Şimdi Ara

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
797
Cevap
2
Favori
71.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maktel

quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

Bu da benim kasa.. Üstteki fan'ı çıkartıp GELID 120mm UV Fan takacağım ama kasayı hangi renk yapsam karar veremedim. CM NEON'ları kırmızı yerine PEMBE tonda bir renk veriyor o yüzden acaba kasayı full MAVI mi yapsam diye düşünüyorun. Gerçek kırmızı renk veren NEON bulsam çok güzel olurdu aslında..

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)  Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

bu üst üste duran 4 adet fanın montajı nasıl oluyor? ilk defa görüyorum ve yapmayı planlıyorum..bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

quote:

Orijinalden alıntı: nofearman

şu 4 tane fanı nasıl taktığını nereden aldığını biraz açıklayabilir misin dostum, bende yapmak istiyorum aynısını. zira 4870x2 ekran kartım var ve masaüstünde 85 derecenin altına inmiyor lanet şey

Cooler Master HAF 932 derneği. -- (Kasa incelemesi.)

2 Adet kasamın boyuna göre kestirdiğim demirleri vida ile sabitledim. Kablo kelepçeleri ile önce fanları birbirlerine, sonra fanları demire kelepçeledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 10 Mayıs 2012; 13:35:03 >

• arkadaşlar bu haf 932 lere kaç adet fan takılıyo en fazla
  • hort... benide listeye ekleyin. Kaç senedir kullanıyorum hiç foruma bakmayı akıl etmemiştim bu konuda :D

Hemde mesajım bulunmuş olur
  • kasa konusunda yardımcı olurmusunuz yarın vatatının %25 inidirimden aşağıdaki kasalardan birini alacam. aslında haf 932 alacaktım ama burdaki tozlanma sorununu okuyunca fikrim değişti gibi imzamdaki sisteme göre tavsiyelerinizi bekliyorum. sıvı soğutma düşünmüyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-932-kkn1-gp-haf-932--full-tower-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=36887

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/cooler-master-rc-1000-ksn1-gp-cosmos-1000-aluminyum-full-tower-kasa/productdetails.aspx?I_ID=30755

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/zalman-z11-plus-z11-plus-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=59189

• iki kere mesaj oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 5 Ekim 2012; 21:54:44 >
  • Listeye beni de eklerseniz sevinirim.
  • bıraz gec oldu ama bende aldım 280 tl
  • Şu an bu kasanın içi siyah modelleri mi satılıyor hep yoksa aldığımız ürünün içi beyaz çıkabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

Şu an bu kasanın içi siyah modelleri mi satılıyor hep yoksa aldığımız ürünün içi beyaz çıkabilir mi?

standart metal renktedir içi siyah ve pencereli modeli var fakat türkiyede satıldığını görmedim çünkü yok :)

• Hocam sonradan baktım da "advanced" modeli siyahmış yeni revizyon. TR'de şu an var mı bilmem ama satıldı diye hatırladım sonradan.

http://www.amazon.com/Cooler-Master-Advanced-SuperSpeed-RC-932-KKN5-GP/dp/B001EPUQAE
  • lısteyı benı de eklersenız sevınırım 1 yıldır kullanıyorum cok memmunum ..yakın zamanda bır kac fan teakvıyesı yapacagım uste ve yan kapaga buyuk fanlaı cıkarıcam..hangı boyda ve hangı fanları onerırsınız uste ıkı tane yana da 4 tane olabılır ıkı tane olaılır ..sorun degıl

bırde ön taraftakı fanı temızlemek ıstıyrum ama bır turlu beceremedım ön tarafı cıkarmayı kırmaya korkuyorum zorlıcam bıraz :) nasıl cıkarıyoruz on tarafı resımlı vıdeolu bı anlatım varsa yardımcı olursanız memmun olurum ..tesekkurler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeyfimBilir

lısteyı benı de eklersenız sevınırım 1 yıldır kullanıyorum cok memmunum ..yakın zamanda bır kac fan teakvıyesı yapacagım uste ve yan kapaga buyuk fanlaı cıkarıcam..hangı boyda ve hangı fanları onerırsınız uste ıkı tane yana da 4 tane olabılır ıkı tane olaılır ..sorun degıl

bırde ön taraftakı fanı temızlemek ıstıyrum ama bır turlu beceremedım ön tarafı cıkarmayı kırmaya korkuyorum zorlıcam bıraz :) nasıl cıkarıyoruz on tarafı resımlı vıdeolu bı anlatım varsa yardımcı olursanız memmun olurum ..tesekkurler..

Senin için şimdi çektim :) çok basit elinizi alt tarafa koyun ve çekinmeden kendinize doğru çekin gelir takarkende dört tarafa bastırın ses çıkana kadar videoda görürsünüz zaten :) fanı sökmeye gerek yok süpürge makinesiyle temizledinizmi tamamdır yada yakınınızda marangoz vb gibi bir yer varsa komprosörle hava tutarsanız süper olur

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=xCB-phSKNgM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusevam -- 4 Haziran 2013; 23:32:35 >

• dostum sen harıkasın ya..
    elıne emegıne saglık sonsuz sevgı ve saygılarımı sunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeyfimBilir

dostum sen harıkasın ya..
    elıne emegıne saglık sonsuz sevgı ve saygılarımı sunuyorum

Eyvallah sağol kolay gelsin sana
  • işlem tamam ortim bu kadar basıtmıs demek kı .insan bilmeyınce olmuyor

bızım köyün yolları gıbı toz cıktı

tekrar teşekkurler..
  • Beni de ekle baskan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallaha bende yeni gördüm burayı iyimiş :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_49444701/f_//tm.htm#49444701
    buda benim kasa ;) benide ekleyin listeye
  • Sayfayı canlı tutalım... HAF 932 ler ölmedi, öldürdmeyiz

Buda benim kasadan kareler

• Güzel Kasa
    bende 2 el olarak almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral-18 -- 20 Eylül 2013; 14:31:39 >
  • haf 932 kasa alınmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.