Şimdi Ara

corollayı satsam focus alsam !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 2004 1.6 sol var lpg li muyaneleri yapılmış 90 binde keyfiyetten dolayı boyalı
    kazasız yürüründe bir sıkıntı yok masrafsız kaça satsam acaba 2007 focus alayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cikrikli

arkadaşlar bende 2004 1.6 sol var lpg li muyaneleri yapılmış 90 binde keyfiyetten dolayı boyalı
    kazasız yürüründe bir sıkıntı yok masrafsız kaça satsam acaba 2007 focus alayı düşünüyorum

Sizin araç ortalama 24.500 - 25.000 TL. eder. Eğer bakımları vs. düzgün yapıldıysa.
    O paraya 2007 focusu rahat alırsınız. 2006 ternd 22000 TL ye bulmuştuk . Boyasız. 66.000 km'de.
    Bence değmez. Hiç bulaşmayın. En iyi araba kendi arabaızdır. Huyunuu suyunu bilirsiniz. Ayrıca Focus yanıda eski kasa olacak. Makyajsız eski kasa
    Ama 2008-2009 Makyajlı felan alırsanız bir şey diyemem. Tabi üzerine koymanız gerekebilir.
  • Sen Toyota sat Ford al enteresan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Sen Toyota sat Ford al enteresan..

Çok da garip gelmemeli.
    Ford'da kötü bir araba değil. Ağbeyim 2000'den belli 3. Ford'unu kullanıyor. (2000-2004-2007) gayet memnun. Servis anlayışı, motor sağlamlığı , kaporta sağlamlığı vs. konularında benden olumlu not almıştır.

Bence VW, Toyota, Opel, Ford, Honda alınabilir araçlardır.(sıralama önemli) (BMW , Mercedes, AUIDI bizi aşar. )

Ama benim tercihim imzamdaki oldu...
  • Bencede Ford güzel ama Toyota kadar kaliteli değil:)Bana göre Corlla satıp Focus alıyosan seviye düşürmüş oluyosun:)
  • slm Arkadaşlar bende Toyota Terra de ilk sahibiyim (2005 Aralık 15 Çıkışlı) 21.500 km kazasız fiyatı nedir Tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundura

slm Arkadaşlar bende Toyota Terra de ilk sahibiyim (2005 Aralık 15 Çıkışlı) 21.500 km kazasız fiyatı nedir Tşk

23.000 - 24.000 eder tahminimce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yerinizde olssam toyoyata devam ederim focus ta çok rahat araba ama toyota yakıtta daha cimri bir araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

quote:

slm Arkadaşlar bende Toyota Terra de ilk sahibiyim (2005 Aralık 15 Çıkışlı) 21.500 km kazasız fiyatı nedir Tşk

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

Orijinalden alıntı: Clyde Drexler

quote:

+1

Hocam bu tarz bölümlerde "+1" gibi ifadeler kullanmak ceza sebebi haberin olsun. İyi akşamlar.

• toyotayı satıp focus almayı düşünüyosun çok garip toyota bence focustan iyi ve saglamdır hem araban daha 90000 km de 250000 daha bin tık demez bakımlarını yaptırdıkça
  • Peki arkadaşlar 2008-09 toyota Corolla comfort mu yoksa 08-09 ford Focus titanium hb mi tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapz

Peki arkadaşlar 2008-09 toyota Corolla comfort mu yoksa 08-09 ford Focus titanium hb mi tavsiye edersiniz?

Biri hb biri sedan. Kıyaslama yapmak biraz zor.
    Ama ikinci elde genel prensip, hangisini daha temiz bulursanız, uygun bulursanız onu alın derim.
    Bana göre genel olarak Corolla 1 adım önde.

Focus Titanium'a göre Corolla Comfort'un donanım seviyesi bir adım geridedir.

Birde benzinli mi dizel mi alacaksınız?

Benzinlide Corolla 1,6 lt. 124 bg. Focus 1,6 lt 115 bg.
    Dizelde Toyota Corolla 1,4 lt. 90 ps. , Focus 1,6 lt. 110 ps.
    Bunu da göz önüne almak lazım, derim.
  • Bence toyota al ama elegant modelini al derim
    keza titanyumla comfort arasında bayağı bir donanım farkı var ama toyota da trigel sorunun yok
    birde toyota nın otomtiğini tercih etme derim ford un otomatiği biraz daha sorunsuz diyorlar ayrıca ford un dizel motorunu FORD, HYUNDAI VE VOLVO ortaklaşa kullanıyorlar 1.6 motor 110 Bg 240 tork var mükemmel bir güç ve performans üretiyor ancak fordda çok iğrenç motor sesini içeri veriyor adamlar sıfır araba alıp alttan üssten içten ses izalosyonu için para ödüyorlar.
    toyotanın dizeline gelince 90 Bg 195 tork var arabayı devirden düşürdüğün anda toplayana kadar deli oluyorsun toyota neden bu motoru kullandı anlamak mümkün değil rezil bir motor kasa ağır performans düşük ama düz yolda devrini alınca gidiyorda rampada çok üzüyor.
    son olarak tercih senin
    Motor olarak Ford (ama ses yalıtımı yapman şart)
    donanım olarak Toyota elegant
    bakım masrafı açısından hemen hemen ikisi de aynı bir artısı toyota da trigel değiştirme derdin yok
    ikinci elde ikisinide fazla farkı yok birbirlerine
    dış görünüm olarak toyota
    iç görünüm olarak toyota

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.