Şimdi Ara

contayı yakmış olabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar iki gün önce aydından izmire geliyordum 80 km yol geldim yan koltukta kardeşim klimanın kontrol düğmelerinin arkasından su geldiği için beni uyardı ben önemsemedim işe yetişcem diye beş dakika kenara çekip kontrol etmedim .Oşekilde 20 km daha ilerledim ve arabayı evin önüne park ettim .Ertesi gün arabayı çalıştırdım 1-2 saniye çalıştı stop etti .Sonrasında tekrar kontağı çevirdim hiç motorda tık yok.Marş basıyor fakat araba marş almıyor.Açtım kaputu su bitmiş hemen su ilave ettim ama tık yok .Yağa baktım köpürme ve yağda bi bozukluk göremedim.Sizce ne yapmalıyım .kendi tamircimi aradım anlattım conta olabilir diyor ama tabi bakıp görmeden bir şey söyleyemiyor gel bak desem götürcek arabayı masraflar başlıcak şuan maddi durumumda ona el vermiyor yardım ederseniz sevinirim .Aracım 2004 albea 1.2 16 valf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkano79 -- 28 Haziran 2014; 1:14:00 >

• :(
  • volkano79 kullanıcısına yanıt
    marş almıyor derken nasıl almıyor ses geliyor ama tamamen çalışmıyorsa bi ateşleme sistemini kontrol et nemlenmişse kurutmaya çalış su olayı sıkıntı
  • bir gün bekledim denedim yok kontağı çeviriyorum marş motoru sorunsuz çalışıyor ama motorda en ufak bir kıpırdanma yok
  • bende 3 gün evvel arabamın contasını yaktım. hararet lambası devre dışı kalmış nasıl olduysa ve ustamın dediği tam olarak şuydu. birazdaha böyle gitseydin motora zarar verirdin. bence sen ihmal etme basit bir şey olabilir ama sıkıntılı bir arızada olabilir.İyi bir usta olsun..... ama aklıma gelen ateşleme sistemi veya motor... umarım basit bir arızadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet23 -- 30 Haziran 2014; 11:32:44 >
  • :( yokmu fikri olan
  • Conta olabilir ama araba mars yemiyo mu calistirirken noluyo tik diye ses mi geliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    civic conta yakmış mıdır?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.