Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kasanın orjinal ya da plexy ile şeffaflaştırılmış,modlanmış vs yan kapağına ihtiyacım var. Satmak isteyenler veya sıfırının linkini bulanlar pm atabilir mi ? Teşekkürler..

Veya bu işin imalatını sıfırdan yapabilen varsa lütfen benimle iletişime geçsin. Kasamın yan kapağı yanlış kesim sonucu kullanılamaz duruma geldi ve şu an kasanın yanı açık durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: y.C.g

hocam sana zahmet olmazsa kasanın kapağını açıp önden gelen o kabloları nereye takmışlar bi bakabilirmisin :)

Anlasam bi :S bakacamda göremedim birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: hederahelix

Arkadaşlar bu kasanın orjinal ya da plexy ile şeffaflaştırılmış,modlanmış vs yan kapağına ihtiyacım var. Satmak isteyenler veya sıfırının linkini bulanlar pm atabilir mi ? Teşekkürler..

Veya bu işin imalatını sıfırdan yapabilen varsa lütfen benimle iletişime geçsin. Kasamın yan kapağı yanlış kesim sonucu kullanılamaz duruma geldi ve şu an kasanın yanı açık durumda.

Kasanın orjinal plexili modeli Türkiye'de satılmıyor. Ben kendi kasama forumda bu tip mod işleri yapan AMFİBİ arkadaşımıza şöyle birşey yaptırmıştım. Kendisiyle irtibata geçersen sana da yardımcı olur.

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

• Kasayı bugün aldım gerçekten güzelmiş.TT ve cm stacker kullandım bundan önce iki kasadan da daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Kasayı bugün aldım gerçekten güzelmiş.TT ve cm stacker kullandım bundan önce iki kasadan da daha iyi.

HAF 932 Masaya yakışıyor :D
  • arkadaslar toz filtrelerine care bulan varmi acaba.yoksa her ay icini acip elektrikli supurge mak. Ile icini almam gerekecek:D
  • Her ay yerine 3 ayda bir almanı öneririm.Toza engel yok çünkü.Ben açıkçası araba yıkamacısına götürüp hava tutturcam içine
  • quote:

Her ay yerine 3 ayda bir almanı öneririm.Toza engel yok çünkü.Ben açıkçası araba yıkamacısına götürüp hava tutturcam içine

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3194

Linkteki ürünle istediğiniz zaman kasanızı tertemiz yapabilirsiniz çok güçlü hava üflüyor bu kompresörler

•  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

ben arkadaki fanı içeri hava üfleyen şekilde yaptım kasanın üst tarafındanda dışarı atıyor sizce böyle iyi mi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alucard:. -- 20 Kasım 2011; 18:08:29 >
  • Alucard o dizilim yanlış.Şu şekilde olcak.

Yan kapaktan önden ve opsiyonel olarak alttan kasa içine hava gircek.
    Üstten ve arkadan ise ısınan hva çıkacak
  • quote:

Alucard o dizilim yanlış.Şu şekilde olcak.

Yan kapaktan önden ve opsiyonel olarak alttan kasa içine hava gircek.
    Üstten ve arkadan ise ısınan hva çıkacak

değiştiridm arka paneldeki fanı dediğin gibi yaptım , önümüzdeki ayın maaşı alıncada 4 tane yan kapağa 110 CFM fan takacam
  • Ben bu kasa yerine Akasa ventom Full tower kasa alıcam kullanan varmı?yani şu toz olayı aşırı bizim evde o yüzden cooler master haf 932 almak istemiyorum.
  • iyi edersin hocam.sogutmasina diyecek kasanin ici buz gibi ama toz olayi berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_q

iyi edersin hocam.sogutmasina diyecek kasanin ici buz gibi ama toz olayi berbat

Bende bu toz olayından dolayı işte evdede cok toz olunca düşünemiyorum halini akasa venom hem görsellik hemde soğutma açısından dikkatimi çekti.
  • iyi secim hocam pisman olmazsiniz.icerisindeki fanlarda kaliteli viper serisi fanlardan var hava akimi falan guzeldir.yurtdisi sitelerdede incelemesi var bakarsiniz.youtube videolari falan
  • ayda 1 saç kurutma makinesi ile temizliyorum rahat , bi tek ekran kartını rahat rahat temizliyemiyorum garantisine filan birşey derler diye
  • Merhabalar

Kasa islerinden anlamadigim icin sizlere sormak istedim. Ben 912plus almayi dusunuyorum benim icin yeterli gibi gorunuyor ancak kasanin cok ses cikardigindan sikayetci olan arkadaslar gordum. Sizlere sorum bu kasada ondan daha cok fan olmasina ragmen ses cikarma orani 912plus`a gore nasil?

Birde ben SLI yapmayi dusunmuyorum. Sizce boyle bir kasa ihticayimdan cok daha fazlasi mi olur? Genelde oyun oynuyorum bilgisayarda. islemcimi Zalman sogutucu ile birlikte O/C yaparak kullaniyorum. CPU sogutucu ve GTX460 suan ki mevcut hurricane kasami kapliyor zaten. Ekran kartimin sicakligindanda oldukca sikayetciyim. Oyunda %50 fan hiziyla 70 derecenin ustunde. Ayrica power supply ile birlikte alicam. Tavsiyeleriniz nedir. Saygilar.
  • slm arkadaşlar bana haf932 öndeki fanı lazım satmak isteyen varmı
  • Arkadaşlar yiğene bir Pc Topladık Kasa HAF 932 aldık Firma klablalamayı üst üste yapmış bizde kabloları hepsini söktük. Güzelce arka taraftan geçirdik. Fakat arka panel kablolardan çok kastı zorda olsa kapattık fakat. Sonr apc yi açtık. biraz zorlandı açılmadı yan kapağı tekrar açtık fakat harddsikten Kafa Vurma sesi gelmeye başladı sıfır kasa tüm parçalar sıfır Seagate HArddisk kötü Samsungtan şaşmazdım da bakmayın 500 Gb başka yoktu. Harddisk neden kafa vurma hatası yapmıştır sizce birde kafama takılan nokta

Anakart üstündeki Sata Siyah ver Beyaz girişler var bunların yalnış takılması bozarmı diski ?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.