Şimdi Ara

CONTİNENTAL Mİ MİCHELİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
28.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: webcin

quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

quote:

quote:

quote:

Goodyear EfficientGrip Performance neden düşünülmüyor? Bende lastik arayışındayım, bu lastik bayağı bir övgü almış. Yanlış anlaşılmasın konuyu çarpıtmak değil amacım ama bu 3 lastik arasında hangisi tercih edilmeli açıkçası bende merak içindeyim.

Kesinlikle tavsiye etmem.. Bende bu forumdaki övgüler nedeniyle 45000 km ye gelmiş energy saver ları bununla değiştirdim pişman oldum.. 45000 km lastikler daha konforlu daha sessizdi.. Goodyear ın bu modelini kesinlikle önermem..

Almış olduğunuz lastikler 2013 performance yeni imalat olanlar mı? Bu ay sonuna kadar bu lastik olayını bitirmek istiyorum kafam allak bullak. Alanya da yaşıyorum malum buranın havası kışın ılıman yazın cehennem.

Bende Antalya merkezdeyim.. Benim kullandığım effientgrip lastikleri 2010 da sıfır almıştım daha sonra o aracımı sattım.. Michelin in hamuru gerçekten diğerlerine göre yumuşaktır.. Tek eksi yönü yağmur performansı iyi değil.. Diğer lastikleri kullanmadığım için bir yorum yapamam..

Conti ve michelin arasında kalmıştım ve uzun uzun araştırırken Googyear in yeni çıkan lastiğiyle karşılaştım...

Efficientgrip performance
    bu lastik daha yeni üretildi arkadaşın bahsettiği önceki versiyon olan
    Efficientgrip olsa gerek...

Ve Efficientgrip performance ın AB etiket değerleri çoğu ebatlarda conti ve michelinden daha iyi özellikle sessizlik konusunda...

Ben 205/55/16 ebata iki gün önce aldım
    AB etiket değerleri
    B - A - 68dB
    Fiyat 180-200 civarı
    Ben hepsiburada da kampanyaya denk getirdim adet fiyatı 153 tl ye geldi...
     CONTİNENTAL Mİ MİCHELİN

Hoooppp döndük mü yine başa. Tam bende conti'ye yönelmişken. Hani araya bir 4 cüyü alıp 4 lastiği de farklı mı taksak ne yapsak.

Şaka bir yana şans diyerek good year'ı denemek gerekiyor. Antalya civarında her bayii söz birliği etmişçesine tanesine 188 TL diyor.

hakikaten conti michel diye çıktık yola pirelli good yearlar cıkıyo bea ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deklanşör

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Goodyear EfficientGrip Performance neden düşünülmüyor? Bende lastik arayışındayım, bu lastik bayağı bir övgü almış. Yanlış anlaşılmasın konuyu çarpıtmak değil amacım ama bu 3 lastik arasında hangisi tercih edilmeli açıkçası bende merak içindeyim.

Kesinlikle tavsiye etmem.. Bende bu forumdaki övgüler nedeniyle 45000 km ye gelmiş energy saver ları bununla değiştirdim pişman oldum.. 45000 km lastikler daha konforlu daha sessizdi.. Goodyear ın bu modelini kesinlikle önermem..

Almış olduğunuz lastikler 2013 performance yeni imalat olanlar mı? Bu ay sonuna kadar bu lastik olayını bitirmek istiyorum kafam allak bullak. Alanya da yaşıyorum malum buranın havası kışın ılıman yazın cehennem.

Bende Antalya merkezdeyim.. Benim kullandığım effientgrip lastikleri 2010 da sıfır almıştım daha sonra o aracımı sattım.. Michelin in hamuru gerçekten diğerlerine göre yumuşaktır.. Tek eksi yönü yağmur performansı iyi değil.. Diğer lastikleri kullanmadığım için bir yorum yapamam..

Conti ve michelin arasında kalmıştım ve uzun uzun araştırırken Googyear in yeni çıkan lastiğiyle karşılaştım...

Ve Efficientgrip performance ın AB etiket değerleri çoğu ebatlarda conti ve michelinden daha iyi özellikle sessizlik konusunda...

AB etiket değerleri
    B - A - 68dB
    Fiyat 180-200 civarı
     CONTİNENTAL Mİ MİCHELİN

fiyatı tuzluymuş biraz

205 ebattan bahsediyorum bu ebatta michelin primacy hp adet fiyatı 210
    Conti contact5 180 tl

Sizin ebat uygundur tabi birde sizin ebatta AB etiket değerlerine bakmak lazım

hepsiburada da 175 65 14 good year 180 TL

• Performans,sıkı yol tutusu ıstıyosan ve makas atan bırıysen contınental eger arada basan normalde de sakın gıdıyosan mıchelın onerırım.Cunku mıchelın yumusak lastık. makas esnasında araba rahat durmuyo hele bı de lastık ısınınca cekılmez oluyor.contınental serttır bıraz rahatsız eder ama ani hareketlerde cok ıyıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HUNTER. -- 15 Mayıs 2013; 22:53:44 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

AB etiket değerleri
    B - A - 68dB
    Fiyat 180-200 civarı
     CONTİNENTAL Mİ MİCHELİN

fiyatı tuzluymuş biraz

205 ebattan bahsediyorum bu ebatta michelin primacy hp adet fiyatı 210
    Conti contact5 180 tl

Sizin ebat uygundur tabi birde sizin ebatta AB etiket değerlerine bakmak lazım

hepsiburada da 175 65 14 good year 180 TL

contiinental contact 5
    C A 70dB 130 TL
     CONTİNENTAL Mİ MİCHELİN

michelin energy saver +
    C B 68 dB 123 TL

http://www.michelin.com.tr/otomobil-lastikleri/binek-otomobil-lastikleri#type=type_3&width=175&ratio=65&radial=14&load=82&speed=t&selectedFitment=complete&selectedFilter=summer

goodyear efficient grip performance bu ebatta yok
    efficient grip compact var
    C B 68dB 109 TL

http://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/passenger/efficientgrip-compact/index.jsp?from=tf&speedIndex=T

fiyatlarhttp://otostart.com/lastik/?html=_175_65_14_0_0_oto_lastik

üstelik kampanya var 4 lastik alana 100 tl indirim

bu durumda
    güvenlik unsurunda conti önde
    sessizlikte michelin ve goodyear aynı ve önde
    fiyatta goodyear önde

hepsini düşünürsek bence
    goodyear
    ikinci sırada michelin

karar sizin...

• Michelin-Conti-Good year
    arasında hangisi çok taksit yapıyorsa yada hangisi çok bonus vb. veriyorsa onu alın...
  • Bu arada...Good Year kabin boy bavul,Michelin de plaj seti hediye ediyor...Kafayı biraz daha karıştıralım...
  • yokohoma c drive 2 yi de incelemenizi tavsiye ederim.
  • D.karadenız gıbı yagmurlu gun sayısının fazla oldugu bolgede yasıyorsanız yagmurlu havalar ıcın guvenlı lastık alın derım. D. Karadenızde degılsenız yagmurun hesabını yapmanın mantıgı nerde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar özellikle eu label etiketlerini görüp karşılaştıracağımız lastiklerle ilgili bir site var mı acaba ? (türkçe ya da ingilizce )
  • Pazartesi aksilik olmaz ise Efficient grip performance lastikleri taktırıyorum. 195-65-15 91H 4 lastik 600 TL. Satıcıya özellikle sordum yeni desen performance serisi. Yanın da valiz kuponu. Valiz de iyi bir şeye benziyor. Piyasa değeri 230 TL.

http://www.desa.com.tr/p-6591-luna-valiz-55-cm.aspx
  • Ben bu cumartesi avensis aracıma 205-55-26 ölçülerinde Conti 5 taktırıcam. Artık inceleme yapmaktan yoruldum. Herkes farklı birşey söylüyor. Taktırdıktan sonra yorum yapacağım yine
  • arkadalar conti 5 taktırdım ve tatile çıktım 2.000 km yol yaptım şu anlık memnunum yorumlarınız için teşekkürler...SAYGILARIMLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: halley yıldızı

arkadaşlar özellikle eu label etiketlerini görüp karşılaştıracağımız lastiklerle ilgili bir site var mı acaba ? (türkçe ya da ingilizce )

Türkçe olarak, bu siteden bakıp karşılaştırabilirsiniz..http://www.lastikturk.com/default.aspx
  • MERHABA ARKADAŞLAR
    bence bu iki lastikte iyi lastikler,
    aralarında ki gözle görülebilecek fark : km performası olacaktır.
    Aracınızı uzun zaman kullanacaksanız Michelin taktırmanızda fayda var.
    İkisi arasında km performansı kıyaslanmaz.
  • 205/55/16 gittim gezdim..Energy saver + mi primacy mi dedim primacy aldım çıktım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Pazartesi gunu 205/55/16 ebadinda cpc5 takdirdim aracima.
    Bu ebatta lastik alianacaksa bence 3 alternatif var.
    Michelin p3
    Conti pc5
    Goodyear eff. Perormance

Ben uygun bir kampanya buldugum icin cpc5 takdirdim.
    En iyi etiket degerleri goodyearda ama cikarttigim lastiklerde goodyear oldugundan vehenuz lastik cok yeni olup daha test sonuclari olmadigindan goodyeartakdirmadim ve takdirmazdim.
    kampanya olmasaydi michelin p3 takdirirdim (energy degil)
    Contiyi takdirdiktan sonra normal yol sartlarinda her turlu denedim. Yol tutusu cok iyi hele dunki sagnak yamurda gercekten muazzamdi.
    Ama lastik cok yumusak bu yumusaklik yazin 40 derece sicakta ne gibi bir negatif durum yaratir acikcasi su anda kestiremiyorum.
    Birde ne kadar uzun omurlu olacak onuda kestiremiyorum.

Evet arkadaslar lastikleri aldigimdan beri 2500 km yol yaptim su aralarda hava sicakliklari malumunuz yuksek. zaten yumusacik olan lastik yanaklari bu sicaklikla iyice yumusadilar yol tutusta ve seste bir problem olmasada. Arac fazla ziplamaya basladi.ozellikle viraj ici kasislerdeki ziplamalar bariz sekilde artti. Bulundugum sehirde surekli kullandigim bir kopru baglantisinda bu sekilde bir kasis var ve suanda arac oradaki en kotu performansini yasiyor. Bunuda paylasayim dedim. Sonucta bu bence onemli bir ayrinti. Bu arada kuvvetli sagnakta otobanda birazda tehlikelice test ettim islakta bence cok cok iyi kurudada yol tutusu gercekten guzel ses icin muazzam sessiz sifir ses falan dersek abartmis oluruz ama kotu dersekte gunahini aliriz ortalama diyelim ne sis yansin ne kebap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hug

Ben bu cumartesi avensis aracıma 205-55-26 ölçülerinde Conti 5 taktırıcam. Artık inceleme yapmaktan yoruldum. Herkes farklı birşey söylüyor. Taktırdıktan sonra yorum yapacağım yine

26 inç bilmem farkedermi ama bende 205/55/16 continental cpc5 aldım yaklaşık 2000 km oldu kullanmaya başlayalı memnunum.Good year dunlop ve continental arasında kalmıştım en son cpc5 te karar kıldım.Diğerlerini kullanmadığım için haksızlık etmek istemem ama aldığım lastiklerin yol tutuş sessizlik ve konforundan memnunum.Bir de unutmadan sıcak havalarda lastik havalarıını sık sık kontrol etmekte fayda var basınçları değişebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoline777

quote:

Orijinalden alıntı: hug

Ben bu cumartesi avensis aracıma 205-55-26 ölçülerinde Conti 5 taktırıcam. Artık inceleme yapmaktan yoruldum. Herkes farklı birşey söylüyor. Taktırdıktan sonra yorum yapacağım yine

26 inç bilmem farkedermi ama bende 205/55/16 continental cpc5 aldım yaklaşık 2000 km oldu kullanmaya başlayalı memnunum.Good year dunlop ve continental arasında kalmıştım en son cpc5 te karar kıldım.Diğerlerini kullanmadığım için haksızlık etmek istemem ama aldığım lastiklerin yol tutuş sessizlik ve konforundan memnunum.Bir de unutmadan sıcak havalarda lastik havalarıını sık sık kontrol etmekte fayda var basınçları değişebilir.

yanlışlıkla 26 yazmışım ya o 16 olacaktı :) nerde 26 jant bize :) conti premium c5 gerçekten bende hayranlık uyandırdı. Yüksek hızla hafif-sert virajlarda zımba gibi dönüyor. Fren mesafesi gayet tatmin edici, abs geç giriyor. Direksiyon tepkilerini çok iyi aktarıyor. Ben çok çok memnunum. Biraz yumuşak duruyor ama yolda kusursuz :)

• Yumuşaklığı aracın içine ses alma olayında etkili aslında sert lastikler daha fazla ses alıyor.Yumuşak lastiklerde de aşınma hızlı.Birinden ödün vermek gerekiyor.Yaklaşık 3 ay araştırdım hem internetten hem lastikçileri gezdim.Kusursuz lastik diye bişey yok :) Benim mantığıma en çok yatan cpc5 oldu ve uygun bir fiyat bulup taktırdım.Aracı biraz agresif kullanırım araç şimdi eski lastiklere göre daha az antipatinaja giriyor.
  • cpc 5 aldım..önceki lastiklerim cpc2 idi yol tutuşu ıslak-kuru fren mesafeleri iyi diyordum ama bu lastikler tek kelime ile mükemmel. merzifonda yaşıyorum gün içinde hem yağmur oldu hem de sonradan güneş açtı kuru zeminde de test etme imkanım oldu. sabah lastikleri taktırdım. 50 ile boş yol ve geniş kavşakta-ıslak zeminde- sağa doksan derece döndüm cpc2 ile önceden ciddi kayan araba yolda sadece hafif bir kayma yaptı ki önler hiç kaymadı arkadan ciddi savrulup hafif kaydı (az kalsın telefondan oluyordum) kuru asfaltta da aynı durum cpc2 ler ile kaydığım yavaş hızdaki dönmede bu lastik daha 200-300km bile kullanılmamasına rağmen araba kaymıyor. fren mesafesi ve ses de önceki cpc2 lerden daha iyi. alacaklara ciddi olarak tavsiye ederim. diğer lastikleri kullanmadığım için yorumum bu kadar olur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.