Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alucard:.

quote:

Orijinalden alıntı: KUM23

benide ekleyin dün satın aldım kasa dev gibi masanın üzerinde acayip oldu bide yeşil ışık konuda gördüm,nerden alabilirim tavsiye ederseniz sevinirim arkadaşlar..

resimlerini bekliyorum

işte 2 resim cpu fanı değiştirmeyi düşünüyorum ozamanda atarım bi kaçtane

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

birde CM aurora ışık ses dyarlı olduğu yazıyo ne yaptıysam olmadı sabit yanıyor arkadaşlar bu normalmidir yoksa sorunlumu?

• quote:

quote:

quote:

benide ekleyin dün satın aldım kasa dev gibi masanın üzerinde acayip oldu bide yeşil ışık konuda gördüm,nerden alabilirim tavsiye ederseniz sevinirim arkadaşlar..

resimlerini bekliyorum

birde CM aurora ışık ses dyarlı olduğu yazıyo ne yaptıysam olmadı sabit yanıyor arkadaşlar bu normalmidir yoksa sorunlumu?

cpu coller anakart için hasar vermiyor dimi ? Birde ön panale dvd-rw üst tarafında koyduğun şeyin ismi nedir çok hoş görüküyor

•  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)
  • @Alucard zarar derken nasıl bir zarar neden? o COOLERMASTER MUSKEETER diye arat tavsiye ederim ısı göstergesi ,fan hızı,sese göre hareketli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUM23 -- 21 Temmuz 2011; 22:45:56 >
  • quote:

@Alucard zarar derken nasıl bir zarar neden? o COOLERMASTER MUSKEETER diye arat tavsiye ederim ısı göstergesi ,fan hızı,sese göre hareketli

bi arkadaşım onun ağırlığından dolayı anakartın cpu slotuna zarar gelebilir diyordu.
    cooler master musketeer bu cihazı nerden alabilirim ankarada oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alucard:. -- 25 Temmuz 2011; 3:33:57 >
  • quote:

quote:

quote:

resimlerini bekliyorum

Arkayı duvara fazla yanastırmayın isterseniz. Sağlıklı hava çıkış girişini engeller.

• quote:

quote:

@Alucard zarar derken nasıl bir zarar neden? o COOLERMASTER MUSKEETER diye arat tavsiye ederim ısı göstergesi ,fan hızı,sese göre hareketli

bi arkadaşım onun ağırlığından dolayı anakartın cpu slotuna zarar gelebilir diyordu.
    cooler master musketeer bu cihazı nerden alabilirim ankarada oturuyorum

göründüğü kadar ağır diğil problem çıkarıcağını zanetmem nette bazı alışveriş sitelerinde buluna bilir..
  • @_Azza_ haklısın hocam ama yer sorunu var test etttim aynı donanımlarla benim eski ammo 533 kasam la bi farkı yok sıcaklık değerlerinde..
  • quote:

@_Azza_ haklısın hocam ama yer sorunu var test etttim aynı donanımlarla benim eski ammo 533 kasam la bi farkı yok sıcaklık değerlerinde..

ben yararından daha cok görüntüsünü sevdim :D
  • Paraya sıkıştığımdan dolayı bilgisayarı satmayı düşünüyorum. Sadece Kasayı veya Kasa + Psu( High Power 750 w absolute) almak isteyen varsa bana ulaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 13 Ağustos 2011; 23:18:08 >
  •  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

Bunlarda benim kasadan. Kapak amfibi yapımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proximity -- 31 Ağustos 2011; 10:06:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VenatoR_

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

odaya ayrı bi hava katıyor , sıvı soğutma bende düşünüyorum kaca patlar sence ortalama.

• Bi' ben boyayamadım kasamı.

Ben bu sene değil ama seneye sıvı soğutma düşünüyorum, hem sessiz hem de çok iyi soğutma yapıyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Bi' ben boyayamadım kasamı.

Ben bu sene değil ama seneye sıvı soğutma düşünüyorum, hem sessiz hem de çok iyi soğutma yapıyor diyorlar.

Sıvı soğutma akar
  • quote:

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

sıvı soğutma paket olarak satılıyormu yoksa boruları filan ayrı ayrımı topluyorsun ?? tüm hepsi bi arada almayı planıyorum öyle birşey varsa fiyatı ne kadar ? Ankarada satın alabileceğim bi yer bulamadım şimdilik ama arayıştayım

• quote:

quote:

sıvı soğutma paket olarak satılıyormu yoksa boruları filan ayrı ayrımı topluyorsun ?? tüm hepsi bi arada almayı planıyorum öyle birşey varsa fiyatı ne kadar ? Ankarada satın alabileceğim bi yer bulamadım şimdilik ama arayıştayım

Bu soğutma sistemi toplama oluyor. Ben su haznesi hariç parçaların hepsini yurtdışından almıştım. Ankara' da firebal var s.soğutma ürünleri satan ama çok pahalı, böyle bir sistemi kurmak için en az 500 tlyi gözden çıkarmalısın. Misal sadece pompa 250 tl civarı satılıyor ben, dışarıdan 65 euroya almıstım. Bu kadar bütcem yok ama illaki denemek istiyorum diyorsan alttaki gibi birşey alabilirsin.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-45455-CORSAIR-Hydro-Serisi-H80--Intel---AMD--Su-Sogutma-Sistemi.html

• quote:

quote:

quote:

Bu soğutma sistemi toplama oluyor. Ben su haznesi hariç parçaların hepsini yurtdışından almıştım. Ankara' da firebal var s.soğutma ürünleri satan ama çok pahalı, böyle bir sistemi kurmak için en az 500 tlyi gözden çıkarmalısın. Misal sadece pompa 250 tl civarı satılıyor ben, dışarıdan 65 euroya almıstım. Bu kadar bütcem yok ama illaki denemek istiyorum diyorsan alttaki gibi birşey alabilirsin.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-45455-CORSAIR-Hydro-Serisi-H80--Intel---AMD--Su-Sogutma-Sistemi.html

firebal'dan bana bi sıvı soğutma sistemi toplarmısın işlemci için sadece , mavi ledli ve mavi borulu en fazla 700 TL bütcem var.Yardımcı olursan cok sevinirim.

• selam arkadaşlar bende bu kasayı aldım ama size bir sorum olucak haf932 yi msi p67 gd65 le kullanan varmı acaba kasanın ön panelinde 4 usb girişi var ve 2 kabloya bağlı bunlardan sadece biri anakarta takılıyor acaba ön paneldeki tüm usbleri kullananız varmı kullanıosanız nasıl yaptınız nereye taktınız kabloyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

selam arkadaşlar bende bu kasayı aldım ama size bir sorum olucak haf932 yi msi p67 gd65 le kullanan varmı acaba kasanın ön panelinde 4 usb girişi var ve 2 kabloya bağlı bunlardan sadece biri anakarta takılıyor acaba ön paneldeki tüm usbleri kullananız varmı kullanıosanız nasıl yaptınız nereye taktınız kabloyu

ben vatandan topladım pc onlar bağladı ben öndeki herşeyi kulanıyorum . Galiba ordan cıkan kabloları birşey aracılığı ile birleştirip anakarta takmış olabilirler
  • hocam sana zahmet olmazsa kasanın kapağını açıp önden gelen o kabloları nereye takmışlar bi bakabilirmisin :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.