Şimdi Ara

Cook kararsızım lütfen yardım:( samsung s5620 mi nokia c5-03 mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiyelerinizi bekliyorum benim gönlüm c5 03ten yana yok yok s5620 daha iyi:( püf ne yapacağım ben yaa :-)

• hocam samsungu denemedim ama c5-03 ten cok memnunum tavsiye ederim sesi cok iyi ekran hasasiyeti harika 5800dan daha iyi geldi bana yazilimi 11.. surumune guncelledim gozle gorulur hizlanma seste iyilesme ekran hasasiyetinde artis oldu gps gayet basarili konum belirlemede sifir hata diyebilirim wifi basarili kamerada flash ve af yok ama gunduz cekimleri yeterli duzeyde simdilik bu kadar sorulariniz olursa cevaplarim
  • Samsungun dokunmatigi daha iyi oluyormuş birde nokia symbianmis sonra bi bayanda hangisi daha hoş durur acaba:-):-) bugün gidip inceleyeceğim ama teknik yönlerden anlamıyorum :) kameradan başka bir sorun yok yani tsk ederim:) birde samsung kullanan arkadaşlardan yorum alabilsem
  • samsung capasitive ekran nokia resiztive almak istediginiz cihazi bence kullanim amaciniza gore belirleyin bu arada uygulama desteginide goz onunde bulundurmanizda fayda var
    teknik olarak nokia onde gibi olsada hangi cihazi secerseniz pisman olacaginizi sanmiyorum
  • Pekala Ilginiz için teşekkürler.öyle çok fazla uygulama yükleyip oyun falan oynayacak değilim internette sorunsuz gezeym msne girebileym mesaj yazmak kolay olsun birde elime yakışsin yeterli :) birde Son cümleniz olayı bitirdi alcaz birini artık:-)
  • Yorumlarda qwerty yok diye okudum önce var demişlerdi :s kafam karıştı
  • La la la :-P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanıyorum monteyi kesinlikle öneririm
  • c5 onermem resistive ekran iyi degil dokunmatigi
    oyun ve programlada isiniz yokmus en iyisi monte kapasitif ekrana sahip tasarim olarak ta cok hos bir telefon tavsiye ederim
  • Symbian kullanmasanda telefonu kasar.agirdir.ustelik c5te telefona aslinda kendine eziyet dokunmatikte .monte müzikte ve hizda önde.kisacasi monte
  • monte tasarım + kullanım süper
  • iiside tasarım olarak hoş... ama monte daha güzel gibi....
    ekran çözünürlüğü nokia da daha iyi...
    resesif ekran demişlerde nokiayı da denedim... samsung kadar olmasada cok rahattı dokunmatiği... yani bazen bu resesif konusunu fazla abartıyolar gibime geliyor...basmatik abanmatik falan diye...
    synbian vardı galina c5-03 de..daha cok uygulama daha kaliteli uygulama oyun demek..aklıma gelenler bunlar...
  • bunu sormanda gariplik var s.s tabiki samsung s5620.ne olursa olsun sensen ol nokianın o modelini alma.parana yazık.bu devirde para kazanmak hiç ama hiç kolay değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.