Şimdi Ara

COOLER MASTER CMOS RC 1100 ya da COSMOS RC-1000 hangisini almalıyım? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
12.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wormhole

@AurorAbeam

Hocam sen ne atlayıp duryorsun yazdıklarıma yahuKonuyu açan arkadaşın yazdığına karşılık yazmışım ve olayı senin anlamadığın ortada...

@marseltalon

Doğrudur,elektronik işi şans işi oluyor bazenKasa olayıda insan bu kadar para verince ince eleyip sık dokuyor haklısın...takılıyoruz işte

İnsanları aşağılamaktan hoşlanıyorsunuz, bundan nefret ediyorum. Lütfen kendinize çeki düzen verin.

Mesajı konuyu açan arkadaşın yazdığını göremeyecek kadar kör değilim ne yazdığımı biliyorum. Ne yani 40 gün geçti diye yeni konu mu açsın?

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

@AurorAbeam

Hocam sen ne atlayıp duryorsun yazdıklarıma yahuKonuyu açan arkadaşın yazdığına karşılık yazmışım ve olayı senin anlamadığın ortada...

@marseltalon

Doğrudur,elektronik işi şans işi oluyor bazenKasa olayıda insan bu kadar para verince ince eleyip sık dokuyor haklısın...takılıyoruz işte

İnsanları aşağılamaktan hoşlanıyorsunuz, bundan nefret ediyorum. Lütfen kendinize çeki düzen verin.

Mesajı konuyu açan arkadaşın yazdığını göremeyecek kadar kör değilim ne yazdığımı biliyorum. Ne yani 40 gün geçti diye yeni konu mu açsın?

Öncelikle kendime çeki düzen vermem gerektiğini senden öğrenecek değilimBak arkadaşım belliki öylede yazsam böylede yazsam senin tarafından bu şekilde anlaşılıyorumKendiside soru sormamış ve bende ona takılmışım ama başkasına hitaben yazdığım mesaja senin cevap verme sebebini anlayamıyorumNeyse,mümkünse olayı kapatalım birdahada muhatap olmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 25 Eylül 2009; 23:53:25 >

• quote:

quote:

quote:

@AurorAbeam

@marseltalon

Öncelikle kendime çeki düzen vermem gerektiğini senden öğrenecek değilimBak arkadaşım belliki öylede yazsam böylede yazsam senin tarafından bu şekilde anlaşılıyorumKendiside soru sormamış ve bende ona takılmışım ama başkasına hitaben yazdığım mesaja senin cevap verme sebebini anlayamıyorumNeyse,mümkünse olayı kapatalım birdahada muhatap olmayalım...

En iyisi olur. İnsanlara hatalarını söylemekte suç oldu artık Zaten bu konu vesilesiyle bir kaç anlayışsız kişi daha ortaya çıktı. Tanıyoruz birbirimizi ya ne güzel Bundan sonra bu konu aracılığıyla tartışmazsak sevinirim. İsterseniz şikayet edip sildirebilirsiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

@AurorAbeam

@marseltalon

En iyisi olur. İnsanlara hatalarını söylemekte suç oldu artık Zaten bu konu vesilesiyle bir kaç anlayışsız kişi daha ortaya çıktı. Tanıyoruz birbirimizi ya ne güzel Bundan sonra bu konu aracılığıyla tartışmazsak sevinirim. İsterseniz şikayet edip sildirebilirsiniz

İyice asabımı bozmaya başladın artık,yok diyorum yazmayayım diyorum ama nafile...Okuma "0",anlama "0"Ama doğrudur senin yaşında bende senin gibiydim(akıl yaşta değil,baştadır falan sakın deme çünkü onuda o yaşlarda yapardık)Geçer bu zamanlarda...

• PM butonunu gördünüz mü acaba? İsterseniz tarif edeyim yerini?
  • merhaba arkadaskar
    ben lion li k60 almaya karar vermiştim ama kasayı alana kadar bütçemi atttırdım:) ve rc1000e karar verdim

aciklamayi okuyayim 1100de alabilirim dedim ama baya bi siddetli sürtüşmeler yasanmiş bende 1000diyorum ondeki kapak hosuma gitti biktim zaten yıllardır dvdromu görmekten:)
  • WAYY gerçekten süper seçim güzel sıçrama o kasadan rc 1000 e geçecek olman gerçekten sevindirici psu yok biliyorsun buna psuda lazım rc 1000 kasanın keyfini sür şimdiden hayırlı olsun

doğru tercih
    quote:

Orijinalden alıntı: lazovski

merhaba arkadaskar
    ben lion li k60 almaya karar vermiştim ama kasayı alana kadar bütçemi atttırdım:) ve rc1000e karar verdim

aciklamayi okuyayim 1100de alabilirim dedim ama baya bi siddetli sürtüşmeler yasanmiş bende 1000diyorum ondeki kapak hosuma gitti biktim zaten yıllardır dvdromu görmekten:)

• tesekkur ederim simdi bende inceleme yapiyordum
    powerim yeterli seviyede var tesekkurler hatırlatma için

youtubeden rc1100ün videolarına baktımda hiç fena değil gibi.:
    aklım karışıyorr
  • RC 1000 BEN KULLANIYORUM SEN KAFANI YORMA TEKRAR TEKRAR BURAYA YAZAMAM KONULARI BUL ARAŞTIR TAKİP ED BİZ KULLANICIYIZ OVİDEOLARDAKİ GİBİ REKLAM YAPMIYORUZ.tavsiyemden sonra alan arkadaşlarda çok memnun ve teşekkür ediyorlar keyfini sür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 25 Ekim 2009; 13:09:03 >
  • evet hakutay haklısın büyün gitttim ve bir magazada deyatlı inceledim
    sonuç:yeryüzündeki en iyi kasa

bu kadar büyük olduğugunu tahmin etmiyordum diyebilirim
  • büyük olsun daha iyi al keyfini sür
    quote:

Orijinalden alıntı: lazovski

evet hakutay haklısın büyün gitttim ve bir magazada deyatlı inceledim
    sonuç:yeryüzündeki en iyi kasa

bu kadar büyük olduğugunu tahmin etmiyordum diyebilirim
  • HAKUTAY senin gerçekten bir cosmosu şiddetle onerdiğinin farkındayım ama
    http://www.overclockersclub.com/reviews/coolermaster_cosmos_s/5.htm
    şu foruma bir göz at sıcaklıklar arasında baya bir fark var

ve bir sorum olacak

bu 1000in yan tarafına plaxy ve fan takılabilirmi alenimyumu kesssek nasıl olur acaba yada boyle hazır şekilde satılıyor mu?
    cm nin müsteri memnuniyeti için baya çalıştığını biliyorum ama boyle biseyler yaptilar mı

zaten %90 cosmos alacam çünkü trabzonda bi mağazada buldum fiyat ise 380\6idi
    1100ise internetten alacam 510\10 gibi bisey yani aradaki farkla bir cpu cooler alsam zaten içini hayli hayli görür

1000in tek sevmediğim tarafı su üstteki usp kısmında sürgülü kapak bulunmaması oda olsa çok güzel olacaktı

• arkadaşım boşa nefes tüketmeyin bu konu kapandı size bana gelen 100 lerce pmden konuyu açan arkadaşın attığı pmlerden yanlızca 1 tanesini yayınlıyorum kendisine sormadım ama bişey diyeceğini sanmam konuyu açan arkadaş oldugu için onun pm sini aynen yazıyorum.zaten kendiside yazcaktır yanlızca 1 pm yı yazıyorum bunun gibi daha yuzlercesi var bişeyı kullanmadan yorum yapmayın bunu öğrenin ben insanlara faydalı olmaya çalışıyorum kullanmadıysanda bilgin yoksa atıp tutma sırf birisine karşısın sevmiyorsun diye.ben bişey söylersem boşa söylemem ben bişey översem boşa övmem hadi kalın sağlıcakla.hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın

PM

Kimden: marseltalon Kullanıcıyı kontak listesine ekle
    Kime: HATUKAY
    Tarih: 7 Kasım 2009; 19:58:52
    Başlık: Cevap: Cosmos RC 1000 gerçek ölçüleri...

Hatukay,dostum selamlar nasılsın umarım iyisindir.Kasam RC1000 bugün geldi ve kurulum az evvel bitti... oh be! amma ne kasaymış beahh ufff.Valla nasıl anlatsam nerden başlasam bilmem.Bugün kargodan benim aldığım yere bilgisayarcıya gelince,millet kutuyu görünce korktular zaten ilk başta görenler hayrete düştü dondular kaldılar öle maşallah,sonra arkadaşla eve geitrdik kasayı arabayla kasayı kutudan bir çıkardım şöle bakakaldık arkadaşla ama benim için nasıl bir duyguydu o an beni en iyi sen anlarsın bu durumda ve nerdeyse ağlıcakcaktım ciddiyim ha nasıl şık kasa yaw.Benim eski tene kasa RC1000 nin yanında incir sineği kaldı ha Kasa her yönüyle süper hem de her yönüyle yalnız ağır bugün iyi fitness yaptım ben.Gerçi ağır kasaları severim ben de ağırım nasıl olsa.Benim fikrim bu kasa kurşun bile geçirmez beah zırh gibi ha.Evet Hatukay kasa'yı övmekle bitmez...... iyi ki seni dinlemişim,işin uzmanı ve ustası olduğun belli.Allah Razı olsun senden bu kasayı almamdaki en önemli faktör sensin çünkü hayatımdaki yaptığım en güzel şeylerden bitanesiydi... saol saol saol....

Dip not:Kasa'nın içinden fan kabı gibi birşey çıktı ızgaralı onu nereye monte edicem içinde fan da yok sadece sanki fan koruması gibi demek istediğimi anladın demi hatukay!!! biraz tarif edermisin.Kasa hakkında sorularım olursa sorabilirim demi gene?Cevabını bekliyorum ve Teşekkür ediyorum....

başka söze ne hacet gereken gerekli cevabı almıştır

TÜM FORUMA SAYGILAR

elimden geldiğince önerdiğim ürünlerin yada bunu almayın yapmayın dediklerimin arkasındayım pm olarak her türlü yardımı yapacagım gereksiz çatışma ve yüklenmelerden kaçınacağım çünkü boştan yere ben zarar görüyorum halbuki haklı olduğum halde

• rc 1100 her yönüyle çok daha iyi bir kasa.
  • 2 kasayı da kullandım gördüm üzerinde her türlü fan fantazisini uyguladım, benim kişisel kanaatim rc 1000 daha iyidir , sen de rc 1100 le ilgili bir inceleme yap, detaylıca yaz güzel bir paylaşım olsun

zaten bana gelen pmlere karşı başka sölicek söz yok güzellikde görecelidir sevmekde beğenmekte tabi görecesi çalışan için gerçek göreceyi görmek zor değildir

öyle ezbere rc 1100 iyidir demekle olmaz daha fazlada konuşmucam sıkıldım

özele gelin :)
    quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

rc 1100 her yönüyle çok daha iyi bir kasa.

• ne hortlak konuymuş ya bir türlü kapanıp gitmedi. bunun yerine bi cosmos club kurulsa bundan iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: october27

ne hortlak konuymuş ya bir türlü kapanıp gitmedi. bunun yerine bi cosmos club kurulsa bundan iyi olurdu

Üst konu olmalı.
  • kurarız kurarız onuda kurarız

KONU KAPANDI BYE BYE

quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

quote:

Orijinalden alıntı: october27

ne hortlak konuymuş ya bir türlü kapanıp gitmedi. bunun yerine bi cosmos club kurulsa bundan iyi olurdu

Üst konu olmalı.

• Yahu adam bir kasayı almış acaip beğenmiş doğal olarak teşekkür edecek ama diğer kasayı görmemiş ki

Sıcaklık ile ilgili verilen incelemeye karşılık ver dedim,varsa başka site (ki sen yüzlerce var dedin) göster bilelim dedim ama yok
    Neyse bencede konu kapansın,2 kasada güzel,Gerçek Görece diye birşey olmasada! isteklere göre her 2 kasanında uygun olacağı yerler var...

Hayırlı uğurlu olsun,herhangi birini alan herkese...

• ok o dediğinden adam diğerini görmmeiş ok sen öyle san bozulmayalım lütfen mütevazi olalım

ben size daha çoook kapak olsun diye pm gösteririm sen boşversene sıcaklığı falan başka bişi bulamadın onu bahane etme evet konu kapandı şişmeyelim bozulmayalım.ben bişi biliyorsan söylerim okey soracağın sru olursa bana pmden ulaş sor sanada yardım ederim bu konularda cidden iyiyimdir dahada fazla uzatmıycam boşa yorulma okey.

hadi bakalım herkes işine.boş beleş konuşup insanların kafasını bulandırmayın kounuyu açan arkadaş gereken kasayı aldı

gereken yorumuda yaptı konuyu açan ne alacak diye bekliyordunuz daha fazla uztmanın manası yok sen rc 1100 çok seviyorsan onu alırsın ok hadi bakalım
    quote:

Yahu adam bir kasayı almış acaip beğenmiş doğal olarak teşekkür edecek ama diğer kasayı görmemiş ki

Sıcaklık ile ilgili verilen incelemeye karşılık ver dedim,varsa başka site (ki sen yüzlerce var dedin) göster bilelim dedim ama yok
    Neyse bencede konu kapansın,2 kasada güzel,Gerçek Görece diye birşey olmasada! isteklere göre her 2 kasanında uygun olacağı yerler var...

Hayırlı uğurlu olsun,herhangi birini alan herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petsiyehable -- 11 Kasım 2009; 1:58:40 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.