Şimdi Ara

CONTİNENTAL Mİ MİCHELİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
28.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir onceki aramizda Michelin vardi abs yuzunden lastikte yipramlar oldu anlayacagin Michelin yumusak lastik ayni arabaya conti taktik fakat 1 yil icerisinde sattik ama conti bildigim kadariyla alman ve iyidir simdi kullanidigimiz 2 aractada conti var memnunz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Continental'a niyetlendim, Michelin Enery Saver aldım. Bayi tanıdıktı 4 lastiği 800 liraya verdi. Conti'si yoktu ama bundan da memnunum.
  • ben de ikisi arasında kalmıştım .çok arastırdım..michelin aldım sonunda.. memnunum
  • Pazartesi gunu 205/55/16 ebadinda cpc5 takdirdim aracima.
    Bu ebatta lastik alianacaksa bence 3 alternatif var.
    Michelin p3
    Conti pc5
    Goodyear eff. Perormance

Ben uygun bir kampanya buldugum icin cpc5 takdirdim.
    En iyi etiket degerleri goodyearda ama cikarttigim lastiklerde goodyear oldugundan vehenuz lastik cok yeni olup daha test sonuclari olmadigindan goodyeartakdirmadim ve takdirmazdim.
    kampanya olmasaydi michelin p3 takdirirdim (energy degil)
    Contiyi takdirdiktan sonra normal yol sartlarinda her turlu denedim. Yol tutusu cok iyi hele dunki sagnak yamurda gercekten muazzamdi.
    Ama lastik cok yumusak bu yumusaklik yazin 40 derece sicakta ne gibi bir negatif durum yaratir acikcasi su anda kestiremiyorum.
    Birde ne kadar uzun omurlu olacak onuda kestiremiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde konuyu acan arkadas bilmelisin ki lastim ebatiyla degerlendirilir. Yani bir ebatta cok iyi olan bir hamur ve desen bir baska ebatta cok kotu sonuclar verebilir.
    Bunuda belirtmek istedim.

• Şu an bulunduğum il de Goodyear 195/65R15 91V EfficientGrip Performance var. Benim araçtaki continantel lastiğin hız simgesi H fiyatları aynı. H ya da V ikisinin arasında hızlara göre fark var bunu biliyorum dezavantaj yaratacak bir fark olur mu ne dersiniz? Aracımdaki lastik Continantal 3 diye geçiyor ve 5 yıldır 35 bin km kullandım. Dişler neredeyse hala yeni gibi diyebilirim. Yalnız aracı aldığım günden bu yana bana pek güven vermedi. Patinaj çekmesi, sıcak havalarda asfaltta ciyaklaması, ıslak zeminde aracın geziniyor olması bunlar bu lastiği düşünmemem için birer neden. Yenisi belkide çok iyidir ama farklı bir markaya yönelmek istiyorum. Michelenin ülkemiz yol şartları için hassa bir lastik olduğunu duymuştum. Bizim çakıllı çukurlu yollara pek gelemeyen bir lastik sanırım. Ne diyorsunuz arkadaşlar H ya da V olması hız dışında bir dezavantaj yaratır mı?
  • H ve v birsey fark etmez hocam (mobilim uzunuzun yazamiyorum) o yuzden kisaca ha h ha v olmus sizin ebadiniz icin onemli degil. Goodyear denemek istiyorsaniz alin deneyin derim. Sonucta 3 lastikte kalitelidir. Atla deve degil

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Pazartesi gunu 205/55/16 ebadinda cpc5 takdirdim aracima.
    Michelin p3
    Conti pc5
    Goodyear eff. Perormance

En iyi etiket degerleri goodyearda ama cikarttigim lastiklerde goodyear oldugundan vehenuz lastik cok yeni olup daha test sonuclari olmadigindan goodyeartakdirmadim ve takdirmazdim.
    Contiyi takdirdiktan sonra normal yol sartlarinda her turlu denedim. Yol tutusu cok iyi hele dunki sagnak yamurda gercekten muazzamdi.
    Ama lastik cok yumusak bu yumusaklik yazin 40 derece sicakta ne gibi bir negatif durum yaratir acikcasi su anda kestiremiyorum.

Nasıl bir kampanya vardı conti'de? Kaça aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

Michelin p3
    Conti pc5
    Goodyear eff. Perormance

Nasıl bir kampanya vardı conti'de? Kaça aldınız?

http://forum.donanimhaber.com/m_75016027/tm.htm

Buradaki ilk mesaj...

• quote:

Michelin p3
    Conti pc5
    Goodyear eff. Perormance

Öncelikle hayırlı olsun hocam..

Şimdi bildiğiniz üzre conti alman menşeili bir firma, almanya da hava genellikle ılıman ve yağışlı olduğundan o ayarda genellikle lastiklerinin karakteristiği istisna marka modelleri vardı illa ki nihayetinde sadece kendi ülkesine arz etmiyor..

Velhasılı ıslak zemin performansı avantajının yanında birde dezavantajı var o da sıcak asfalt performansı..Ani güç yüklemelerinde patinaj limitlerde viraj alırken ses yapması gibi..Lakin bunlar rahatsız edici seviyelerde değil..

• Aynen hocam.
    Gerci sicak havada denemeden de pesin bir hukumde bulunmak istemiyorum ama hic bu kadar yumusak lastik kullanmadim (hatri sayilir sayida lastik kullanmisimdir)

• quote:

Orijinalden alıntı: deklanşör

Arkadaşlar yarın lastik alıcam ve michelin ve continental arasında kaldım sizce hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler

continental al keyfine bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

Michelin boşuna alman markası değil

fransız michelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

Michelin boşuna alman markası değil

fransız michelin

tamam vurmayın
  • quote:

Arkadaşlar yarın lastik alıcam ve michelin ve continental arasında kaldım sizce hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler

petlas al türkiye kazansın..

1 Continental ContiSportContact 5

2 Goodyear Eagle F1 2 m Asimetrik

3 Michelin Pilot Sport 3

valla bunlar testlerde öne çıkmışlar not defterine kaydetmişim arkadaşa lastik alacaktık, adac 2012 lastik testlerine bakabilirsin...
  • quote:

quote:

3 Michelin Pilot Sport 3

valla bunlar testlerde öne çıkmışlar not defterine kaydetmişim arkadaşa lastik alacaktık, adac 2012 lastik testlerine bakabilirsin...

türkiye kazanmayacak sahibi çalışanları vs.. kazanacak bırakın bu kafayı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Ben Continental'a niyetlendim, Michelin Enery Saver aldım. Bayi tanıdıktı 4 lastiği 800 liraya verdi. Conti'si yoktu ama bundan da memnunum.

lastik ebatları 175 65 14 michelinde conti de 125 ere takacak 4 lastik 500 TL fiyatta sıkıntı yok ama hangisi conti mi michelin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Goodyear EfficientGrip Performance neden düşünülmüyor? Bende lastik arayışındayım, bu lastik bayağı bir övgü almış. Yanlış anlaşılmasın konuyu çarpıtmak değil amacım ama bu 3 lastik arasında hangisi tercih edilmeli açıkçası bende merak içindeyim.

Kesinlikle tavsiye etmem.. Bende bu forumdaki övgüler nedeniyle 45000 km ye gelmiş energy saver ları bununla değiştirdim pişman oldum.. 45000 km lastikler daha konforlu daha sessizdi.. Goodyear ın bu modelini kesinlikle önermem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 15 Mayıs 2013; 18:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

quote:

3 Michelin Pilot Sport 3

türkiye kazanmayacak sahibi çalışanları vs.. kazanacak bırakın bu kafayı artık

ne diyorsun sen aynştayn

• CONTİNENTAL Mİ MİCHELİN Mİ ???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.