Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HAF 932 kasaya Cooler Master V8 soğutucu taktım. Anakart ile birlikte V8'i monte ettikten sonra kasaya monteledim. Kasanın arka panelinden baktığımda ise çok kötü bir sürpriz ile karşılaştım. HAF 932'nin kasa delikleri anakart'tan soğutucuyu sökmek için yeterli değildi. Yani V8'i her çıkartmak istediğimde kasanın arkasından sökemediğim için tüm anakartı sökmem gerekecek. Bu benim çok moralimi bozdu.

Buna çözüm bulan var mı? Yoksa kasanın arka anakart deliğini daha da büyütmek tek çare mi? (Keserek, bir şekilde..?)

CM HAF 932 Kasa
    ASUS P8P67 LE Anakart (1155 Soket)
    Cooler Master V8 Soğutucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 7 Ocak 2012; 12:24:15 >
  • Arkadaşlar yardım lütfen...... Benim oğlan ön usb leri mahvetmiş içleri hep kırık biharap halde ön usb leri bulabileceğim . yeva ücreti karşılığında alıp gönderebilecek arkadaş arıyorum..
    yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frontoza3

Arkadaşlar yardım lütfen...... Benim oğlan ön usb leri mahvetmiş içleri hep kırık biharap halde ön usb leri bulabileceğim . yeva ücreti karşılığında alıp gönderebilecek arkadaş arıyorum..
    yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
    .

Segment Bilgisayar ile iletişime geç.

0 212 216 82 07

Durumu anlat, ön panelim kullanılamaz hale geldi de.. Ücret karışılığında yenisini yollayabilirler.
  • Bu da benim kasa.. Üstteki fan'ı çıkartıp GELID 120mm UV Fan takacağım ama kasayı hangi renk yapsam karar veremedim. CM NEON'ları kırmızı yerine PEMBE tonda bir renk veriyor o yüzden acaba kasayı full MAVI mi yapsam diye düşünüyorun. Gerçek kırmızı renk veren NEON bulsam çok güzel olurdu aslında..

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alucard:.

arkadaşlar kasanın üst ve yan kapaktaki fanlarını değiştirmeyi düşünüyorumda bu olur mu ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-r4-lus-07ab-gp-megaflow-200mm-mavi-led-sessiz-fan/productdetails.aspx?I_ID=58133#allImages

Olur. Ön paneldeki kırmızı yerine mavi taktım. Delikler uyuyor merak etme.

Kasamın son modlanmış, güncel hali;

Bi tek kasa için siyah boyama düşünüyorum. Onu da gözüm yemiyor.

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Orijinalden alıntı: Alucard:.

arkadaşlar kasanın üst ve yan kapaktaki fanlarını değiştirmeyi düşünüyorumda bu olur mu ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-r4-lus-07ab-gp-megaflow-200mm-mavi-led-sessiz-fan/productdetails.aspx?I_ID=58133#allImages

Olur. Ön paneldeki kırmızı yerine mavi taktım. Delikler uyuyor merak etme.

Kasamın son modlanmış, güncel hali;

Bi tek kasa için siyah boyama düşünüyorum. Onu da gözüm yemiyor.

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

yan ve üst de olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alucard:. -- 17 Şubat 2012; 23:23:04 >

• Aynı vida deliklerini kullandığına göre olması gerekir.
  • kasa suan elimde evime goturuyorum bu siteden 2.el satn aldm melih abiye tesekkurler
  • selamlar.

haf 912 plus kullanıyorum. sogutması memnun etmediği için xpredator veya haf 932 advanced arasında kaldım - 932 advanced daha kaliteli gedi dolayısıyla bunu alacağım.

http://www.teknobiyotik.com/cooler-master-haf-932-advanced-big-tower-kasa.html

Cpu power ve 24 pin uzatma kablosu gerekir mi ? power supply Cooler Master Gx 750.

ve harddisk bölmesinin arkasına ve 5.25 bölmelerin arkasına 12cm'lik fanları nasıl takabiliriz ? orada vidalama yeri mi var tam anlayamadim ?

yan kapaga 4 adet silver stone ap 121 takmayı düşünüyorum. bu harddisk bölmesinin arkasına da yine bir veya üst üste denk gelirse 2 adet ap 121

toplam 6 adet fan olacak iç kısımda. öndeki harddiskleri sogutacağı için.

tepede 23cm arkada 14cm fanlar eksoz olarak kalacak..

sizce bu şekilde soğutma olayı nasıl olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aofd -- 29 Şubat 2012; 16:33:23 >

• haf 932 yi 1 yıldır kullanıyorum sessiz serin güzel kasa. hava filtreleri yok ama slink hava kompresörüm var onla temizliyorum ayda bir. vatanda 3 kasa yanyana duruyordu haf 922 932 942 ve ben nedense herkes 942 der ki aralarında çok az fiyat farkı varken ben 932 nin o hammer vari yada askeri bidon tarzı tipine hasta oldum direk bu dedim :P
  • Akasa Venom Vodooyu bu kasaya sıkıntısız bir sekilde montajlayabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: resulkapukaya

Akasa Venom Vodooyu bu kasaya sıkıntısız bir sekilde montajlayabilirmiyim

ben noctua d14 ü sıkıntısız kullnıyorum venom da büyük ihtimal sorun çıkarmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

quote:

Orijinalden alıntı: resulkapukaya

Akasa Venom Vodooyu bu kasaya sıkıntısız bir sekilde montajlayabilirmiyim

ben noctua d14 ü sıkıntısız kullnıyorum venom da büyük ihtimal sorun çıkarmaz

sagolasın kardeş artık olmazsa en kotu yan kapak fanını sokeriz,yaza kadar idare eder sonra h80 veya h100'e kapak atariz :)
  • Arkadaşlar kasanın uyarı hoparlörü yokmu 1394 diye bi kablo boşta kaldı ama anakartın kitapcığında damaged cinsi bişeyler yazıyodu korktum takmaya. Birde Hdd ışığı yanmıyor anakarta doğru taktığımıda eminim çözüm önerisinde bulunan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Bu da benim kasa.. Üstteki fan'ı çıkartıp GELID 120mm UV Fan takacağım ama kasayı hangi renk yapsam karar veremedim. CM NEON'ları kırmızı yerine PEMBE tonda bir renk veriyor o yüzden acaba kasayı full MAVI mi yapsam diye düşünüyorun. Gerçek kırmızı renk veren NEON bulsam çok güzel olurdu aslında..

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

bu üst üste duran 4 adet fanın montajı nasıl oluyor? ilk defa görüyorum ve yapmayı planlıyorum..bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

• 932 nin öndeki kırmızı ledli fanını satmak isteyen varmı ?
  • fanlar fan degilki kardeim mübarek uçak tiribünü gibi 3 tane 23 lük fan var.bunlar ne biçim sogutur biliyonmu sen heee cagavar cagavarrr
  • arkadaşım nerden aldın ve güç kaynağı ne kadar kaç watt ??
  • şu 4 tane fanı nasıl taktığını nereden aldığını biraz açıklayabilir misin dostum, bende yapmak istiyorum aynısını. zira 4870x2 ekran kartım var ve masaüstünde 85 derecenin altına inmiyor lanet şey
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.