Arkadaşlar 2 ay önce 2005 model ToyotaCorolla 1,6 Terra HB aldım.Aldığım zaman 35.000 km de idi.Aracın yakıtı benzin olduğu için şu an beni fazlasıyla yoruyor.Alırken gezmem falan diyordum ama olmuyor.Şimdi corsa dizel yakıt aklımı kurcalayıp duruyor.Daha önce corolla kullanan arkadaşlar varsa veya kullandığı corsanın corollaya tercihi konusunda fikri olan beni bu konuda aydınlatabilir mi.
Corolla kullandım ve şu an corsam var; kesinlikle söyleyebilirim ki corolla corsadan üstün bir araçtır.Ben senin yerinde olsam iyi bir tüp taktırır güzel güzel gezerim
şuan corsa 1.4 enjoy twinport easytronic kullanıcıyım. babam 1992 yılın mart ayında coralla 1.3 japon araç aldı. ve 2003 yılında satıldı. ben 1999 yılında kullanmaya başladım satılana kadar. defalarca uzun yola gittim defalarca göllerde balık tutmak için ormanın içinde ulaşılması çok zor yerleri girdim toyotanın altı alçak olduğu için lastiğin et kalınlığı yükselttik. ve bu zamana hiç yolda kalmadı, araç çok sessiz kaç kere çalışan aracı tekrar kontak çevirdim çünkü çok sessizdi :) kesinlikle tamirci düşmanı idi. o araçla corsayla kıyasladığım corolla corsadan daha rahat sorunsuz sessiz üstün bir aractır. o aracın rahatlığı mumla arıyorum bir daha üretseler 2 tane alacağım. o benim gözümde efsane.... babamın aldığı ve kullandığım aracı sırayla yazıyorum 1999 toyota corolla ve volvo 850 glt. 2006 renault scenic 1.5 dci 100 bg 2010 citroen grand picasso 1.6 dizel 110 bg. şuan benim corsa var yukarda kullandığım araçların en rahatı toyota corolla.....