Şimdi Ara

Corolla Aracımla Kaza Yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah ışıklarda beklerken arkamdan gelen taksi aracıma çarpı arabamın arka tampon gitti o kesin ama bagajda göçük oluştu. Onu nasıl düzeltecekler bilmiyorum değişmek arabada çok fazla değer kaybı yaratacak umarım düzeltebilirler.
    Bugün yetkili servisi aradım aracı sigortadan yaparız ama anlaşmamız olmadığından yüzde 30-40 kadarını siz ödemek zorunda kalırsınız dediler ne saçma iş anlamadım sigorta ne için var? Anlaşmamız yok dediği sigorta da allianz.
    Kaskodan yaptırmak istesem kasko yetkili servisleri kapsamıyor sadece özel servisler var.
    Tamamen kusursuz tarafım acaba yetkili serviste yaptırıp kalan yüzde 30 40lık kısmı taksiciden talep edebilir miyim? Öbür seçenek özel serviste orjinal parça ile yaptırabilirim. Veya durumu yaşamış bilgili birileri var mı? Herhangi bir yol gösterirseniz çok sevinirim aracı yeni aldık çok kötü oldu.
    Birde hybrid yazan yer ile üst bagaj birleşik mi? Yani sadece alt taraftaki metali değiştirseler düzelir mi?
    Corolla Aracımla Kaza Yaptım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ehliyeti almış mıydın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt
    Aldım evet

• Tutanak tutulacak tamamen karşı tarafın suçu. Karşı tarafın sigortası karşılayacak hasarı. Bagaj eğikliğinden dolayı değer kaybı bile talep edebilirsin sonrasında.

• Tutanağı kasko anlaşmalı servise verin, gerisini onlar ayarlasin ikame araç vs.

• Kasko yaptırıp da yetkili servis niye seçmiyorsunuz ki? Çoğu insan kasko teminatlarından bi haber. Geçmiş olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tampon değişir, bagaj kapağa boyasız düzeltme yapılır. Karşı taraf ödemeyi kabul ederse kasko delinmemesi daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza Yaptım ...
    12 yıl önce açıldı
    Sıfır arabayla kaza yaptım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bagaj kapağı değişmez mi diyorsunuz? Bagaj kapağı kapanmıyor bu arada mekanizmada da bir sorun oldu sanırsam. Taksiciye sigortanın ödemediği kadarı ödemesini mi sorayım diyorsunuz? Bu durumda taksi plakası mı ödüyor taksici mi?

• Bagaj iç tarafa kadar göçtü ise arka panel değişebilir çok tramer çıkacağını sanmam. Sadece tampon arka panel park sensörü fazla hasar almış gibi duruyor. Tutarı kestirmem parça fiyatları çok arttı serviste arka panele 10 civarı yazarlar heralde...

Dip not : Benzer bir kaza yaptım bagajı açarsan bir daha kapanmaz alt taraf yerinden oynadı tam oturmaz. Bagaj değişmez bence hasar gözükmüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 6 Ekim 2023; 12:54:54 >
  • Kusur adamda değilki kaskosu niye delinsin. Kusur sende değilse hasarsızlık bozulmaz. Kasko karşı tarafın sigortasından ödediği bedeli talep eder. Bedel sigorta teminatı kapsamı fazlasında kaldıysa kalan bedeli de karşı tarafın sürücüsünden tahsil eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 6 Ekim 2023; 12:57:21 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Özel serviste karşının sigorta ile yaptıracağım gibi duruyor çünkü yetkili serviste yaptırmak istediğimde cebimden çıkan olacak.

• Karşı tarafın sigortası ile uğraş dur artık. Güzel mi olacak çıkma parça mı yan sanayimi sinir harbi.

• geçmiş olsun bursadaydın sanırım nerde oldu kaza. ışıklarda aniden mi durdun kırmızıya dönerken

• Geçmiş olsun . Aracı da yeni aldıydın üzücü olmuş . Bence bagaj kapağı da değişebilir gibi duruyor

• Hızlı onarım merkezleri oluyor Bosch car service gibi veya Auto King gibi. Böyle yerlerde işler daha hızlı yürüyor. İkame araç aldığınız için işleri hızlandırıyorlar.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Hasar kaydı görünmesin demek istemiştim yanlış yazmışım.

• Hocam değişme falan 2. el değerini çok düşürür. İyi bir kaportacı boyasız halleder bence onu. Hasar kaydı olmasın diye dedim.

• aracını kendini kaskon ile yaptırıp karşı tarafa rücu ettirirsin

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Işıklarda aniden durmadım. Durduktan sonra epey oldu sonrasında vurdu.

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Bosch car service var aradım getirin yaparız dediler. Ama ben yetkili serviste yaptırmak isterdim. Eğer yaptırma imkanım olursa yaptıracağım. Yetkili servisken yüzde70i karşılaması çok saçma bu sigorta ne için yapılıyor anlamadım ki ne saçma şey. Sonuçta kusur tamamen karşıda acaba bana gelecek yüzde 30 veya 40lık faturayı da sigorta şirketine ödetebilir miyim diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.