma silahları için çalışan güçlü bir adam. Şimdi, patlayıcı silahlardan oluşan geniş bir stok hazırlıyor ve ihtiyacı olan malzemeleri getirenlere de hediyeler verecek.

Simyacının Malzemeleri
    Önşartlar: Seviye 16 üstü (25-30 önerilir)
    NPCler: Simyacı (Anka Kalesi 179,225).
    Ödüller: Simyacı yalnızca ağır işleri ödüllendirir ve ödülleri ona getirilen malzemeye göre değişkenlik gösterir.
    Özel: Bu görev için gerekli olan madenleri toplamak için madencilik yapmaya gitmen gerek.

i. Bir kazma kuşanarak (İkiz Şehir'deki esnafta mevcut), ilk olarak bir madene girmelisin.
    ii. Madeni yeni parçalar bulmak için kaz, yüksek kalite altın maden öbekleri toplayana kadar yapmalısın.Sonra bunları simyacıya götür.
    iii. Simyacı performansına bağlı olarak sana ödül verecek:

Maliyetler Ödüller
    3x Oran 3+ Altın Madenler Bir Rafine Amber Çanta
    3x Oran Altın Madenler Bir Normal Kylin Cevher
    5x Öksenit Madenler 3000 Gümüş

Görev - Asil Hazineleri Kurtarma
    Orta: (seviye 40-60)
    Asil Hazineleri Kurtarma

Mavi Fare olarak bilinen korkunç hırsız asil hazineleri çaldı! Bu eski asil artifaktlar serbest piyasada değersizken, şimdi inanılmaz bir değer kazandılar! İkiz Şehir'in General Cudi'si onları geri almak için meteorlarla yer almak istiyor!

Asil Hazineleri Kurtarma
    Önşartlar: Seviye 40 +
    NPCler: General Cudi (İkiz Şehir 396,233), Yaşlı Madenci (Orman Madeni yanında, Anka Kalesi 907,546), Mavi Fare (Maden Mağarasında bir yerlerde...?)
    Ödüller: 20,000 - 50,000 gümüş veya 1 - 10 meteor!
    Özel: Eğer hiç cevherin yoksa, sonunda bu görevi tamamlayamayacaksın. Bazı madenlerde cevherler bulunabilir, veya marketten alınabilirler. Bazen, bir yaratık da cevher düşürebilir, ama sık görülen bir şey değildir.

i. İkiz Şehir'de General Cudi'yi bul.
    ii. General Cudi'nin söylediği gibi Orman Madeni çevresindeki Yaşlı Madenciyi bulmaya git. Bir normal Ejder Cevheri, Anka Cevheri, Kylin Cevheri veya Gökkuşağı Cevherini, Gümüş İğneyle takas için kullan veya Altın İğneyle takas için normal Öfke Cevheri, Ay Cevheri veya Menekşe Cevherini kullan.
    iii. Mavi Fareyi yakalamak için Orman Maden Mağarasına Gümüş veya Altın İğneyi götür. Mavi Fareyi yakalarsan o sana General Cudi'nin kayıp itemlerini verecek.
    iv. Kayıp itemleri General Cudi'ye götür, o sana büyük bir ödül verecek.

Hızlıca Seviye Atla
    1.Takım Kur: Senden daha yüksek seviyeli oyuncularla takım kur. Takım arkadaşın canavarları öldürdüğünde tecrübe kazanacaksın. Tecrübe almak için yakından takip et.

2. Kırmızı İsimliler: Kırmızı isimli canavarlar seninle aynı güce sahiptirler. Kırmızı isimli canavarlarla dövüş, onları öldürmekten daha çok tecrübe kazanacaksın.
    3. Yeni Avlanma Bölgelerine gits: Seviye atladıkça, yeni avlanma bölgelerine git. Bu şekilde karşılaştığın müsabakalardan maksimum tecrübeyi elde edeceksin.
    4. Itemler: Tcrbtopları kullanarak, çabucak seviye atlayabilirsin. Onlar Alışveriş Merkezi'nden satın alınabilir veya Piyango'dan kazanılabilir.

5. Tecrübe Görevleri: Bazı görevler oyunculara inanılmaz miktarlarda tecrübe kazanmaya olanak verir. Örneğin; Yapılan İyilik Karşılıksız Kalmaz Görevi markette ejder toplarını Tcrb'ye dönüştürür (Meçhul Adam'ı bul)
    6. Acemilere Seviye Atlat: Erdem puanların mevcut seviyene göre tecrübeye çevrilebilir. Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıkla.

Hızlıca para kazan

Çabucak Zengin Ol

İşte sana çabucak varlık sahibi olmaya yardım edecek birkaç öneri:

1. Maden Mağarası: Envanterini temizle ve Eczacı isimli NPCden bir İkiz Şehir Girişi satın al. Kuzey batıdaki Maden Mağarasına gir. Envanterin madenle dolduğunda, İkiz Şehir Girişine sağ tıklayarak İkiz Şehire gel ve onları sat.

2. Muhafızlara Çek: Eğer hiç paran kalmadıysa, canavarları muhafızların yanına çekerek öldürülmelerini ve para düşürmelerini sağlayabilirsin. Muhafızların maaşları iyidir, yani paraya ihtiyaçları yoktur, sen düşenleri alabilirsin.

3. Takım Kur: Diğerleriyle takım kurmak seviye atlayıp çabuk zengin olmak için iyi bir yoldur. Yüksek seviyeli oyuncular canavarlardan düşen altınlara pek dikkat etmezler, sadece tecrübe kazanmak isterler. Yani düşen canavarlardan düşenleri istediğin kadar toplayabilirsin.

Tamam bukadar....
    İyi oyunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.