Bildirim
Core/memory hızları ne kadar etkiler?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence git palit 8600 gt sonic + al en uygunu o. -
Listelerde yazmayan donanım farkları da olabilir, örneğin rop sayılarını hiç yazmıyorlar nedense. Teknik farkların yanında sürücü optimizasyonu da çok önemli, nvdiva ve ati yeni sürücüler çıkararak da ufak ta olsa perf. artışları sağlayabiliyorlar bu da kartlar arasında bazı uygulamalarda üstünlüğün değişmesi demek oluyor.
8600GT Sonic + forumda çok kullanıcısı olan bir karttır, ama üst konuya bakarsan incelemeleri görüp daha iyi karar verebilirsin. -
sadece hızlar seçim yapmak için yeterli değildir -
yani... pixel shader, shader prcess, vertex shader sayıları da dikkate alınmalı,
hatta tüm özellikleri aynı olsa bile yine tercih sebebi yaratacak bir özellik bulunur,
sadece saat hızlarına yönelmek doğru olmaz.... -
Teşekkürler.
Peki ben karar verirken neyi dikkate alayım sizce? Ya da üstte yazdığım ekran kartlarından hangisini tercih edeyim?
Sitelerine gittim ama vertex shader vb. sayısıyla ilgili detaylı bilgiye ulaşamadım. Hele bazılarında core hızı bile yazmıyordu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X