Şimdi Ara

Corolla 1.33 Şehiriçi LPG Yakıt Tüketiminiz Ne Kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır Corolla 1.33 alıp LPG'li kullanmayı düşünüyorum.Benim için yakıt tasarrufu çok önemli ayda 2000 Km yapacağım işyerine git gel yapmak için. LPG'de şehiriçinde yakıt tüketiminiz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2016 model corolla 1,33 life aracımı satın aldim ve 10000 km ye geldiğinde brc lpg kiti taktırdım. Şu an lpg sistemiyle 10000 km daha yapmış bulunmaktayım. İzlenimlerime göre son zamlarla beraber aracım şehir içi 22 kuruş yakmakta. Ankarada yaşıyorum ve konya yolu, Eskişehir yolu ve Kızılay mesafelerinde kullanıyorum. Ben gayet memnunum ve aracımın ortalama yakıt tüketimi 6,4 göstermektedir. Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkem

2016 model corolla 1,33 life aracımı satın aldim ve 10000 km ye geldiğinde brc lpg kiti taktırdım. Şu an lpg sistemiyle 10000 km daha yapmış bulunmaktayım. İzlenimlerime göre son zamlarla beraber aracım şehir içi 22 kuruş yakmakta. Ankarada yaşıyorum ve konya yolu, Eskişehir yolu ve Kızılay mesafelerinde kullanıyorum. Ben gayet memnunum ve aracımın ortalama yakıt tüketimi 6,4 göstermektedir. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Cevabınız için teşekkürler, benim Corolla 1.33 henüz 520 km'de ve yakıt tüketimi Ankara şehiriçi 8.2 Lt gösteriyor. Bugünkü Shell Ankara benzin fiyatına (5.32 TL/Lt)göre 43 Kuruş yakıyor. Sizin yazdığınız LPG tüketimleri gayet makul benzine göre. Bütçemi toparlayınca LPG montajı yapmak şart oldu :)

• headhuntergs H kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın aracınızı. İlerleyen zamanlarda ortalama yakıtınız düşeçektir. Bu araba sakin kullanımda çok az yakmaktadır. Eğer agrasif kullanırsanız yakıtı gerçekten zorluyor insanı. LPG montajını ise Mocan Otogaz tarafından takılmıştır. Kazasız sürüşler dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.