Şimdi Ara

Corolla hybrid yalıtımı nasıl buldunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kiraladık 1günlüğüne 2-3saat kullandım 110dan sonra sanki rüzgar sesi fazla gibi beni rahatsız etmedi ama uzun yolculuklarda hoş olmuyabilir müzik sesiyle telafi edilir gibi ama emin değilim.

Araba muhteşem keşke yalıtımıda öyle olabilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Haziran 2020; 19:50:12 >

• 120den sonra rüzgar yol sesi almayan c sınıfı araba var mı o fiyata sıfır?
  • Klasik Japon yalıtıma çok önem vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boqe

120den sonra rüzgar yol sesi almayan c sınıfı araba var mı o fiyata sıfır?
    O da güzel bir soru bende olduğunu sanmıyorum.

yalıtımı iyi b sınıfı suv almak daha mantıklı olurmu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Haziran 2020; 20:11:43 >
  • 2-3 bin TL'ye piyasadaki seri üretim bu segmentteki tüm araçlardan daha sessiz hale getirebilirsiniz. Kısacası kafaya takılacak bir konu değil,yalıtım işi basit.
  • arabanın nesi muhteşem
  • Yol sesini çok alıyor genel ses seviyesi 11 senelik dizel s40 tan daha fazla aynı güzergahta. hatta testine gittiğimde inanamadım civicte keza öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Corolla su piyasada fiyat performans aracidir yumusak lastikle evladiyelik olur sanayi esrafi hic sevmez bu araci...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Corolla su piyasada fiyat performans aracidir yumusak lastikle evladiyelik olur sanayi esrafi hic sevmez bu araci...
    hacım kaliteli yumuşak dört mevsim lastik tavsiye edebilir misin
  • Koltuklarına bayıldım çok rahat,arkada diz mesafesi muhteşem,sunroof'lu model yüksekliği kısaltmasına rağmen kafam rahat etti,iç malzeme kalitesi hoşuma gitti,multimedia ekranı büyük ve kullanışlı bol düğme var,bagaj dehşet derin ve büyük koltuklarda tam yatıyor,yakıt cimrisi bedavaya gidip geliyor resmen ağırlıklı şehir içi kullanımda,start-stop hiç hissettirmiyor bile,süspansiyonu sağlam çukurların,taşların üstünden geçerken bile rahat

yani bu arada 200bin bandında olmasa hiç düşünmeden alırdım rüzgar sesi olayını hiç dert etmezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 27 Haziran 2020; 11:12:34 >
  • 2-3bin tl'ye yalıtım yaptırınca bu sorun hallediliyorsa japonlar bunu neden yapmıyor fabrikada?
    Biraz inceledim tek günde yapılmıyormuş 4-5gün sürüyormuş zaman kazanmak içinmi yapmıyorlar fabrikada acaba
  • s/s hissettirmiyor derken benim 1.5 dizel focus s/s sırasında epey titriyor
    sanırım corollada bu titreşim minumum
    benzinli motordan mı yoksa ayrı bir teknolojiden dolayı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

s/s hissettirmiyor derken benim 1.5 dizel focus s/s sırasında epey titriyor
    sanırım corollada bu titreşim minumum
    benzinli motordan mı yoksa ayrı bir teknolojiden dolayı mı
    Sanırım hybrid teknolojisinden dolayı çünkü kalkarken %90elektrik güçle kalkıyor.
    Ama hybrid olmayan mercedes'lerdede start stop hissedilmiyor mühendisliklede ilgisi olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 27 Haziran 2020; 11:8:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

2-3bin tl'ye yalıtım yaptırınca bu sorun hallediliyorsa japonlar bunu neden yapmıyor fabrikada?
    Biraz inceledim tek günde yapılmıyormuş 4-5gün sürüyormuş zaman kazanmak içinmi yapmıyorlar fabrikada acaba
    Yapıyorlar ama Lexus gibi araçlarında. Muhtemelen fiyatlandırma politikası
  • quote:

Alıntıları Göster
    goodyear vector 4 seasons gen2
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Yapıyorlar ama Lexus gibi araçlarında. Muhtemelen fiyatlandırma politikası

Alıntıları Göster
    Ötv olmasa en ucuz lexus'u alirdim bir 10yil daha araba alma derdinde olmazdim
  • 300kmde 15litre yaktı 5litre/100km çoğunlukla otoban 90km+-130km arası hız gerçekten yakıt cimrisi.
    Bagaj 150km boyunca full'dü+3kişiydik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 27 Haziran 2020; 18:16:18 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Goodyear
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Tamamen hybrid teknolojisi nedenli, çünkü araç elektrikli motor ile kalkıyor, araç hareket halinde iken gerekirse benzinli devreye giriyor,kalkışta tam gaza basılır ise ikisi bir devreye giriyor, ama zaten bu durumda aracın aniden ivmelenmesi nedenli motor çalışma sarsıntısını hissetmek mümkün değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.