ben saturnde oynuom lvl 73 ama trojan olduğu için çok zor lvl geçilio.Onun için bende okçu yada taoist arıom ama yok.Ben kasmaya kalkışsam ohooo!
quote:
Orjinalden alıntı: IR0N
bende oynuyorum:)
bana yardim edin ben daha yeni basladim torado dayimda bi markete girdim girmez olaydim cikamiom ya nasil cikcam???????
Orada bi bayan var hep oynı yerinde durur ona tıkla
tornado serverında nickin ne gardaş?levelin kaç?class ne?sana yardım edem
Nasıl bişi biras anlatır mısınız?
bu oyunda ev yapıon kazı yapıon evlenion zırh takıon silah takıon gidion canavar kesion level geçion guild kuruon savaş yapıon PK şerefsizlerine ceza verion...Ben oynuodum ama bu PK lar beni kese kese oyundan gına geldi.Her yeri dolandırıcı sardı. Beni dolandırıp birsüsü süper item ve param gitti.Artık UYGARLIK SAVAŞI oynuyorum., Orada param 1.100.000 toplam güç 22.540 daha yeni başladım. İsmim kingargon ülkemin ismi argoempire
Hangi serverlardasınız?
CollosusRhodes 122lvl Archer ana charım
link veririmisinizbende bi bakem nasıl bişemiş
abi hiç oynamayın ben bu ayunu 1,5 sene oynadım gelin lineage 2 ye başla yın weya wow a hatta knight bile bundan daha iidir
bende oynuorm oyunun grafikleri düşü ama bence çok zevkli bir oyn mercury deym lvl im 45 archer....nese güsel bi oyun tavsiye edrm mutlaka oynayın ilk oynadıınızda kötü gelebilir ama lvl aladıkça zevkine warırsınız...anlatımaz yaşanır sssssssssssssssüperrrrrrrrrrr
bende oynuorm oyunun grafikleri düşü ama bence çok zevkli bir oyn mercury deym lvl im 45 archer....nese güsel bi oyun tavsiye edrm mutlaka oynayın ilk oynadıınızda kötü gelebilir ama lvl aladıkça zevkine warırsınız...anlatımaz yaşanır sssssssssssssssüperrrrrrrrrrr bence onlaroyundan anlamıyor mercury deym her gün oynuorm.... benim sitemhttp://mizahdelidir.sitemynet.com gülmek isteyenlere mizahtan anlayanlara