Şimdi Ara

Continental vs Falken ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
10.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 yıldır Falken kullanıyorum aracımda. Araç Cruze.

Yol tutuş, ses, vs. hiçbir şikayetim yok. Çok memnunum.

Bundan sonra daha iyi bir F/P alternatifi çıkmadığı sürece Falken lastik almaya devam edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

https://www.thetirelab.com/215-55-R16/summer/

Falken'e alt-orta lastik diyen arkadaş iyi baksın bu testlere 678 lastik arasında 34. Lastik %5'lik dilime girmiş bir lastik

Lastikçiler kendi işine geleni söyler bu lastiğe çöp diyen iyi niyetli birisi değildir.

Ayrıca bu yorumu aktif olarak birçok araçla içli dışlı olan birisi olarak yorum yapıyorum geçende işyerindeki araçlara 20 adet lastik aldım. Bu forumda bir takım kullanıpta yorum yapanda var 5 takım kullanıpta yorum yapanda..

Çok haklısınız. Falken çöp diyen adamı ciddiye almam. Gayet kaliteli, uluslarası testlerde çoğunlukla yer alan ve iyi notlar alan bir lastik markası. Yüzde 10 daha kaliteli diye bir markaya iki katı para verecek kadar keriz değilim.

• Nokian Zline da bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falken Türkiye de fiyatına çok iyi lastik esasında fiyatları daha uygundu, ama halen uygun, özellikle ara ebatlarda fiyatları ana markalara göre ciddi uygun. Kalite olarak da aman aman bir fark yok, orta düzey standart kullanıcı için fazlasıyla yeter. Bu lastik pazarlama harikası işte, çöptür leştir diyen adamla tartışmam he der geçerim.

• Yerli üretimi desteklememiz lazım lakin araç lastik üzerinde gidiyor. Üstadların dediği gibi iki şeyden tsarruf edilmez; yağ ve lastik.
    Harita olayından sonra Contiye antipatim olsa da tartışmasız en iyilerden.
    Falken ise yerli üretim ama balans tutmama ve hatalı üretim şikayetleri duymaktayım.
    Ekonomik olsun diyorsanız şahsım adına Nexen ve Roadstone bakın.İyi günler.

• parker48 kullanıcısına yanıt

Falken a çöp diyen adam primacy 3 tavsiye edip , "primacy 3 ve primacy 4 aynı lastik abi hiç fark yok" dedi . Siz düşünün artık...

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt

Lastik XL mi? Yumuşak karakterli mi ? Prelli Sert buluyorsan falken a hiç bulaşma diyenler var. İnternette yorumlarda ise çok yumuşak ve konforlu diyorlar. XL biraz sert olur ama o kadar fark eder mi bilmiyorum

• kizashi kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla, Falken Dunlop ve Petlas piyasayı biraz sarsmış. Bu grubu satanlar, öve öve bitiremiyor. Satmayanlar da karalıyor.

• iCrush kullanıcısına yanıt

Primacy 4 1250 tl falken 600 tl . Primacy 4 te çok fazla şikayet var. Sıcak iklimlere gitmediği söyleniyor. Kullanmadığım için ne kadar doğru bilemiyorum

• mehmetykm M kullanıcısına yanıt
    Cumartesi falken as210 taktırdım 37. Hafta üretimi. Makinada balans gayet iyi tuttu. En fazla 30gr kurşun çaktılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

Cpc6 yorumları ve test sonuçları çok iyi ama sert oluşu düşündürüyor işte. O yüzden falken mi alsam diyorum. Bir yandan da güvenli olsun da sert olsun diyorum. Pirelli P7 yüzünden sert ve gürültülü lastikten bıktım

• cqr52 C kullanıcısına yanıt

Yazın sıcak asfaltta nasıl? Çok fazla kayma yapıyor mu? Michelin satanlar bile yazın dikkat edeceksin abi diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojaverok

Cpc6 yorumları ve test sonuçları çok iyi ama sert oluşu düşündürüyor işte. O yüzden falken mi alsam diyorum. Bir yandan da güvenli olsun da sert olsun diyorum. Pirelli P7 yüzünden sert ve gürültülü lastikten bıktım

Valla islakta çok iyi bildiğin güven veriyor insana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan Falken Kullanıyorum son derece memnunum bence diğer premium lastikleri almaya gerek yok. kışın İstanbul’a kar yağarsa karda da performanslarını deneyeceğim lastikler dört mevsimlik .

• www.tyrereviews.co.uk
    2020 Tyre Reviews Ultimate Summer Tyre Test - Tyre Tests and Reviews @ Tyre Reviews
    https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-Tyre-Reviews-Ultimate-Summer-Tyre-Test.htm

Bu sitedeki testlere göre Conti ve Falken baya iyi. Konfor ve ses durumu ikisinden de soğutuyor.
    goodyear egp2 da düşünebilirim

Continental vs Falken  ?
    Continental vs Falken  ?

Edit : 17 inch sıralaması tamamen farklıymış.

www.tyrereviews.co.uk
    2020 Latest 17 Summer Tyre Test - Tyre Tests and Reviews @ Tyre Reviews
    https://www.tyrereviews.co.uk/Article/2020-Latest-17-Summer-Tyre-Test.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojaverok -- 4 Kasım 2020; 19:56:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojaverok

Evet, performansı gayet iyidir hem kuru hem ıslak içim ama şu örneği vereyim. Yeni Opel Corsa forumundaki arkadaşlardan söyleyenler de oldu. En üst model Michelin ile geliyor, alt model Continental ile geliyor. Arada çok ciddi ses farkı olduğu söyleniyor. Bunu da göz önünde bulundurun.

• tekno peder T kullanıcısına yanıt

Psa grubu michelin tercih ediyor genelde primacy 4 le geliyor araçlar . Oldukça konforlu ve sessiz. Ancak benim ölçülerde 1250 TL oluşu ve yazın sıcakta yol tutuşu problemleri ile ilgili çok şikayet oluşu düşündürüyor.

• crssover C kullanıcısına yanıt

Aslında aşınma konusuna katılıyorum demek için cevap yazmaya başladım. Ancak sonra aklıma geldi. Kışlık Lassa snoways 3, yazlık conti pre contact dönüşümlü kullanıyorum. Arabayı aldığımız anda taktım. Kış dönemi Aralıktan Nisana, Yaz dönemi diğer aylara tekabül ediyor. Toplamda 5 yıl 85 bin km yapmışız. Bu sene hem yaştan hem kontrolün biraz zayıflamasından değiştirmeyi düşünüyorum. Ağustos başında muayeneden geçti ve sorun çıkarmadı. Böyle hesaplayınca pek çabuk aşınmadı gibi geldi. Tabi eco ve sportla premiumun farkı nedir onu bilmiyorum.

• Mojaverok kullanıcısına yanıt

Orta sert bir lastik. Çok yumuşak da değil, çok sert de değil. Michelinden sert ama Bridgestone'dan, Lassa'dan yumuşak, öyle söyleyeyim.

Bennimkinin ebadı 215 50 17. Ara bir ebat ve baya pahalı. Ben aldığımda Michelin 500 üzeriydi. falkeni 280'e aldım.

XL dediğiniz ne anlamadım. Hız kodu mu?

Daha önce Goodyear Egp, Continental, Bridgestone gibi lastikler kullandım. Falkenin bunlardan bir eksiğini görmedim.

• BPG2004 kullanıcısına yanıt
    100.000km mi? 15-20000km sonra patates oluyor lastikler. 2 takım eskittim. Memleketin yolları belli. Asıl siz nerde kullanıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.