Şimdi Ara

COOLER MASTER CMOS RC 1100 ya da COSMOS RC-1000 hangisini almalıyım? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
12.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu uzun topiği ve diğer incelemeleri değerlendirerek cosmos 1000 ve toughpower 650 85+ psu aldım. sessizlik ve minimum toz düşüncesiyle. umarım uzun yıllar kullanırım rahatça. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resetit

arkadaşlar bu uzun topiği ve diğer incelemeleri değerlendirerek cosmos 1000 ve toughpower 650 85+ psu aldım. sessizlik ve minimum toz düşüncesiyle. umarım uzun yıllar kullanırım rahatça. saygılar.

Güle güle kullanman dileğiyle...

Eğer olumsuz bir durumla karşılaşırsan bizim için mutlaka belirt çünkü bu 2 kasa arasında kararsız kalan çok
  • doğru karar iyi seçim hayırlı olsun memnun kalacaksınız kasanızdan

ama thermaltake için aynı şeyi söyleyemem çünkü ben tt ürünlerini sevmiyor ve uzak duruyorum hiç kaliteli değil kolay gelsin.
    quote:

arkadaşlar bu uzun topiği ve diğer incelemeleri değerlendirerek cosmos 1000 ve toughpower 650 85+ psu aldım. sessizlik ve minimum toz düşüncesiyle. umarım uzun yıllar kullanırım rahatça. saygılar.

bu arada konu gene hortlamış konuyu açan arkadaş hala kasa alamadı :)
  • teşekkürler arkadaşlar kurulum update ancak sona erdi ve tahminimden daha iyi olduğunu düşünüğyorum. şimdilik harika gidiyor sistemin çalışması. daha önce TT Kandalf ve Euroka kasalar kullandım ama böyle bir performans ve kullanılabilirlik ilk defa görüyorum. gerçekten 4 4lük bir seçim oldu. PSUda oldukça iyi. kararsız kalan arkadaşlara RC1000'i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar kurulum update ancak sona erdi ve tahminimden daha iyi olduğunu düşünüğyorum. şimdilik harika gidiyor sistemin çalışması. daha önce TT Kandalf ve Euroka kasalar kullandım ama böyle bir performans ve kullanılabilirlik ilk defa görüyorum. gerçekten 4 4lük bir seçim oldu. PSUda oldukça iyi. kararsız kalan arkadaşlara RC1000'i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Güle güle kullanmanız dileğiyle. Ayrıca ön kapak hakkında ne düşündüğünüzü bilmek istiyorum

Ayrıca sisteminize baktım da, o ekran kartı hiç yakışmamış. Diğer parçalara ayıp etmişsiniz hem de büyük ayıp

• ön kapak ve yan kasa kapağı favorilerim arasında :) ekran kartını geçici olarak aldım dx11 kartlar yaygınlaşana kadar işimi görür. saygılar.
  • HAYIRLI OLSUN ÇOK İYİ SEÇİM güle güle kullan.vallahi bende bas bas bağırıyorum ama bazı kişiler anlamıyor işte ne yaparsın

kasayı kullan keyfine bak başkalarını boşverelim dimi ama

quote:

teşekkürler arkadaşlar kurulum update ancak sona erdi ve tahminimden daha iyi olduğunu düşünüğyorum. şimdilik harika gidiyor sistemin çalışması. daha önce TT Kandalf ve Euroka kasalar kullandım ama böyle bir performans ve kullanılabilirlik ilk defa görüyorum. gerçekten 4 4lük bir seçim oldu. PSUda oldukça iyi. kararsız kalan arkadaşlara RC1000'i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HATUKAY

doğru karar iyi seçim hayırlı olsun memnun kalacaksınız kasanızdan

ama thermaltake için aynı şeyi söyleyemem çünkü ben tt ürünlerini sevmiyor ve uzak duruyorum hiç kaliteli değil kolay gelsin.
    quote:

Çok doğru,konuyu açan benim lakin hala daha kasayı alamayan gene benim yaw tama kasayı alacaktım ki başka sıkıntılar girdi araya hdd sıkıntısı gibi,ama artık yakın zaman alacağım ve almak istediğim kasa bellli oldu %99.99 Cosmos RC1000 alacağım ve 400 TL tiko paraya nasıl sizce fiyat uygun mu iyi mi bu fiyata?Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

quote:

Çok doğru,konuyu açan benim lakin hala daha kasayı alamayan gene benim yaw tama kasayı alacaktım ki başka sıkıntılar girdi araya hdd sıkıntısı gibi,ama artık yakın zaman alacağım ve almak istediğim kasa bellli oldu %99.99 Cosmos RC1000 alacağım ve 400 TL tiko paraya nasıl sizce fiyat uygun mu iyi mi bu fiyata?Teşekkürler.

Bu fiyata nerede bulduğunuzu söylerseniz çok memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

quote:

quote:

Benim için özel arkadaşımdan özel bilgisayarcımdan almak isterseniz size getirtebilirim nakit fiyat bu.Başka yerlerde 500 tl gibi fiyatlarda bu kasa.

Bu fiyata nerede bulduğunuzu söylerseniz çok memnun olurum

• Benim için özel arkadaşımdan özel bilgisayarcımdan almak isterseniz size getirtebilirim nakit fiyat bu.Başka yerlerde 500 tl gibi fiyatlarda bu kasa.
  • quote:

Benim için özel arkadaşımdan özel bilgisayarcımdan almak isterseniz size getirtebilirim nakit fiyat bu.Başka yerlerde 500 tl gibi fiyatlarda bu kasa.

Exa, Nova vs. de 450. Başka birşey de sormak istiyorum; bu arkadaşınız getirtebilir derken yurtdışından mı? Eğer yurtdışından alıyorsa "Black Label Cosmos 1000" temin edebilir mi?
  • quote:

quote:

Exa, Nova vs. de 450. Başka birşey de sormak istiyorum; bu arkadaşınız getirtebilir derken yurtdışından mı? Eğer yurtdışından alıyorsa "Black Label Cosmos 1000" temin edebilir mi?

Hayır,Türkiye'den sizin istediğiniz herhangi bi ürün varsa burdan temin ettirebilirim sizin için sadece kasa değil yani...........Evet kasa exa yada nova 450ise arada 50 tl fark var az da değil hani o aradaki farkla başka ihtiyaç giderilir hani.

• quote:

quote:

quote:

Hayır,Türkiye'den sizin istediğiniz herhangi bi ürün varsa burdan temin ettirebilirim sizin için sadece kasa değil yani...........Evet kasa exa yada nova 450ise arada 50 tl fark var az da değil hani o aradaki farkla başka ihtiyaç giderilir hani.

Tabikide. Sadece 500 olmadığını belirtmek istedim. Ayrıca isminizi yazıyorum kenara inşallah unutmam. Bir ihtimal 2-3 ay sonra iletişime geçebilirim :)

• Black Label Cosmos 1000 bu renk de baya hoş duruyor yaw.Bakalım bu renk varsa bundan alırım ama zannetmem olsun.Ben alana kadar belki gelir eğer gelirse aynı fiyattan bu rengi alırım ben harika yaw.
  • quote:

Black Label Cosmos 1000 bu renk de baya hoş duruyor yaw.Bakalım bu renk varsa bundan alırım ama zannetmem olsun.Ben alana kadar belki gelir eğer gelirse aynı fiyattan bu rengi alırım ben harika yaw.

sen alana kadar dünyada neler olur kimbilir...40 gün olmuş konuyu açalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: wormhole

quote:

Black Label Cosmos 1000 bu renk de baya hoş duruyor yaw.Bakalım bu renk varsa bundan alırım ama zannetmem olsun.Ben alana kadar belki gelir eğer gelirse aynı fiyattan bu rengi alırım ben harika yaw.

Dikkatli okursanız konuyu açan arkadaşa yöneltilmiş bir soru veya mesaj yok ortada. Rahat olun, 40 ay bile olabilir yeter ki cevap gelsin.

*Black Label bulamazsanız mod yaparsanız, boya, plexi cam vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: wormhole

quote:

Arkadaşım doğrudur 40 gün olmuş olabilir lakin daha önceki msjlarımda da sölemiştim.Tam kasayı alacakken hdd gümledi ben diye ve ben de elimdeki mevcut meğlağın bir kısmın hdd almak zorunda kaldı harici disk taşınabilir cinsten çünkü işim gereği bana en lazım parça da onda yani noldu sonra sıkıntıya girmek zorunda kaldım.Artık maaşı alınca alıcaz bakalım.Ha siz diyorsanız ben size borç para veririm diye bak o zaman hemen şimdi ya da yarın vereyim siparişi seve seve. neyse bu arada bir sürü yorumlar geldi herkez bilgilenmiş oldu kasalar hakkında.Doğrudur kabul ediyorum daha hala alamadım kasayı ben de bunun sıkıntısı içersindeyim hesapta olmayan dertler ve masraflar yüzünden.Teşekkürler.

• black label gelmeyecek rahat ol şu anda öyle bir durum söz konusu değil.zaten sınırlı sayıda.

400 tl iyi fiyat hemen al.ayın birinde fiyatlar artacak 2. el bile fırlıycak gerçi kasalarda kdv % 18 değişmez ama diğer ürünler gerçekten iyi artışa geçecek 2. el piyasasıda artacak kriz yeniden başlayabilir :)

black label ile ilgili gelişme olursa haberdar ederim.şuan onu bekliyorsan bekleme için rahat olsun şimdilik gelmeyecek
    quote:

• @AurorAbeam

Hocam sen ne atlayıp duryorsun yazdıklarıma yahuKonuyu açan arkadaşın yazdığına karşılık yazmışım ve olayı senin anlamadığın ortada...

@marseltalon

Doğrudur,elektronik işi şans işi oluyor bazenKasa olayıda insan bu kadar para verince ince eleyip sık dokuyor haklısın...takılıyoruz işte
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.