Şimdi Ara

CONTİNENTAL Mİ MİCHELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
28.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın lastik alıcam ve michelin ve continental arasında kaldım sizce hangisini almalıyım şimdiden teşekkürler

• Tartışmasız michelin.
    Continin yanakları çok zayıf.
    Benim aracımda da fabrika çıkışı conti var daha 4ooo km de yanak yırtıldı.
    Lastiği sattıktan sonra işleri bitiyor ve ne olursa olsun lastiğin arkasında durmuyorlar.
    Aman diyeyim boşyere canınız sıkılmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

Tartışmasız michelin.
    Continin yanakları çok zayıf.
    Benim aracımda da fabrika çıkışı conti var daha 4ooo km de yanak yırtıldı.
    Lastiği sattıktan sonra işleri bitiyor ve ne olursa olsun lastiğin arkasında durmuyorlar.
    Aman diyeyim boşyere canınız sıkılmasın.

yorumun için teşekkürler hocam aslında bende michelin alacaktım ancak bugün lastikçiye gittim tüm markalar var fiyatları aynı ve continentalin yanaklarının ne çok esnek ne de cok sert olduğunu ve daha iyi olduğunu söyledi, ayrıca şikayetvardaki şikayetler michelin için çok fazla kararsızım bende uff uff
  • Hangi modelleri arasında kaldınız bari onu söyleseydiniz..

Bizim araçta conti premium contact var ıslak zemin performansı çok iyi 9/10 sessizlik 7/10 kuru zemin frenleme yol tutuş 6/10 diyebilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Hangi modelleri arasında kaldınız bari onu söyleseydiniz..

Bizim araçta conti premium contact var ıslak zemin performansı çok iyi 9/10 sessizlik 7/10 kuru zemin frenleme yol tutuş 6/10 diyebilirim..

michelin energy saver ve conti Premium contact 5
  • Continental sadece dergi vs. Testlerinde daha iyidir. Ilk yili devirdikten sonra Michelin farki ortaya cikacak.

" Engineered in Germany" sloganiyla satis yapmaya calisan bir markadan asla bir sey almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deklanşör

quote:

O zaman conti akar diyorum hayırlı olsun diyorum

• Michelin boşuna alman markası değil
  • Goodyear EfficientGrip Performance neden düşünülmüyor? Bende lastik arayışındayım, bu lastik bayağı bir övgü almış. Yanlış anlaşılmasın konuyu çarpıtmak değil amacım ama bu 3 lastik arasında hangisi tercih edilmeli açıkçası bende merak içindeyim.
  • objektif olarak bakarsak michelin de Fransız malı aslında ama benim için reklamı veya hangi ülke malı olması önemli değil kaliteli olsun uzun ömürlü olsun yeter
  • 1 yıldan fazla oldu Michelin Energy Saver kullanıyorum. Her konuda çok memnunum zaten Michelin alıp ta memnun kalmayan neredeyse yoktur. Tavsiye ederim.
  • kesinlikle michelin energy saver plus. Geçen ay 175/65/14 ebatında continental pc5 aldım. Ne yazık ki düşük hızlarda bile kayıyor.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim uzun ömürlülüğü veya km olarak belirtebileceğiniz bir şey var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

1 yıldan fazla oldu Michelin Energy Saver kullanıyorum. Her konuda çok memnunum zaten Michelin alıp ta memnun kalmayan neredeyse yoktur. Tavsiye ederim.

Yagmurlu havada biraz kotu sadece energy saver

Ozellikle primacy 3 cok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimedus

kesinlikle michelin energy saver plus. Geçen ay 175/65/14 ebatında continental pc5 aldım. Ne yazık ki düşük hızlarda bile kayıyor.

benim aracım da Hyundai getz ve 175 65 14 alacağım lastik olarak yol tutuşu, aşınma olarak nasıl
  • quote:

1 yıldan fazla oldu Michelin Energy Saver kullanıyorum. Her konuda çok memnunum zaten Michelin alıp ta memnun kalmayan neredeyse yoktur. Tavsiye ederim.

değerlendirmeye aldım teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Yagmurlu havada biraz kotu sadece energy saver

Ozellikle primacy 3 cok iyi

Yağmurlu havalarda sınırları fazla zormaladıktan sonra ki ben de zorlamam gayet tatmin edici.

• Islak zemin performansı önemli ise Continental premium contact 5 daha iyi bir tercih olacaktır. Michelin energy saver ıslak zeminde kötü bir yol tutuşa sahip,kullandığım energy saver hiç güven vermiyor ıslak zeminde,onun dışında sessizlik,konfor olarak iyi bir lastik ama ıslak zemin performansı iyi olmadığı sürece sessiz olmasının,konforlu olmasının bir avantajı yok öncelikle güvenli olmalı lastik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Islak zemin performansı önemli ise Continental premium contact 5 daha iyi bir tercih olacaktır. Michelin energy saver ıslak zeminde kötü bir yol tutuşa sahip,kullandığım energy saver hiç güven vermiyor ıslak zeminde,onun dışında sessizlik,konfor olarak iyi bir lastik ama ıslak zemin performansı iyi olmadığı sürece sessiz olmasının,konforlu olmasının bir avantajı yok öncelikle güvenli olmalı lastik.

yorumunuza katılıyorum lastikte önemli olan bence de güvenlik
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim uzun ömürlülüğü veya km olarak belirtebileceğiniz bir şey var mı

Hocam forumda konusu vardı conti pc5 in..

Bridgstone dan daha yumuşak michelin den daha sert, goodyear tadında yani orta halli tatlı sert..

Yaşadığınız bölge çok yağış alıyorsa kışları karla karışık yağmurluysa conti rahatlıkla götürür sizi..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.