Şimdi Ara

COOLER MASTER CMOS RC 1100 ya da COSMOS RC-1000 hangisini almalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
12.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marseltalon

Arkadaşlar,bu kasa nasıl:Cooler Master Cosmos ESA (RC-1010) piyasa da yok herhal bu kasa yani rc 1000 den yada rc 1100 den farkı nedir ESA nın?

ESA Kontrol Devresi;

COOLER MASTER CMOS RC 1100 ya da COSMOS RC-1000 hangisini almalıyım?

ESA kontrol devresinde 4 ayrı ısı sensörü girişi ve 4 ayrı 4 pinlik fan çıkışı var. Yani 4 adet fanı ayrı ayrı ısı durumuna göre kontrol ediyor. Kısaca 4 adet fanı ayrı ayrı kontrol edebilen ısı sensörlü fan kontrolcü.

RC-1010 modeline + olarak cosmos S modelinde olduğu gibi yan tarafa fan eklenmiş.

Fiyat arasında uçurum yoksa bunu tercih edebilirsiniz. Tamamen ihtiyaçlarınıza bağlı.

Bu arada forumda hala zevklerin tartışılmayacağını öğrenemeyenler var Zevkleri tartışmanın sonu yoktur sadece birbirinizi kırarsınız. Lütfen yapmayın bunu!
    Zevkler o kadar değişken ki... Örneğin ben, sade kasalardan nefret ederim. Odun gibi, bavul gibi gelir. Ama RC-1000 modelini her gördüğümde hayran kalıyorum, muhteşem diyorum. Göreceğiniz üzere çok değişken...

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Arkadaşlar,bu kasa nasıl:Cooler Master Cosmos ESA (RC-1010) piyasa da yok herhal bu kasa yani rc 1000 den yada rc 1100 den farkı nedir ESA nın?

ESA Kontrol Devresi;

COOLER MASTER CMOS RC 1100 ya da COSMOS RC-1000 hangisini almalıyım?

ESA kontrol devresinde 4 ayrı ısı sensörü girişi ve 4 ayrı 4 pinlik fan çıkışı var. Yani 4 adet fanı ayrı ayrı ısı durumuna göre kontrol ediyor. Kısaca 4 adet fanı ayrı ayrı kontrol edebilen ısı sensörlü fan kontrolcü.

RC-1010 modeline + olarak cosmos S modelinde olduğu gibi yan tarafa fan eklenmiş.

Fiyat arasında uçurum yoksa bunu tercih edebilirsiniz. Tamamen ihtiyaçlarınıza bağlı.

Bu arada forumda hala zevklerin tartışılmayacağını öğrenemeyenler var Zevkleri tartışmanın sonu yoktur sadece birbirinizi kırarsınız. Lütfen yapmayın bunu!
    Zevkler o kadar değişken ki... Örneğin ben, sade kasalardan nefret ederim. Odun gibi, bavul gibi gelir. Ama RC-1000 modelini her gördüğümde hayran kalıyorum, muhteşem diyorum. Göreceğiniz üzere çok değişken...

Sanırsam bu kasayı bulmak çok zor piyasa da yok herhal...

• piyasada yok ewet hiç gelmedi türkiyeye.

doğru dıyosunda kardeş konu cosmos konusu araya turp suyu sıkanlar var ya yok onu al bunu al

yok antec al yok adam cooler master sormuş kardeşim.diğer ilginç yanı ise

coolermasterın bu kasalarını kullanmayan yada daha kullanmaya başlamamış kişilerin atıp tutması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

piyasada yok ewet hiç gelmedi türkiyeye.

doğru dıyosunda kardeş konu cosmos konusu araya turp suyu sıkanlar var ya yok onu al bunu al

coolermasterın bu kasalarını kullanmayan yada daha kullanmaya başlamamış kişilerin atıp tutması.

Hocam doğru diyorsunuzda, konuyu açan arkadaş 2 kasa arasında kaldığından başka aynı zamanda başka bildiğiniz varmı diyede sormuş.
    Tabikide herkes kullandığı ve/veya beğendiği ürünü önerecektir tıpkı sizin ve benim şiddetle rc-1000 önermemiz gibi.
    Ayrıca arkadaş 1000 ve 1100 arasında kararsız kalacak kadar araştırmış, antec'e bakacağını hiç sanmıyorum.
    O kasada gayet iyi, küçümsememek gerekir. Ama rc-1000 ile karşılaştırıldığında gürültü ve özellikle toz çekme durumu oldukça fazla olacaktır. Ki alıcının bütçesi varsa rc alsın, yoksa antec.

• quote:

quote:

Hocam doğru diyorsunuzda, konuyu açan arkadaş 2 kasa arasında kaldığından başka aynı zamanda başka bildiğiniz varmı diyede sormuş.
    Tabikide herkes kullandığı ve/veya beğendiği ürünü önerecektir tıpkı sizin ve benim şiddetle rc-1000 önermemiz gibi.
    Ayrıca arkadaş 1000 ve 1100 arasında kararsız kalacak kadar araştırmış, antec'e bakacağını hiç sanmıyorum.
    O kasada gayet iyi, küçümsememek gerekir. Ama rc-1000 ile karşılaştırıldığında gürültü ve özellikle toz çekme durumu oldukça fazla olacaktır. Ki alıcının bütçesi varsa rc alsın, yoksa antec.

Yazdıklarının hepsine kelimesi kelimesine katılıyorum.Birşey ilave etmek istiyorum mesela HAF 932 de iyi cooler masterin soğutması baya baya iyimiş cosmoslara göre lakin bunda da feci şekilde toz sorunu var işte beni de az da olsa soğuttu kasa dan bilmem çaresi varmı dır bunu toz için.Bu kasayı kullananlarının yorumları nasıldır acaba artıları ve eksileriyle.Teşekkürler...

• quote:

quote:

quote:

Yazdıklarının hepsine kelimesi kelimesine katılıyorum.Birşey ilave etmek istiyorum mesela HAF 932 de iyi cooler masterin soğutması baya baya iyimiş cosmoslara göre lakin bunda da feci şekilde toz sorunu var işte beni de az da olsa soğuttu kasa dan bilmem çaresi varmı dır bunu toz için.Bu kasayı kullananlarının yorumları nasıldır acaba artıları ve eksileriyle.Teşekkürler...

Tülden böyle annenize ablanıza falan bir kılıf gibi birşey diktirip kasanın üzerine geçirirseniz çok hoş olur. Arada bir kılıfı çıkarıp silkeler yada yıkarsınız, sonra aynen kasanın üzerine geçirirsiniz ve toz sorununuz olmaz diye düşünüyorum. Ama tabikide çirkin görüntü olacaktır

• Valla ben memnunum Cosmos'umdam (1100) Su soğutma amaçlı aldım, tipi de hoşuma gidiyor zaten.

Dileyen imzamdaki fotoya tıklayarak su soğutma sisteminin detayları fotolarına bakabilir...
  • güzel gorundugu icin alinan bir pc nin orasina burasina iceri toz girmesin diye kadin corabi gecirmek bana gore sacmalik.zaten ozaman igrenc gozuken bir kasan oluyor. hergun cirkin gordukten snra aslinda guzel oldugunu bilsem neye yarar.cok guzel bir kasa ama 400 milyona yakin para verip aldigim kassanin , icine koydugum milyarlik sistemi berbat etmesini istemem. okadar para veriyoruz bi toz filtresi vermicekse, feel markasindan ne farki kaldiki. bana gore haf 932 guzel gorunumlu bir çöp. herneyse arkadas zaten haf almiyor.

gelelim cosmos s ve cosmos olayina.hatukay tavirlariniz ve sozleriniz cok yanliş.tamam siz rc1000 i beyeniyorsunuz, size gore 1100 kotu bir kasa. ama alanlara beyenenlere aptal muamelesi yapmak, onlarin secimleriyle dalga gecmek size dusmez. haddinizi bilin bence.sadece bu konuda degil baska konulardada ayni seyi yapiyorsunuz. ben olsam cosmos s yani rc1100 alirdim ki bende storm sniper ile bu kasa arasinda kaldim. gerci biri mid biri full tower ama sniper oldukca buyuk oldugu icin karar veremiyorum.herneyse demek istedigim herkezin farklı seyler hosuna gider.ben icine 10 tane fan takılmı heryerinden ısıklar cikan kasalardan hic hoslanmiyorum. rc1000 alip camli kapak takip icini boyle doldurucaksaniz rc1100 e para vermeyin bosuna.ama benim tercihim rc1100.sizde ne istediginizi dusunun baskalarinin fikirlerini bosverin.sogutmasi yetersiz geldiginde içini ışıl ışıl fanlarla doldurmayi istediginizi sanmiyorum. fazla işikli olmasin demişsniz. yinede iyi dusunup keske demiyceginiz bir secim yapmanizi dilerim.buyuzden başkalarini dediklerine fazla kulak asmayin.

hatukay kasanizin resimlerini gordum. belli ki cok beyeniyorsunuz.oyuzden herkeze sizinki gibi almalarini yapmalarini oneriyorsunuz.bence kasaniz cok kotu gozukuyor lunapark gibi karman corman masmavi. siz beyenebilirsiniz. birinin arabesk dinlemesi birinin metal dinlemeside bu farklardan kaynaklaniyor. oyuzden bence saygili olmayi ogrenin.ayrıca kasanın on kapagini cikartip kullanmak kasayi bana kalirsa cok cirkin gosteriyor. cosmos s alip yana cam kapak taktiktan sonra simdiki kasanizla ayni seyi yapabilirdiniz. enazindan on taraftan guzel gozkukuyrdu. sadece yandan degil. zaten cm nin cosmos s i hala satistan kaldirmamasinin nedeni insanlarin o kasayi aliyor olmasi.bu insanlar cosmos uda goruyor ve bi bolumu cosmos s aliyor ki hala satista.demekki binlerce insanin tercihi cosmos s . binlercesinin de cosmos almasi gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: kyle007

Valla ben memnunum Cosmos'umdam (1100) Su soğutma amaçlı aldım, tipi de hoşuma gidiyor zaten.

Dileyen imzamdaki fotoya tıklayarak su soğutma sisteminin detayları fotolarına bakabilir...

Fotoğraflara baktım da kasanız çok hoş duruyor gerçekten,yalnız birşey soracağım,siz yan kapağını değiştirdiniz herhal orjinalinde daha farklı sanırsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

güzel gorundugu icin alinan bir pc nin orasina burasina iceri toz girmesin diye kadin corabi gecirmek bana gore sacmalik.zaten ozaman igrenc gozuken bir kasan oluyor. hergun cirkin gordukten snra aslinda guzel oldugunu bilsem neye yarar.cok guzel bir kasa ama 400 milyona yakin para verip aldigim kassanin , icine koydugum milyarlik sistemi berbat etmesini istemem. okadar para veriyoruz bi toz filtresi vermicekse, feel markasindan ne farki kaldiki. bana gore haf 932 guzel gorunumlu bir çöp. herneyse arkadas zaten haf almiyor.

gelelim cosmos s ve cosmos olayina.hatukay tavirlariniz ve sozleriniz cok yanliş.tamam siz rc1000 i beyeniyorsunuz, size gore 1100 kotu bir kasa. ama alanlara beyenenlere aptal muamelesi yapmak, onlarin secimleriyle dalga gecmek size dusmez. haddinizi bilin bence.sadece bu konuda degil baska konulardada ayni seyi yapiyorsunuz. ben olsam cosmos s yani rc1100 alirdim ki bende storm sniper ile bu kasa arasinda kaldim. gerci biri mid biri full tower ama sniper oldukca buyuk oldugu icin karar veremiyorum.herneyse demek istedigim herkezin farklı seyler hosuna gider.ben icine 10 tane fan takılmı heryerinden ısıklar cikan kasalardan hic hoslanmiyorum. rc1000 alip camli kapak takip icini boyle doldurucaksaniz rc1100 e para vermeyin bosuna.ama benim tercihim rc1100.sizde ne istediginizi dusunun baskalarinin fikirlerini bosverin.sogutmasi yetersiz geldiginde içini ışıl ışıl fanlarla doldurmayi istediginizi sanmiyorum. fazla işikli olmasin demişsniz. yinede iyi dusunup keske demiyceginiz bir secim yapmanizi dilerim.buyuzden başkalarini dediklerine fazla kulak asmayin.

hatukay kasanizin resimlerini gordum. belli ki cok beyeniyorsunuz.oyuzden herkeze sizinki gibi almalarini yapmalarini oneriyorsunuz.bence kasaniz cok kotu gozukuyor lunapark gibi karman corman masmavi. siz beyenebilirsiniz. birinin arabesk dinlemesi birinin metal dinlemeside bu farklardan kaynaklaniyor. oyuzden bence saygili olmayi ogrenin.ayrıca kasanın on kapagini cikartip kullanmak kasayi bana kalirsa cok cirkin gosteriyor. cosmos s alip yana cam kapak taktiktan sonra simdiki kasanizla ayni seyi yapabilirdiniz. enazindan on taraftan guzel gozkukuyrdu. sadece yandan degil. zaten cm nin cosmos s i hala satistan kaldirmamasinin nedeni insanlarin o kasayi aliyor olmasi.bu insanlar cosmos uda goruyor ve bi bolumu cosmos s aliyor ki hala satista.demekki binlerce insanin tercihi cosmos s . binlercesinin de cosmos almasi gibi...

Storm sniper ölçüleri:(L)566.6 x (W)254.6 X (H)551 mm mid tower olmasına rağmen az da değil hani büyüklüğü, güzel yani nerdeyse RC1100'e yakın.Sanırsam RC1100 alacağım herhal çünkü RC1100 deki yan kapaktaki devasa fan anakartımın kuzey köprüsünü soğutur diye düşünüyorum.Kuzey köprüsünde sadece pasif soğutucu var üzerinde fan yok ve dolayısı ile ısınma yapıyor zaten sisteme O/C yaptım.Bu sefer sistem reset atıyor kuzey köprüsü ısınınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marseltalon -- 18 Ağustos 2009; 3:04:00 >

• antek cosmosdan pahallı arkadaş 470 yazmış cosmos 457 tl o yüzden asıl dediğinin tam tersi cosmos alabilir zaten antec e o kadar para verılmez oda toz çeker

ben artık bişi önermeyecem isteyen istedını alsın beni dinlemeyenleri çok gördüm rc 1000 gerçekten iyi benim bir çıkarım yok almayan pişman ciddi söyluyorum bak.bundan iyisi yok bak lianli falan dıolarda malzeme almnyum olabılır ama kasaları kullanışlı olmadıktan sonra isterse nikel kobalet olsun altın olsun.

• quote:

quote:

güzel gorundugu icin alinan bir pc nin orasina burasina iceri toz girmesin diye kadin corabi gecirmek bana gore sacmalik.zaten ozaman igrenc gozuken bir kasan oluyor. hergun cirkin gordukten snra aslinda guzel oldugunu bilsem neye yarar.cok guzel bir kasa ama 400 milyona yakin para verip aldigim kassanin , icine koydugum milyarlik sistemi berbat etmesini istemem. okadar para veriyoruz bi toz filtresi vermicekse, feel markasindan ne farki kaldiki. bana gore haf 932 guzel gorunumlu bir çöp. herneyse arkadas zaten haf almiyor.

Storm sniper ölçüleri:(L)566.6 x (W)254.6 X (H)551 mm mid tower olmasına rağmen az da değil hani büyüklüğü, güzel yani nerdeyse RC1100'e yakın.Sanırsam RC1100 alacağım herhal çünkü RC1100 deki yan kapaktaki devasa fan anakartımın kuzey köprüsünü soğutur diye düşünüyorum.Kuzey köprüsünde sadece pasif soğutucu var üzerinde fan yok ve dolayısı ile ısınma yapıyor zaten sisteme O/C yaptım.Bu sefer sistem reset atıyor kuzey köprüsü ısınınca.

valla bence rc1100 alma benım arkadaşım aldı feci pişman yandakı fan kuzeyı muzeyı soğutmaz boşa heveslenme adam aldı satacak pişman oldu rc 1000 alacak ya konuyu takip ediyorumda arkadaş ısrarla 1100 alma demiş valla bravo arkadaşa

ama sanırım konuyu dinleyen arkadaş pekde dinlemişe benzemiyor hem soruyor hemde dinlemıyor sen rc 1100 alda göreyim ben seni nası pişman olucan arkadaş 5500 tl lik sistemi söktü kasayı satacak belkide sattı 1 ton uraştı sende alda senide görecem bence bu forumda kimseye yardım etmeye gelmiyor bak bunları yazayım dedim arkadaş o kadar uyarmış bir sürü milletle savaşmış çarpışmış bir tane destek vermemişin sen bence arkadaşı dinleme rc 1100 al çünkü siizn gibilere o yakışır yardım etmiycen bişi anlatmıyacan. bak bende söylemeyecektim arkadaşım çok memnun rc 1100 al diyecektim ya vicdanım el vermedi mücadele eden arkadaşlar var çünkü ama senin dinlemeye anlamaya niyetin yok bence sen cooler masterda alma yazık edersin o markaya.daha ne alıcağını bilmeyip konu açmandan beilli.

• quote:

antek cosmosdan pahallı arkadaş 470 yazmış cosmos 457 tl o yüzden asıl dediğinin tam tersi cosmos alabilir zaten antec e o kadar para verılmez oda toz çeker

ben artık bişi önermeyecem isteyen istedını alsın beni dinlemeyenleri çok gördüm rc 1000 gerçekten iyi benim bir çıkarım yok almayan pişman ciddi söyluyorum bak.bundan iyisi yok bak lianli falan dıolarda malzeme almnyum olabılır ama kasaları kullanışlı olmadıktan sonra isterse nikel kobalet olsun altın olsun.

Hocam tecrübe edinip şiddetle tavsiye etmeniz güzel birşey. İnsanları hata yapmaktan alıkoyuyorsunuz, gerçekten güzel bir davranış. Fakat diğer konulardaki mesajlarınızı gördüm ve şunu söylemek istiyorum; üslubunuz çok yanlış. Bu üslup ile anlaşılmanız çok zor. Hatta kaale bile alınmayabilirsiniz. Boşver demeyin ve daha sakin bir üslupa yazın. Fikirleriniz çok daha değerli olacak ve dikkate alınacaktır. Sorun sadece üslupta

• quote:

Orijinalden alıntı: kuhi

quote:

quote:

valla bence rc1100 alma benım arkadaşım aldı feci pişman yandakı fan kuzeyı muzeyı soğutmaz boşa heveslenme adam aldı satacak pişman oldu rc 1000 alacak ya konuyu takip ediyorumda arkadaş ısrarla 1100 alma demiş valla bravo arkadaşa

ama sanırım konuyu dinleyen arkadaş pekde dinlemişe benzemiyor hem soruyor hemde dinlemıyor sen rc 1100 alda göreyim ben seni nası pişman olucan arkadaş 5500 tl lik sistemi söktü kasayı satacak belkide sattı 1 ton uraştı sende alda senide görecem bence bu forumda kimseye yardım etmeye gelmiyor bak bunları yazayım dedim arkadaş o kadar uyarmış bir sürü milletle savaşmış çarpışmış bir tane destek vermemişin sen bence arkadaşı dinleme rc 1100 al çünkü siizn gibilere o yakışır yardım etmiycen bişi anlatmıyacan. bak bende söylemeyecektim arkadaşım çok memnun rc 1100 al diyecektim ya vicdanım el vermedi mücadele eden arkadaşlar var çünkü ama senin dinlemeye anlamaya niyetin yok bence sen cooler masterda alma yazık edersin o markaya.daha ne alıcağını bilmeyip konu açmandan beilli.

Dostum yada arkadaşım,insanlar ne istediklerini bilmediklerinde zaten konu açıp danışırlar yada almak istedikleri şey az çok belli dir ama kararsızdır gene de danışmak isterler.Amaç zaten budur.Sizin merak etmeyin ben burda herkezi kelimesi kelimesi dinliyorum her yorumları ince ince okuyorum.Daha kasa filan almış değilim hala bekliyorum.Bu arada HATUKAY arkadaşın uğraşlarından dolayı ona teşekkür ediyorum dolayısı ile herkeze teşekkür ediyorum çünkü bana zaman ayırdınız siz de öyle.Yalnız bu arada yorumunuz ya da üslubunuz adam fırçalar gibi olmuş kimseye birşey demedim laf etmedim yawhu ve hala efendi gibi konuyu takip ediyorum,etmeliyim de yoksa sadece başlık aç yorum bekle olmaz değilmi,Herkeze saygılar.Bu arada yine belirteyim hala daha kasa almış değilim sonuçta yarım milyara yakın para vericem o kadar basit değil bu parayı vermek ha durumu çok çok olan için basit paradır o ayrı tabiki de.Sonuç olarak alacağım kasa verdiğim parayı hak etmesini istiyorum.

NOT:Alacağım kasa da artık hangisi kısmetse orjinali ile kullanacağım yani modlama yapmak istemiyorum.Kasanın içi soğuk olması çok önemli çümkü kusey köprüsü çok ısınıyor.Onun için her öneriye açığım yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marseltalon -- 18 Ağustos 2009; 10:42:57 >

• Son olarak şöyle belirtmek istiyorum;
    -CM RC-1000
    -CM Cosmos S
    -Xaser VI

Bu 3 kasa çok belirgin şekilde aklınızda bu belli.Son aşamaya gelmişsiniz.Bunlardan hangisini alırsanız alın kesinlikle pişman olmayacaksınız. Bu durumda bizzat bir mağazaya gidip görme imkanınız varsa gidin, görün ve okşayın. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. Emin olun pişman olmazsınız, bu aşamadan sonra şekle bakabilirsiniz.

Ancak belirtmek isterim ki, xaser VI modelinin üst kapağı sürgülü bir şekilde komple geriye gidiyor. Eğer arka kısmı duvara yakın olacaksa sorun yaratır bilginiz olsun.
  • Orijinalden alıntı: wormhole

Yazdık Lian li P80 diye ama bakmadın sanırım

Dostum kasaya tabiki baktım inceledim de siz link verdikten sonra hemen.Lakin bu kasa beni aşar çünkü pahalı baya 725 tl gibi bir fiyatı var.Benim verebileceğim en fazla fiyat ise 500TL en fazla.
  • quote:

Son olarak şöyle belirtmek istiyorum;
    -CM RC-1000
    -CM Cosmos S
    -Xaser VI

Bu 3 kasa çok belirgin şekilde aklınızda bu belli.Son aşamaya gelmişsiniz.Bunlardan hangisini alırsanız alın kesinlikle pişman olmayacaksınız. Bu durumda bizzat bir mağazaya gidip görme imkanınız varsa gidin, görün ve okşayın. Hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın. Emin olun pişman olmazsınız, bu aşamadan sonra şekle bakabilirsiniz.

Ancak belirtmek isterim ki, xaser VI modelinin üst kapağı sürgülü bir şekilde komple geriye gidiyor. Eğer arka kısmı duvara yakın olacaksa sorun yaratır bilginiz olsun.

Xaser VI da güzel duruyor hatta donanimhaber de cideo incelemesi var.Bu kasa dan çekindiğim ikişey var ilki kasa içinde ön bağlantı kabloları usb gibi kısaymış sorun yaratır diye korkuyorum hani anakartı monte ettikten sonra kablolar anakarta yetişmez diye korkuyorum.İkinci sıkıntı thermaltake'in fanlarının dandik olması çok ses çıkarması sanırım öyleymiş.Yoksa kasa güzel yani.

• o senin görüşün .benim kasam ışıl ışıl olabilir mesele ışıl ışıllıkta değil ışıl ışılda olmaya bilirdi ben cosmos rc 1000 ışıl ışıl olmasada güzel demiyorum sen başkalarına saygılı ol.başka konularda da ne yaptığım eni ilgilendirmez

cooler master cosmos s de aynı firmanın malı zamanında cooler master hayranlığı yapıyorsun diyende oldu ben kimseyi tınlamıyorum.

paran varsa alırsın masrafta yaparsın herkesin kendi bileceği iş ayrıca kasamı beğenen çook fazla kişi var beğensın yada beğenmedin umrumda değil.

heleki senin beğenmemiş olman hiç umrumda değil ben keyfini sürüyorum cosmos rc 1000 alanda keyfini sürsün.

quote:

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hatukay zaten bişeyler anlatmaya calişmak suc. sadece ben demiyorum yukarda AurorAbeam da demiş uslubunuzun kotu oldugunu. bircok kiside size cm fani gozuyle bakiyorsa bu sizin kendinizi oyle gostermenizdendir.benim sizin kasanizla veya tercihlerinizle sorunum yok. ancak yaptiginiz yorumlar insanin canını cok sıkıyor. benım kasam ne rc1100 nede thermaltake. ama orda burda thermaltake alanlarla rc1100 alanlarla dalga yemiş senin kasa teneke rc1100 kazik cop kasa vs gibi yorumlarinizdan rahatsiz oldugumu soyledim. buna karsilik olarakda benim kasami beyenmemen umrumda degil baskalarina saygili ol vs. yaziyorsn. saygili olmasi gereken kisi sen oldugun icin bircok kisi bunlari yaziyor. herneyse zaten bende uzunca bişeyler yazip anlatmaya calismakla hata ettim.
  • Arkadaş hangisini alacak acaba?

RC-1000 alırsa min. toz ve gürültü seviyesi olacak.
    RC-1100 alırsa kalbur gibi bir kasa almış olacak. Baya delikli ve filtresiz olduğu için daha iyi soğutabilir ancak buna değmeyecek şekilde kat kat fazla toz çekecek ve gürültüyü dışarı verecektir. Ayrıca yandaki fan bozulduğunda yenisini bulamayacağını unutmasın. Ve genelde bu fanın gürültüden başka bir işe yaramadığıda söyleniyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.