Şimdi Ara

Continental vs Falken ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
9.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Continentali kötüleyen arkadaslar şuna bir açıklık getirelim çatlama dediginiz olay tam olarak nedir, ne boyutta çatlamalar mevcut?

Bakın bu görseldeki benim 9 sene 90 bin km kullandıgım, yaz kış çıkarmadığım, dağa taşa çıktığım ContiPremiumContact 2 modeli lastiklerimdi. Değiştirmeden önce çektim. Yanakların sırt ile birleştigi yerlerde ufacık kılcak çatlaklar var. Ayrıca Continental kullanan başka arkadaşlarımda da böyle saçma sapan sorunlar görmedim.
    Eğer lastiğinizde bundan büyük çatlama varsa mutlaka yanlış yaptıgınız bir şey vardır.

Continental vs Falken  ?
    Continental vs Falken  ?

Bir de şu falkene tapan arkadaşlar var forumda. Dünyanın en iyi lastiğiymiş gibi yorumlar yapıyorlar
    Bu falken 2. Sınıf bir üreticidir. Şans eseri sadece ze310 modeli ülkemizde tutulmuş veya bir şekilde tutturulmuştur. Tıpkı motul yağları gibi.
    Continental ile kıyaslanacak bir marka değildir.
    Lastik kötü değildir. Hatta "Fiyatına göre" çok iyi bir lastiktir.
    Ama 205 55 16, 225 45 17 vb uygun fiyatlı ebatlarda tercih edilmesi gereken bir marka da değildir. Ayrıca Türkiyede üretilmesi fiyatı dışında benim için olumsuz bir durum.
    Trdeki falken ze310 lar ile başka yerlere gidenler arasında farklılıklar mevcutmuş. Yani öyle yurtdısı testlere bakıp havalara uçmayın.

Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç öyle demeyin. Önyargılı yaklaşıyorsunuz.

Kendi aracımda Michelin crossclimate lastikler mevcuttu.

Fren performansı o kadar rezildi ki. Ayrıca sürekli patinaj eğilimi.. en son neredeyse imkansız bir kaza sonrası kaldırıp kenara fırlattım. O zamanlar elim pek müsait değildi. Uygun fiyatlı biseyler arıyordum.

Hankook ile falken arasında kaldım. Daha sonra aynı fiyat olduğu için yazı tura attım. Falken çıktı aldım taktırdım.

Lastikler başarılı. Gerçekten başarılı. Hiç öyle atla eşek farkı değil. Bir gün denemenizi öneririm.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Şu etiketi görülen lastiğin mi yakıt ve yol tutuş değerleri harika? Aracımın lastik ebadı çok ara bir değer olduğu ve diğer markalarda fiyat uçtuğu için kışlıkta Petlas tercih ettim. Yaz lastiğini de daha önce denedim. 2 senede taş gibi oluyor, yolda ciyaklaya ciyaklaya geziyosun. Bedava verseler almam. Falken'i 3 yıllık kullanıcısı olarak çok memnun olduğum için övüyorum. Üstelik premium markaların yarı fiyatına almıştım.

Continental vs Falken  ?
  • Evet 85 bin km yaş 6 çocuk Continental fabrika çıkışı 195/66/15 lastiklere elveda deme vakti geldi önden çekişli olduğu için önler bitik arkalar 2 yıl gider

Ama hepsini degistirip falken 310 olanından herşey dahil 1600 TL halloldu umarım memnun kalırım

Bu arada Continental ile çok memnundum girmedim viraj kalmadı

• Conti Premium Contact 6 ile ilgili olumsuz tecrübesi olan arkadaşlar dökünürlerse sevinirim. Ben 18 inç'leri Scirocco'da kullanıyorum. Yüksek süratte titreşim ve stabilite sorunu var gibi, yani aracı düz bir hatta tutmakta zorlanıyorum. Tamam bi daha balans ama balansla geçecek gibi gelmiyor, geçen yaz da vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hışthışt -- 21 Temmuz 2021; 19:53:48 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.