Şimdi Ara

Hamachi'den Colin Mcrae DIRT 2 oynayan yokmu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar baktım ama bulamadım bu konuyla ilgili bi topluluk.. oynamak isteyenlerle burada buluşalım..

• kimse yokmu ya.. artık orjinal olmasada oynanabiliyor multiplayer bu arada.. illa orjinal cdkey olması lazım değil arkadaşlar..
  • olmaz oynamayız
  • yokmus demekki ilkkez duydum bende o oyunu
  • var =). ben oynarım
  • ettik 2 kişi :) şöyle 7-8 kişi olsak güzel çok güzel olur da.. yokmu başka oynayan yaw..
  • senin pc laptop mu yoksa masaüstü mü? pc'ler farklı olunca oynayamıyoruz =(. masaüstü ile laptop oyunda birbirini görmüyor çok enteresandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alala o niyeymiş ya.. ne alaka ki.. benimki masaüstü bu arada..
  • nedenini bende bilmiyorum. ben arkadaşlarla laptolar arası oynadım. ama masaüstüyle denedik olmadı işte. benim laptop, sneinle de oynıyamıcaz malesef
  • o başka birşey yüzünden kaynaklanmıştır hocam.. öyle birşey olması çok anlamsız çünkü..
  • tamam gel deneyelim o zaman.

grup : dirt2türkiye
    şifre : 123
  • ok ekledim.. burdaki nikimle aynı..
  • Yaza kısmetse.
  • konu bayağı eski,google dan aratıp buldum.bende varım.çok zevkli olur.
  • Bende ekledim ... Live benim ip yi hamachinin ipsi olarak görüyo (gta4 oynamak için bi program sayesinde oldu ) dirt 2 için başka bişi ile uğraşmam gerekmicek sanırım ...

Edit : tamam aynı gta 4 teki gibi imiş oynanması ... yalnız gta4 te dll loadı açmaya gerek olmadığını gördüm bağlantı iyiyiyse ping ten dolayı atmıyor oyundan , ama belki bu oyunda lazım olur ... dllload.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinaslan1 -- 18 Aralık 2010; 5:48:54 >
  • yaz benide ve bi arkadasımla geliyoruz.
  • ben de çok aradım zamanında baktım ki adam yok sildim split second oynuyorum şuan key falan da istemiyo crack ı var online da oynayabiliyorum tavsiye ederim
  • Creaker kullanıcısına yanıt

merhaba arkadaşlar,hamachi ile dirt 2 yi kolayca oynayabiliyoruz,tüm ayarlar aşağıda var,merak etmeyin %100 oynayacaksınız

turnuva77 ağı kapanmıştır.

Dirt 2 'yi Nasıl Oynayacağın Burada Yazıyor,Tıkla:
    dirt2hamachi
    dirt2hamachi-DİRT 2 HAMACHİ İLE OYNAMAK İÇİN AYARLAR
    https://www.tapatalk.com/groups/dirt2hamachi/d-rt-2-hamach-le-oynamak-c-n-ayarlar-t12.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 28 Kasım 2024; 20:56:18 >

• turnuva77 ağ kabul etmiyor
  • üye kabul etmiyor diyo gelemezmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysmon -- 9 Temmuz 2014; 12:46:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.