Şimdi Ara

COOLER MASTER CMOS RC 1100 ya da COSMOS RC-1000 hangisini almalıyım? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
12.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kardeş güzel bi kasa seçip koymuşssun 831 ama bliyorsun sen tozu sevmessin dimi bende sevmem

kasanın malzeme kalitesi oldukça iyi ama çizilip zedelenmesi can sıkıyor ben cosmos s in kapağı ve hdd takılan yerler alimnyum onlar bile çiziip yıpranınca canım sıkılıyor o yüzden çok dikkatli kullanayorum 831 alacak kişin buna çok dikkat etmesi lazım.

AurorAbeam

rc 1000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 30 Ağustos 2009; 19:15:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

@AurorAbeam

kardeş güzel bi kasa seçip koymuşssun 831 ama bliyorsun sen tozu sevmessin dimi bende sevmem

kasanın malzeme kalitesi oldukça iyi ama çizilip zedelenmesi can sıkıyor ben cosmos s in kapağı ve hdd takılan yerler alimnyum onlar bile çiziip yıpranınca canım sıkılıyor o yüzden çok dikkatli kullanayorum 831 alacak kişin buna çok dikkat etmesi lazım.

AurorAbeam

rc 1000

Ben 831'i "S" karşılık olarak koydum. Teknik açıdan "S"ten çok daha mantıklı bir seçim 831. Mesajımda koyduğum resimde radyatörün nerede olduğunu görebilirler. Şu an ki teneke kasam masamın üstünde ve arada bir uyduruktan temizliyorum pek toz tutmuyor ama alırsam yeni bir kasa aşağı koyacağım için delik deşik olmaması gerekiyor Tabi bu benim seçimim, konuyu açan arkadaş aklına takılanları byazsa veya aldıysa konuya yazsa

• anladım s e karşı koyduğunu zaten cosmos için konması beklenemezdi bravo

konuyu açan arkadaş mekkeye gitti herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

@keykan

söylediklerine katılmıyorum.kasaların tek disti segment deği metro elekronik de getirtiyor ayrıca 3. distte var

herneyse konumuz bu değil.segmentteki elemana selam söyle beni tanır

o kasaları sipariş almaya gelen elemandır ama bizde haf 932 gibi bir kasanın gelmesini sağlayan kişiyiz(amakonumuz gene bu değil) kimseye hesap yada açıklama yapmama gerek yok ben kendimi biliyorum benide bilen bilir.) geeçlim asıl konuya.cosmos cosmos s den çok daha yakışıklı su soğutma yapacaksan cosmosda kullanabilirsin-fark etmez.tears of ice nında psu yada kasa yada dsiğer bileşenler için nasıl kıvrandığını iyi biliyorum yanı kararsız kaldığı falan ayrıca hangi kasayı aldığıda beni bağlamaz.

segmentte çalışan arkadaş sanırım sadece siparişten anlıyor kasalardan pek fazla anlamıyor ve kullandığınıda hiç sanmıyorum.yani, kasaları herkesten iyi bilemez sipariş alıyor olması yada distte çalışıyor olması bunu asla göstermez. özelliklede benden heleki cosmosu benden iyi bilmez bu mümkün değil.

son paragrafatki su soğutma yapacaksan s al demesi mantıksız adam cosmosda boşa koymamış hortum deliklerini oyüzden buna biraz güldüm sana cosmosa su soğutma yapmış kişilerden bir çok örnek gösterebilirim.

performasn isterım o.c isterım su soğutma isterım dersen rc 1100 al demiş mantıksız söylemiş her ikiside bu iş için uygun cosmos s in olmsuz yönlerini bir daha yazmaya gerek yok.

cosmos s s harfi arabalara gönderme olsun diye konmadı lütfen iyi araştırıp doğru yorum yapalım :) s neden kondu biliyormusun=?? neyse sana bunu söylemeyeceğim araştır bulabiliyorsan bul.

iyi forumlar hoşçakalım cosmos kullanıyorum mutluyum :) yakında black perl

Yahu arkadaş seni zaten benim ne alıp almadığım ilgilendiriyor diye birşey söylenilmişmi ? Hayır! Yine durmuş alakasız bir yerden tutmuş sataşmaya çalışıyorsun o ünlü cosmosunu göklere çıkarmak için..Ayrıca şu an için kıvrandığım yok psu + kasa mevcut sen kafanı yorma ok ? Ki mevcut olmasa bile böyle bir konu geçmedi bile..Sen cosmos'una nasıl 360'lık radyatör tepiştiririm onu düşün bence böyle şeylere takılana kadar...Cosmos S'i olanlarda 360'lık radyatörü rahat rahat monte ede dursunlarİkisinede su soğutma tabiki yapılır ki kaldıki delikleri olmayan kasalara bile yapıyorlar ki bunlarda mevcut olduğuna göre ikisinede takılabilir demek malum, yalnız aynı olmaz onu demek istiyorum..1+1= kaç ? 2 dimi? Öyleseyse hava girişi olan bir kasa, doğru dürüst hava girişi olmayan bir kasaya göre daha iyi so-ğu-tur! Bu kadar basit..hala daha fazla fan takarım ( mod ile) ya da daha iyi soğutur falan boş iş bunlar..Cosmos S'ide modlarsın öyle karşılaştırırsın senin dediğine gelir..Ama senin gözünde modlu bir kasayı default bir kasayla karşılaştırırsan burda konuyu açan arkadaşı hem yanıltırsın hemde yanlış bilgi verirsin..Ayrıca "S" neden kondu yorumunuda merak edenler çoktur hadi anlatta dinleyip gülelim hep beraber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tears of ice -- 30 Ağustos 2009; 20:49:52 >

• en iyi kasa Cosmos Rc 1000 kim ne derse desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

en iyi kasa Cosmos Rc 1000 kim ne derse desin

Öyle kim ne derse desinle olmaz bu işler. Benimde aklım 1000'e yatık olmasına rağmen böyle yorumları dikkate alamam. Hatta bu tür yorumlar beni o üründen soğutur. İyi ama "NEDEN" bunu belirtmek zorudnasınız çünkü burası forum ortamı

• @AurorAbeam

hocam öncelikle şunu belirteyim bende kasa olarak Thermaltake Armor+ var ben az önceki mesajımda burada bazı arkadaşların sadece bir kasayı göğe çıkarıp diğer kasaları yerin dibine sokmasından dolayı en iyi kasa Cosmos Rc 1000 yazdım yani yanlış anlaşılmayalım bence en iyi kasa Cosmos Rc 1000 değil
  • Bu aralar başımda acayip bir sıkıntı var ve birazdan anlatıcam ondan konuya adapte olamadım ama şimdi tüm yazılanları okudum.Şimdi şöyle anlatayım da ben de 60 gb'lık 2.5" lik harici hdd vardı taşınabilir bunun kutusu bozulmuştu 3 sene oldu ama hdd sağlam neyse ben de yeni kutu aldım BROSS marka sadece kutu 2.5".neyse benim hdd yi monteledikten sonra tamam hdd yi tanıyor hdd çalışıyor ama maalesef RAR lı dosyaları açmıyor hdd nin içinde yani harici diskin içinde CRC hatası veriyor baya rar lar sağlam olduğu halde yani kutu uyumsuz çıktı çok gıcık iş yaw.bana da acil hdd lazım projeler filan hdd siz olmuyor benim için ben de dün yeni bigg marka 2.5" 500 gb harici disk siparişi vermek zorunda kaldım ve dolayısı ile birazcık maddiyat sıkıştı ondan kasayı biraz erteledim yani en fazla 15 gün kadar ertelemek zorunda kaldım yani daha kasa alamadım.işte böyle tekrar kusura bakmayın.Aslında kasa demişken aklım genen RC 1000 de lakin beni tek düşündüren ön kapağın dandikm olmasıymış galiba herhan kırılacakmış gibiymiş sanki.öyle birşey olursa diye korkuyorum da.Hatukay ne dersin kapak sağlam mı?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ya arkadaş neden bizim mesajlar sebepsizce siliniyor bi türlü anlamıyorum hayır siliyosun madem gel bi açıklama yap sebebini söyle bizde bilelim herkes kafasına göre silerse işimiz var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big.Daddy

Ya arkadaş neden bizim mesajlar sebepsizce siliniyor bi türlü anlamıyorum hayır siliyosun madem gel bi açıklama yap sebebini söyle bizde bilelim herkes kafasına göre silerse işimiz var yani

Ben açıklayayım.
    Biri komik olduğunu sandığı bir şey söyledi ve ondan sonraki tüm mesajlar birbirinin aynı şeklinde "haha, hehe" diyerek yazıldı. Kasa konusunda bu tür mesajların "ard arda" olmasının anlamı nedir? Geyik arıyorsanız mizah bölümüne gidin lütfen. Bu tip mesajlar bu konuda çok saçma ve gereksiz duruyor. Kısacası kirlilik ve silinmesi normal. Birini eleştirecekseniz PM ile halledin. Burası eleştrime değil "kasa" konusu. Sorunlarınızı PM ile halledin.

Bu yazdığın mesaj bir süre dursun ki verdiğim cevapta dursun, diğer mesajları silinen arkadaşlar görüp hatalarını anlasınlar. Burası mizah bölümü değil.

Yorumlarınız yıkıcı değil "yapıcı" olsun.

• Biri doğru olduğunu sandığı şeyi abartarak söyleyince komik oluyorda, komik olunduğu sanılan şey söylenincemi anlamsız oluyor? Bence komik olan bu! Geyik arayan burda zaten yok ben arkadaş ban'lı olduğu için onun ne diyeceğinide bildiğim için insanlarla paylaştım ve az buçukta olsa insanlar o cevabın geleceğini bilmişlerki komik bulmuşlar..Bu sana göre komik olmayabilir belki ama rc-1000'in dünyadaki en muhteşem kasa olduğunu savunan ve bunu kocaman puntalarla yazan insanlarda konu içinde abartarak konu dışına zaten çıkmış oluyorlar bilmem anlatabiliyormuyum? Bende rc-1100 var diye ben rc-1100'ü savunmuyorumki sadece ikisi arasındaki abartı karşılaştırmaya olan yorumlarımı yazıyorumki burda bilmeyen ve bu karşılaştırma için kullanıcı yorumlarını sabahlara kadar okuyup seçip yapmaya çalışan insanlar var..Bu tarz şeyler heryerde mevcuttur..Amd'ciler ve intelciler ya da thermaltake'ciler ya da Cm'ciler gibi..Ama Cm'ninde kendi için çıkardığı en profesyonel 2 kasayı karşılaştırırken yok arkadaş aldı çok pişman oldu sattı ya da biri kral diğeri çöpmüş gibi ifadeler doğruymuş gibi gelip minik bir espriyi görmemezlikten gelmek işine gelmiyor sanırım kusura bakma...Burada benim gibi düşünen kaç insan Rc-1000'e kötü der? Kimse çünkü kötü bir kasa değil gerçekten çok güzel bir kasa ki zaten görünüm görecelidir burada görecelik kavramını yapacak tek kişi var oda konuyu açan arkadaş çünkü onun zevkine kalmış birşey..Onun dışındaki soğutma ve performans değerlendirmeside bizlere düşer çünkü kasayı kullanan ve inceleyen bizleriz..

Hala bunu anlamamakta ısrar eden insanlar için minik bir açıklama yapıyorum ve bu konudaki son post'um olacak zaten çünkü dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemekten bıktım zaten..

Bir tarafta Her tarafı kapalı olan bir kasa var elimizde? Neden çünkü sadelik ve sessizliği bir arada sunsun diye yapmışlar..
    Diğer tarafta ise hemen hemen her yeri açıkta ve fan filtreleri bulunan yeni nesil bir kasa var yani normalinin üzerine çıkan "S" modeli yani burdaki "S" nedir? Sport anlamında...Sport anlamı bize neyi ifade eder? Biraz daha performans dimi? Bakınız bir arkadaşın basit bir araba örneğinde olduğu gibi bir örnek karşılaştırması yapabilirsiniz..Dolayısıyla birinin hemen hemen her tarafı kapalı ? Neden ? Fan gürültüsünü içinde barındırsın içindeki pad'ler sesi emsin diye..Diğerinin neden hemen hemen her tarafı açık acaba? Hava alsın içerideki parçaları bi nebze olsun dahada fazla soğutsun diye?

Öyleyse neymiş?

Sessizlik arıyorsan RC-1000, Soğutma performansı arıyorsan ( Su & Fan soğutma ) RC-1100...
    Diğer bir kıstas olan görsellik ise zevk ve renkler muhabbetine girer malum buda kişiden kişiye göre görecelidir! Değişir !

Bu kasaları düşünen arkadaşlar sadece ben merkezli bu kasa harika bu kasa mükemmel tavsiyelerinin yerine eğri oturup, doğru konuşmalıki aradaki farkı herkes görebilsin..

Ki yine bilinen birşeydir ki bir ürünü Fun'ı olacak kadar savunmak o ürün hakkında "?" bırakır bu hep böyle olmuştur..

Bu kasalardan herhangi birine karar verecek arkadaşlara hangilerini alırlarsa alsınlar beklentilerine göre alacaklarından pişman olmayacakları kesin ve kesin bir yargıdır...Çünkü Cooler Master'ın kalitesi ortadadır...Adamlar adını koyarken bile bunu önceden prensip edinmişler Cooler Master yani Soğutucu Ustası

İyi forumlar , İyi Cosmos'lar dilerim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Biri doğru olduğunu sandığı şeyi abartarak söyleyince komik oluyorda, komik olunduğu sanılan şey söylenincemi anlamsız oluyor? Bence komik olan bu! Geyik arayan burda zaten yok ben arkadaş ban'lı olduğu için onun ne diyeceğinide bildiğim için insanlarla paylaştım ve az buçukta olsa insanlar o cevabın geleceğini bilmişlerki komik bulmuşlar..Bu sana göre komik olmayabilir belki ama rc-1000'in dünyadaki en muhteşem kasa olduğunu savunan ve bunu kocaman puntalarla yazan insanlarda konu içinde abartarak konu dışına zaten çıkmış oluyorlar bilmem anlatabiliyormuyum? Bende rc-1100 var diye ben rc-1100'ü savunmuyorumki sadece ikisi arasındaki abartı karşılaştırmaya olan yorumlarımı yazıyorumki burda bilmeyen ve bu karşılaştırma için kullanıcı yorumlarını sabahlara kadar okuyup seçip yapmaya çalışan insanlar var..Bu tarz şeyler heryerde mevcuttur..Amd'ciler ve intelciler ya da thermaltake'ciler ya da Cm'ciler gibi..Ama Cm'ninde kendi için çıkardığı en profesyonel 2 kasayı karşılaştırırken yok arkadaş aldı çok pişman oldu sattı ya da biri kral diğeri çöpmüş gibi ifadeler doğruymuş gibi gelip minik bir espriyi görmemezlikten gelmek işine gelmiyor sanırım kusura bakma...Burada benim gibi düşünen kaç insan Rc-1000'e kötü der? Kimse çünkü kötü bir kasa değil gerçekten çok güzel bir kasa ki zaten görünüm görecelidir burada görecelik kavramını yapacak tek kişi var oda konuyu açan arkadaş çünkü onun zevkine kalmış birşey..Onun dışındaki soğutma ve performans değerlendirmeside bizlere düşer çünkü kasayı kullanan ve inceleyen bizleriz..

Hala bunu anlamamakta ısrar eden insanlar için minik bir açıklama yapıyorum ve bu konudaki son post'um olacak zaten çünkü dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylemekten bıktım zaten..

Bir tarafta Her tarafı kapalı olan bir kasa var elimizde? Neden çünkü sadelik ve sessizliği bir arada sunsun diye yapmışlar..
    Diğer tarafta ise hemen hemen her yeri açıkta ve fan filtreleri bulunan yeni nesil bir kasa var yani normalinin üzerine çıkan "S" modeli yani burdaki "S" nedir? Sport anlamında...Sport anlamı bize neyi ifade eder? Biraz daha performans dimi? Bakınız bir arkadaşın basit bir araba örneğinde olduğu gibi bir örnek karşılaştırması yapabilirsiniz..Dolayısıyla birinin hemen hemen her tarafı kapalı ? Neden ? Fan gürültüsünü içinde barındırsın içindeki pad'ler sesi emsin diye..Diğerinin neden hemen hemen her tarafı açık acaba? Hava alsın içerideki parçaları bi nebze olsun dahada fazla soğutsun diye?

Öyleyse neymiş?

Sessizlik arıyorsan RC-1000, Soğutma performansı arıyorsan ( Su & Fan soğutma ) RC-1100...
    Diğer bir kıstas olan görsellik ise zevk ve renkler muhabbetine girer malum buda kişiden kişiye göre görecelidir! Değişir !

Bu kasaları düşünen arkadaşlar sadece ben merkezli bu kasa harika bu kasa mükemmel tavsiyelerinin yerine eğri oturup, doğru konuşmalıki aradaki farkı herkes görebilsin..

Ki yine bilinen birşeydir ki bir ürünü Fun'ı olacak kadar savunmak o ürün hakkında "?" bırakır bu hep böyle olmuştur..

Bu kasalardan herhangi birine karar verecek arkadaşlara hangilerini alırlarsa alsınlar beklentilerine göre alacaklarından pişman olmayacakları kesin ve kesin bir yargıdır...Çünkü Cooler Master'ın kalitesi ortadadır...Adamlar adını koyarken bile bunu önceden prensip edinmişler Cooler Master yani Soğutucu Ustası

İyi forumlar , İyi Cosmos'lar dilerim ..

Arkadaşım eline ve klavyene sağlık.

• @Tears of ice;

Hocam o espriyi tekrar yapabilirsiniz sorun değil, normal birşey. Ama 10 kişinin alıntı yapıp "haha, hehe" yazması böyle bir konuda hiç hoş değil. Ha gülerken "yapıcı" birşeylerde eklese problem değil.

Sizin üslubunuz güzel. Kısaca herşeyi özetlemişsiniz ki artık başka birşey yazmaya gerek yok. Ama konu başından beri sordupun "power butonu hassaiyetine" hala cevap gelmemiş.

@HATUKAY; abimizin sorunu üslubunda. Haklıyken haksız konumuna düşüyor. Ne kadar sinirlensekte bunu üsluba yansıtmamak gerek. Daha sakin olmalı...
  • @AurorAbeam

Kasalarla ilgili yorumlar yazıldı,tartışmalar yapıldı...Yapılan espriye doğal olarak güldük ve bunu postlarımıza yansıttık ki soru zaten başkasına sorulmuş ve cevabı gelmemiştiayrıca bence ciddi konuların içindede olsa böyle güzel esprilerin olması tartışma ortamını dağıtması güzelMuhatabı ben olsaydım tebrik ederdim Tears of ice nickli arkadaşı

Herşey güzelce açıklanmış Tears of ice tarafından ve Cosmos 1000 ile Cosmos 1100 nerede aratırsanız aratın,performans ve sessizlik özellikleri ile birbirinden ayrılır ama bunu anlatmak kolay,anlamak zor oluyor bazen...

• ben konuyu takip ettim benim ban sebebim ise bu konu ile alakası yok.isteyen olursa özelden açıklarım.

konuyu takip ettim hiçte konuyu dağıtma yada espiri yapma amacında değildiniz.bana yüklenme amacındaydınız ve benle aklınızsıra dalga geçme aşşağlama amcındaydınız ama başaramadınız kim şikayet ettiyse yada şikayet etmeden silen bir görevli olduysa eline sağlık.

@marseltalon

kardeşim kapak ile ilgili bir sorun olmuş şüphen olmasın sıkıntı olmaz zaten kapağı kullanmayabilirsin yerin falan darsa kullanmazssın benim önceleri yerim dardı kapak açmak zorundaydım açamıyordum baza'ya çarpıyordu 3-4 ay öyle kullandım toz sıkıntısıda yaşamadım ön zaten kapalı çelik malzeme var sonra yerim genişledi ve kapağı taktım eğer hırpani kullanmassan kapağa bir şey olmaz.

eğer hırpani kullanır yada yanlışlıklada olsa hızlı kapar yada açarsan veya olur ya eve misafir gelir misafirin çocugu açar kapar sen yokken aşşa yukarı oynar yada onun gibi bişey yaparsa kapağa olacağı sana söyleyim kapağı taktığın yer üst ve alt kapağın oturduğu yer çatlar yada kırılır,kırılsada kapağı takabilirsin problem olmaz çünkü bizzat başımıza gelmiş bir durum.bebeklerden çocuklardan uzak tutmaya çalış.

diyelimki öyle bi olay başına geldi korkmana gerek yok kapak yerine oturuyor sadece kenerdakı plastik kırılıyor.

2. çözüm ise biliyorsun kapağı istersen sağa yada sola alabiliyorsun

çıkart sağa al sola al keyfin bilir

işte cm'nin ve cosmos rc 1000 in farkı burada

şimdilik bu kadar herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 4 Eylül 2009; 5:12:27 >

• RC1000'in altında PSU'nun tam karşısında da yani HDD'lerin olduğu yerin altında toz filtresi var...HDD'lerin tam altına altına fan takılabiliyor mu?

RC1000'in resimlerini konuya ekleyen arkadaş, kasanın içine 2 tane 80'lik fanı HDD'lerin yanına ve üstüne takmış zannedersem... Kafam karıştı...

Kasanın bilgilerinde Opsiyonel olarak HDD fanı 120'lik olarak gözüküyor...
  • tam olarak neresini diyorsun ss varsa çiz koy anlamadım???

quote:

Orijinalden alıntı: Evet, İsyan!

RC1000'in altında PSU'nun tam karşısında da yani HDD'lerin olduğu yerin altında toz filtresi var...HDD'lerin tam altına altına fan takılabiliyor mu?

RC1000'in resimlerini konuya ekleyen arkadaş, kasanın içine 2 tane 80'lik fanı HDD'lerin yanına ve üstüne takmış zannedersem... Kafam karıştı...

Kasanın bilgilerinde Opsiyonel olarak HDD fanı 120'lik olarak gözüküyor...
  • Cosmos 1000 Detaylı İnceleme İçin TIKLAYIN

Cosmos S 1100 Detaylı İnceleme İçin TIKLAYIN

Sanırım merak ettiğiniz herşeyi bu incelemelerde görebilirsiniz. Farklı sitelerdeki incelemeler.

@Evet, İsyan!;

Evet, orayada 12cm bir fan takılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 4 Eylül 2009; 5:59:29 >

• aynı sorun bir dönem benim de başıma belaydı cosmos 1000 ve 1100 arasında kalmıstım. tabi baya uzun arastırma fırsatım oldu. kullananlar genel olarak iki kasadan da memnun olduklarını soyleseler de cosmos 1100 un gerek bezeli yüzünden hdd kullanımını zorlastırması gerek ön kapak tutucularındaki problemler goruntu olarak cok guzel olsa da kasayı almaktan vazgecmeme sebep oldu. dıger yandan ön panelden şikayetci olanlar da mevcut. bu gıbı sebeplerden dolayı tercıhım rc 1000 oldu. daha bırbırımızle tanısmamız yenı oldu fakat ılk ızlenımlerımde kasanın hem gorsellık hem de sogutma performansı olarak ıyı oldugunu soyleyebılırım. aralarında aman aman bir sogutma farkı da yok. harddısk cekmecelerı cok guzel dızayn edılmıs. fakat bunun yanında rc 1100 e gore daha agır. gorsellık olarak da cosmos s den kalır yanı yok hem sade hem de şık. yine sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya calısırım.
    bu arada arkadaşlar arasında Cm cosmos fanatiği olarak lanse edilse de HATUKAY a tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi october27 -- 4 Eylül 2009; 15:44:51 >

• eyvallah kardeşim her zaman allah zevkle kullanmayı nasip etsin

iyi tercih hayırlısı olsun

quote:

Orijinalden alıntı: october27

aynı sorun bir dönem benim de başıma belaydı cosmos 1000 ve 1100 arasında kalmıstım. tabi baya uzun arastırma fırsatım oldu. kullananlar genel olarak iki kasadan da memnun olduklarını soyleseler de cosmos 1100 un gerek bezeli yüzünden hdd kullanımını zorlastırması gerek ön kapak tutucularındaki problemler goruntu olarak cok guzel olsa da kasayı almaktan vazgecmeme sebep oldu. dıger yandan ön panelden şikayetci olanlar da mevcut. bu gıbı sebeplerden dolayı tercıhım rc 1000 oldu. daha bırbırımızle tanısmamız yenı oldu fakat ılk ızlenımlerımde kasanın hem gorsellık hem de sogutma performansı olarak ıyı oldugunu soyleyebılırım. aralarında aman aman bir sogutma farkı da yok. harddısk cekmecelerı cok guzel dızayn edılmıs. fakat bunun yanında rc 1100 e gore daha agır. gorsellık olarak da cosmos s den kalır yanı yok hem sade hem de şık. yine sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya calısırım.
    bu arada arkadaşlar arasında Cm cosmos fanatiği olarak lanse edilse de HATUKAY a tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.