Corolla Hibrit 2020 ve 2021 Arasında Fark Var mı?
-
-
Up, acil biraz arkadaşlar. Google'da bulamadım cevabı -
bir fark yok,2023 modelde yeni hibrit geldi.
-
Tabi, hatta Japon mühendisler özel tasarlamışlardır onun aracının hybrid sistemini. Anladık malları kıymetli de bu kadar da atılmaz ki. Bir fark yok Corolla Cross modelinin sistemi farklı. -
hiçbir fark yok 2019-20-21-22-23 hepsi kullandım bazı serilerde durduğu yerde çalışırken start anında tık diye bir ses geliyor bazı serilerde ise yok bu arada bizzat gözlemini yaptım onun haricinde hepsi aynı bir fark yok 23 modellerde elektirikli motor güçlendi invertor değişti. haa şöyle bir şey var 2019 flame xpacklerin ses sistemi kalitesi 21-22lere göre bir tık daha iyi ses yazılımları farklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosasaurus -- 27 Eylül 2023; 0:11:10 > -
Toyota safety sense güncellenmişti, büyük ihtimalle böyle bi fark olabilir. Güncel versiyonda acc dur kalk yapabiliyor, bir iki artısı daha vardı. Chr'da ekim 2020 de güncellenmişti, corollada daha sonra güncellenmiş olması daha olası -
Baya zaman geçmiş ama var mıymış bi fark, ben de aynı 20 ile 21 model arasında kaldım
-
Fark yok aynı sistem. 2023 veya 2024 te güncellendi makyajla.
-
2022lerin de bir kısmı 140hp onlarda güncel sanırım
-
Makyajlı kasada 5.Nesil Hybrid geldi. Onun dışında tamamı aynı. 140 HP olması ve Li-On batarya olması ile ayırt edilebilir.
Birde aracı kaça alacaksınız bilmiyorum ama yakın zamanda bende aldım (4 Ay kadar önce) yetkili bayiden fiyat almadan (gerekirse her yeri telefonla arayarak) sakın ikinci elini almayın.
Benim sıfır aldığım fiyata arkadaşım 30 bin km yapmış makyajsızını almış. Aracın faturasını görene kadar ikna olmadı. Sinir krizi geçirdi.
-
Hocam ben 1.180 civarına hatasız 60k kmde 2021 model almayı düşünüyorum, bütçem max o civarlarda. Siz kaça almıştınız sıfırını ?
-
MTV vergisi ne kadar acaba -
onu bilemeyiz. akrabam adapazarı fabrikasında çalışıyor. arada japonya'ya gidiyorlar ve onların geri bildirimleriyle ve çözüm önerileriyle araçta değişiklikler yapılıyor. fark olabilir de olmayabilir de. gözle görülmeyecek farklar olabiliyor yıl içinde bile.
-
Arkadaş çok fark olduğunu yazmış konuda ,gözle görülmeyecek farktan bahsetmiyor. hibrit batarya kapasitesi,motor gücü vs bir fark yok.
-
Anladım hocam, km'si düşük ve hasarsız olanı tercih edeceğim o zaman teşekkürler
-
2022 ve sonrasında 140 lık en son nesil hibrit yok mu? Ondan öncesi 122 lik ve bildiğim kadarıyla baya bi performans farkı var.
-
PM attım hocam.
-
arkadaşınız adama sıfır corolla hediye etmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X