Şimdi Ara

COOLER MASTER CMOS RC 1100 ya da COSMOS RC-1000 hangisini almalıyım? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
12.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

@marseltalon; Fanlar, fan kontrolcü vs. alındıktan sonra kasa en son iş. RC-690 bile yeterli olur aslında.

Ayrıca emin ol TT Xaser IV parasını level 10 gt'ye göre kat kat hakediyor. Level10'un ederi belki satıldığı fiyatın yarısı olur, o zaman alına"bilir".

Haklı olabilirsin

Ayrıca bende cosmos 1000 diyenlerdendim ama bu fan kontrolcüyü alıp tecrübe edince 90 derece Xaser IV'e döndüm

vay vay vay ben yokken yazı yazıosunuz ha konuya :) ben cosmos 1000 i satalı 2 sene oldu. zaten marseltalon iyi bi seçim yapmıştın xaser kasa teneke kutu gibi hiç memnun olmayacağın robokop kasaydı zaten cosmos kasayı aldığın anki duyguların paha biçilemez nede olsa kullandığın kasa tabi cosmos bir efsane aynı stacker gibi öyle ki black editionu günümüzde satışta isteyipte alamamıştık şimdi alırmıyım? yok almam yani artık yeni kasaya geçtim ki bu kasayı satarsam belki alabilirim sırf black die ama bunuda satmam yeni kasam CORSAİR OBSİDİAN 800D YAKLAŞIK 9-10 AYDIR KULLANIYORUM MEMNUNUM. BAKALIM Bİ SONRAKİ AŞAMADAKİ KASAM HANGİSİ OLACAK BÖYLE KASALARI ASLA BİDAHA DEĞİŞTİRMEM DEYİP ALIYORUZ AMA SIKILIYORUZ BUDA Bİ GERÇEK. TABİ İLK KEZ ALACAK KİŞİLER HALA RC 1000 SATIŞTA ALABİLİRLER ONU İLK KEZ ALIP KULLANMANIN ZEVKİ Bİ BAŞKA ÖNEMLİ OLAN O ZEVKİ TATMAK.bizde onu tadanlardanız. şimdi ise obsidian 800 ün zeevkini tadıyorum ama ne yalan söyleyim cosmos 1000 kadar zevkli değildi hiç biri haa tabı bundan 8-9 sene evvel cooler master stacker türkiyeye ilk geldiğinde onu almıştım 220 euro verdim hiç unutmam onun zevkide bir başkaydı. dostum sıkılırsan satarsın obsidian 800 alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

quote:

quote:

quote:

@marseltalon; Fanlar, fan kontrolcü vs. alındıktan sonra kasa en son iş. RC-690 bile yeterli olur aslında.

Ayrıca emin ol TT Xaser IV parasını level 10 gt'ye göre kat kat hakediyor. Level10'un ederi belki satıldığı fiyatın yarısı olur, o zaman alına"bilir".

Haklı olabilirsin

Ayrıca bende cosmos 1000 diyenlerdendim ama bu fan kontrolcüyü alıp tecrübe edince 90 derece Xaser IV'e döndüm

vay vay vay ben yokken yazı yazıosunuz ha konuya :) ben cosmos 1000 i satalı 2 sene oldu. zaten marseltalon iyi bi seçim yapmıştın xaser kasa teneke kutu gibi hiç memnun olmayacağın robokop kasaydı zaten cosmos kasayı aldığın anki duyguların paha biçilemez nede olsa kullandığın kasa tabi cosmos bir efsane aynı stacker gibi öyle ki black editionu günümüzde satışta isteyipte alamamıştık şimdi alırmıyım? yok almam yani artık yeni kasaya geçtim ki bu kasayı satarsam belki alabilirim sırf black die ama bunuda satmam yeni kasam CORSAİR OBSİDİAN 800D YAKLAŞIK 9-10 AYDIR KULLANIYORUM MEMNUNUM. BAKALIM Bİ SONRAKİ AŞAMADAKİ KASAM HANGİSİ OLACAK BÖYLE KASALARI ASLA BİDAHA DEĞİŞTİRMEM DEYİP ALIYORUZ AMA SIKILIYORUZ BUDA Bİ GERÇEK. TABİ İLK KEZ ALACAK KİŞİLER HALA RC 1000 SATIŞTA ALABİLİRLER ONU İLK KEZ ALIP KULLANMANIN ZEVKİ Bİ BAŞKA ÖNEMLİ OLAN O ZEVKİ TATMAK.bizde onu tadanlardanız. şimdi ise obsidian 800 ün zeevkini tadıyorum ama ne yalan söyleyim cosmos 1000 kadar zevkli değildi hiç biri haa tabı bundan 8-9 sene evvel cooler master stacker türkiyeye ilk geldiğinde onu almıştım 220 euro verdim hiç unutmam onun zevkide bir başkaydı. dostum sıkılırsan satarsın obsidian 800 alırsın

Hocam yıl olacak neredeyse n'aptınız

Alın size Cosmos II o zaman;

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6792

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

quote:

quote:

quote:

Haklı olabilirsin

Hocam yıl olacak neredeyse n'aptınız

Alın size Cosmos II o zaman;

http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6792

1 sene olmuş konuya tesadüfen baktımda :D .evet baya oluyo cosmos 2 çıkalı ama türkiyede yok. rc 1100 daha çok benzettim ben ikisinin karışımı bişi olmuş.

http://www.donanimhaber.com/kasa/galerileri/Cooler-Master-Cosmos-ii.htm

valla sırf hdd üniteleri için satın alırım bu kasayı acaba gelecekmi segmenti arayıp sormak şartttt. benim obsidian gibi psu ile anakart üniteleri ayrı tutulmuş bi gelince incelemek lazım.

amerikada satışta alsam bile gümrükte kalır.

http://www.amazon.com/Cooler-Master-Cosmos-Full-Tower/dp/B006P88VNE/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1332108571&sr=8-1-spell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 19 Mart 2012; 0:10:03 >

• quote:

Hocam olmaz olur mu yav;

http://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/cooler-master-rc-1200-kkn1-gp-cosmos-ii-pure-black-aluminyum-full-tower-kasa/productdetails.aspx?I_ID=59183

ve

http://www.fokusshop.com/asp/product/32712/COOLERMASTER-COSMOS-II-KASA-SYH-PSU-HARIC-

(vatandaki resim hatalı ürün doğru).

Ama bu paraya yazık günah, değmez.

1300-1400 tl boş kasa Armor+ la yola devam

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

resimdeki klavye mouse'un modeli nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.