Continental vs Falken ? (7. sayfa)
-
-
Hiç öyle demeyin. Önyargılı yaklaşıyorsunuz.
Kendi aracımda Michelin crossclimate lastikler mevcuttu.
Fren performansı o kadar rezildi ki. Ayrıca sürekli patinaj eğilimi.. en son neredeyse imkansız bir kaza sonrası kaldırıp kenara fırlattım. O zamanlar elim pek müsait değildi. Uygun fiyatlı biseyler arıyordum.
Hankook ile falken arasında kaldım. Daha sonra aynı fiyat olduğu için yazı tura attım. Falken çıktı aldım taktırdım.
Lastikler başarılı. Gerçekten başarılı. Hiç öyle atla eşek farkı değil. Bir gün denemenizi öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu etiketi görülen lastiğin mi yakıt ve yol tutuş değerleri harika? Aracımın lastik ebadı çok ara bir değer olduğu ve diğer markalarda fiyat uçtuğu için kışlıkta Petlas tercih ettim. Yaz lastiğini de daha önce denedim. 2 senede taş gibi oluyor, yolda ciyaklaya ciyaklaya geziyosun. Bedava verseler almam. Falken'i 3 yıllık kullanıcısı olarak çok memnun olduğum için övüyorum. Üstelik premium markaların yarı fiyatına almıştım.
-
Evet 85 bin km yaş 6 çocuk Continental fabrika çıkışı 195/66/15 lastiklere elveda deme vakti geldi önden çekişli olduğu için önler bitik arkalar 2 yıl gider
Ama hepsini degistirip falken 310 olanından herşey dahil 1600 TL halloldu umarım memnun kalırım
Bu arada Continental ile çok memnundum girmedim viraj kalmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Conti Premium Contact 6 ile ilgili olumsuz tecrübesi olan arkadaşlar dökünürlerse sevinirim. Ben 18 inç'leri Scirocco'da kullanıyorum. Yüksek süratte titreşim ve stabilite sorunu var gibi, yani aracı düz bir hatta tutmakta zorlanıyorum. Tamam bi daha balans ama balansla geçecek gibi gelmiyor, geçen yaz da vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hışthışt -- 21 Temmuz 2021; 19:53:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X