Şimdi Ara

corolla amblem ve yazısını garantiden değiştiren var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 model corolla aracımın "Toyota", "corolla" yazıları ile amblemi daha üzerinden 2 yıl geçmeden oksitlenmişti (üzerindeki nikelaj yer yer kalkmış durumda ve altı oksitlenmiş, siyahlaşma var). Garanti süresi bitmesine yakın garantiden değiştireyim diyerek 1 sene bekledim. Şimdi aracımın garanti süresi bitmek üzere. Buradaki bayi servisine sordum, garanti kapsamına girmediğini söylediler. Gerekçe olarak da havadaki, oksit oranını falan söyleyip, sallıyorlar. Az önce toyotanın genel merkezini aradım, onlar da kronik bir sorun olmadığı için garanti kapsamına girmeyeceğini söylediler. Kullanıcı hatası olmamasına rağmen, toyota gibi bir markanın amblem ve yazıları 1,5 yılda nasıl oksitlenir, ve garanti dışı sayılır. Benim durumumda olan arkadaşlar var mı? Sadece benim aracın logosu mu küflendi? Garantiden değiştiren arkadaş var mı varsa hangi servis yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acardev -- 15 Eylül 2015; 12:35:28 >

• Garanti kapsamına girmesi lazım aslında, garanti şartlarına baktınız mı? Ayrıca sanayide kolay bir şekilde kaplattırılabilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabınız için teşekürler. Garanti şartlarına bakmadım, garanti şartlarında bu konuya değineceklerini sanmadığım için (garanti şartlarında geçse idi şayet servis ve toyota merkezinin bundan haberi olurdu, benimle biraz tereddütlü konuştular, net değillerdi) incelemedim ama bir göz atsam iyi olacak sanırım. Bulunduğum yerin sanayisi küçük, sanırım kaplama yaptırabilmem zor bir ihtimal.
  • Parası mesele değil (100 TL civarı hallolur) ve kullanıcının mesele etmeyeceği meblağ i ağızlarına dolamalari ayıp.

Ayrıca kronik olmadığı için garanti dışı da ne demek? Çok saçma bir cevap. A dan z ye her parçası garantili o aracın, demek Araç paslansa kronik değil diyip yollayacaklar...

Toyota burada ayıp etmiş, basit bir yazı, kullanıcı ne yapacak da oksitleyecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi Firmanın amblemleri kısa sürede böyle oksitlenir? Piyasadaki çoğu toyotaların bile böyle bi sıkıntısı olduğunu sanmıyorum büyük ihtimal sizdeki ayıplı mal. Bence siz bunları söyleyerek biraz daha servisle inatlaşın. 100 liralık şey için 40 takla atıp müşteri memnuniyetini önemsemeyen toyota servisini de kınıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumla ilgili pek şikayet almadıkları için öyle demiş olabilirler. Mesela Honda'larda da direksiyon logosu soyulur kroniktir bu, yalnız kendi kendine soyulmaz aşındırıcı bir madde sürüldüğünde soyulur. Fazla şikayet alındığı için garantiden hava yastığı ile birlikte değiştiriyor logoyu.
  • Hocam genel merkezi arayıp aracınızı gören insanların Toyota bu kadar dandik mi yepyeni arabanın amblemi soyulmuş dediklerini ve markanızın insanların gözünde değerini yitirdiğini söyleyin belki yola gelirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.