< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Corolla Aracımla Kaza Yaptım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ehliyeti almış mıydın ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tutanak tutulacak tamamen karşı tarafın suçu. Karşı tarafın sigortası karşılayacak hasarı. Bagaj eğikliğinden dolayı değer kaybı bile talep edebilirsin sonrasında.
Tutanağı kasko anlaşmalı servise verin, gerisini onlar ayarlasin ikame araç vs.
Kasko yaptırıp da yetkili servis niye seçmiyorsunuz ki? Çoğu insan kasko teminatlarından bi haber. Geçmiş olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tampon değişir, bagaj kapağa boyasız düzeltme yapılır. Karşı taraf ödemeyi kabul ederse kasko delinmemesi daha iyi olur.
Bagaj kapağı değişmez mi diyorsunuz? Bagaj kapağı kapanmıyor bu arada mekanizmada da bir sorun oldu sanırsam. Taksiciye sigortanın ödemediği kadarı ödemesini mi sorayım diyorsunuz? Bu durumda taksi plakası mı ödüyor taksici mi?
Bagaj iç tarafa kadar göçtü ise arka panel değişebilir çok tramer çıkacağını sanmam. Sadece tampon arka panel park sensörü fazla hasar almış gibi duruyor. Tutarı kestirmem parça fiyatları çok arttı serviste arka panele 10 civarı yazarlar heralde...
Dip not : Benzer bir kaza yaptım bagajı açarsan bir daha kapanmaz alt taraf yerinden oynadı tam oturmaz. Bagaj değişmez bence hasar gözükmüyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 6 Ekim 2023; 12:54:54 >
Kusur adamda değilki kaskosu niye delinsin. Kusur sende değilse hasarsızlık bozulmaz. Kasko karşı tarafın sigortasından ödediği bedeli talep eder. Bedel sigorta teminatı kapsamı fazlasında kaldıysa kalan bedeli de karşı tarafın sürücüsünden tahsil eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 6 Ekim 2023; 12:57:21 >
Özel serviste karşının sigorta ile yaptıracağım gibi duruyor çünkü yetkili serviste yaptırmak istediğimde cebimden çıkan olacak.
Karşı tarafın sigortası ile uğraş dur artık. Güzel mi olacak çıkma parça mı yan sanayimi sinir harbi.
geçmiş olsun bursadaydın sanırım nerde oldu kaza. ışıklarda aniden mi durdun kırmızıya dönerken
-
Geçmiş olsun . Aracı da yeni aldıydın üzücü olmuş . Bence bagaj kapağı da değişebilir gibi duruyor
Hızlı onarım merkezleri oluyor Bosch car service gibi veya Auto King gibi. Böyle yerlerde işler daha hızlı yürüyor. İkame araç aldığınız için işleri hızlandırıyorlar.
-
Hasar kaydı görünmesin demek istemiştim yanlış yazmışım.
Hocam değişme falan 2. el değerini çok düşürür. İyi bir kaportacı boyasız halleder bence onu. Hasar kaydı olmasın diye dedim.
aracını kendini kaskon ile yaptırıp karşı tarafa rücu ettirirsin
-
Işıklarda aniden durmadım. Durduktan sonra epey oldu sonrasında vurdu.
Bosch car service var aradım getirin yaparız dediler. Ama ben yetkili serviste yaptırmak isterdim. Eğer yaptırma imkanım olursa yaptıracağım. Yetkili servisken yüzde70i karşılaması çok saçma bu sigorta ne için yapılıyor anlamadım ki ne saçma şey. Sonuçta kusur tamamen karşıda acaba bana gelecek yüzde 30 veya 40lık faturayı da sigorta şirketine ödetebilir miyim diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
geçen hafta benzinden direksiyona kadar sordun sordun, sol şeridin yeni sahibi dedin. yapma dediler. bi sonraki başlık belli dediler ![]() |
hem hibrit corollaya biniyorsun hem de 5bin tl den imtina ediyorsun. ettiğin 5bin tl kar yüzünden aracını yetkisiz serviste ne idüğü belirsiz işlemlerle kurcalattıracaksın şimdi. |
Ehliyeti almış mıydın ?
|
Forumun nazarı
|
sol şeridin ve sanayinin yeni müdavimi geçmiş olsun , lan ne güldüm olm. |
Benzer içerikler
- kasko yaptırmak mantıklı mı
- en iyi manuel arabalar
- miras kalan aracın intikali yapılmazsa ne olur
- yoğun trafikte dur kalk nasıl yapılır
- edc şanzıman ömrü
- byd han 2025
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- km sorgulama
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- passat pro
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X