< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katip71 -- 2 Kasım 2020; 16:4:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Corolla 2016 Advance mi? 2020 Vision mu?
-
-
Corolla'yı bulabilsek alırız.1 ay önce bayiler Şubat'tan önce araba gelmez, Mart'a Nisan'a sarkabilir deyip sıraya bile almıyordu. O kadar talep var ve doymuşlar ki insanın yüzüne bile bakmıyorlar. Ne zaman geleceği meçhul olan arabaya bir de 2-3 haftada bir 10 bin lira zam geliyor.
Ha bu ilanını attığınız saçma 2. el arabayı alın demek değil. Millet fiyata ne yazacağını şaşırdı. 230 bin lira civarına 0 alınıp galeriye çekilmiş 2020 Vision otomatik bulunuyor.
-
240 mı olmuş bunlar. 120 ye almadım zamanında gittim 30 daha verip passat almıştım.... nolmuşuz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ya piyasa diye bir sey kalmadi ayni aracin 2005 modeline 40bin kmde diye 159 k yazmis 500 yaz duz hesap kurtul gitsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya sifir arac konusunda haklisin ama bu kelimenin bittigi nokta akil ve mantik ile aciklanamaz.
Markaları gezin bayileri gezin, bulduğunuz arabayı alın. Aradığınız modeli değil stokta bulabildiğinize yapışın alın derim.
Karşılaştırmanızdaki tercih beklentiye göre değişir. Bir yanda hemen teslim advance, diğer yanda ne zaman geleceği ve ne kadar fark ödeneceği belli olmayan vision.
aynen oyle dusunuyorum. sifir her zaman iyidir.
aradaki 50-60 bin parayi karsilayacak bir is yapiyorsa muhtemelen o adamin capi corollayi aşar diye dusunuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X