< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Corolla Aracımla Kaza Yaptım (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Allah iyiliğini versin. Yazdığım mesajı paylaşmışlar, görünce hatırladım. Yukarıda da dedim. Sağlık olsun deyip yola devam edeceksiniz. Ben bir araba pert ettim. Karımı çocuğumu yaralı çıkardım araçtan. Bu kaza sayılmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
inş yapmazsında yapacaksan da @sahin1001 bilir
-
Bilgiler için teşekkürler hocam yetkili serviste yaptırırsak bagajı değiştirirler gibi duruyor belki özel serviste yaptırmak bu yüzden de avantajlı olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atıcılar yüzme havuzunun orada
Tampon değişiminde hasar kaydına eklenicek mi?
Önce özel serviste kaskodan yaptıracağız sonrasında kasko karşının sigortadan talep eder.
Tabi çok daha beterleri var ama bizim bünyeye bu bile fazla öylesini düşünemiyorum.
Bir dakika arabaya kasko yaptırmadın mi ??? Ciddi misin sen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasko yaptırdık ama yetkili servisi kapsamıyor
at çöpe gitsin öyle kaskoyu.
-
burada yaptırmayı düşünüyorum.
otoklinik bosch car servisi · demirtaşpaşa, İnönü cad. no:119, 16230 osmangazi/bursa
OtoKlinik Bosch Car Servisi · Demirtaşpaşa, İnönü Cad. No:119, 16230 Osmangazi/Bursahttps://www.google.com/maps/place/Demirta%C5%9Fpa%C5%9Fa,+OtoKlinik+Bosch+Car+Servisi,+%C4%B0n%C3%B6n%C3%BC+Cad.+No:119,+16230+Osmangazi%2FBursa/data=!4m2!3m1!1s0x14ca3e7374f6949b:0x9315e75335656e0e?utm_source=mstt_1&entry=gps&lucs=47068615,,47075915&g_ep=CAESCTExLjk5LjUwMBgAIMi8ByoSNDcwNjg2MTUsLDQ3MDc1OTE1QgJUUg%3D%3D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Keşke tam kasko yaptırsaydım da fiyat nerdeyse yüzde 50 artıyordu. 10kdan 15kya çıkacaktı.
hem hibrit corollaya biniyorsun hem de 5bin tl den imtina ediyorsun. ettiğin 5bin tl kar yüzünden aracını yetkisiz serviste ne idüğü belirsiz işlemlerle kurcalattıracaksın şimdi.
-
Ben Bosch car service yorumlarına bakarak gittim, şube şube durum değişebilir ben memnun kaldım.
Rica ile olmuyor maalesef. Ben girişte sordum bu tampon değişecek ise sizde yaptırmayacağım dedim. Kesin değişecek dedi. Bende Bosch car service'de plastik kaynağı ile yaptırdım çünkü bir şeyi yoktu.
Sigortacınız net bilgi verir ama karşılamalı.
-
Sizce hocam hasar kaydı azalsın diye bosch car service e mi gidelim yoksa yetkili serviste yapılmış olsun diye yetkili servise gidip bagajı değiştirtelim mi?(bence de serviste uğraşmazlar direkt değişirler)
Tabi bu söylediğim senaryo karşının imm karşılarsa geçerli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 6 Ekim 2023; 18:14:14 >
Milyonluk araçlara binipte 5-10 bin TL nin hesabını yaparsan çok daha fazlası ilerde cebinden cikar. Ne olacağı belli olmaz parasına bakmadan iyi bir kasko yaptırmak çok önemli
Hocam arabanin kritik bir parcasi degismeyecek sonucta. Verin kaskoya, kasko halletsin her seyi parayi da karsi taraftan tahsil etsin.
Öyle yapacağız.
bagajda bir şey yok çekilip düzeltilecek lokal boyanır ama tampon sıkıntı değişme ihtimali var
Bagaj kapağı kapanmıyor hocam gene de düzeltebilirler mi diyorsunuz?
Tamponu gözden çıkarttım zaten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X