< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 17 Mart 2020; 11:32:51 > |
Bildirim
Corona'ya rağmen Spor Salonuna gidecek misiniz?? [Anket içerir!]SALONLAR 2. EMRE KADAR KAPALI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 17 Mart 2020; 11:32:51 > |
Benim bir arkadaş spor bağışıklığı artırır bahanesiyle gitmeye devam edecek. Sanıyor ki kendisi ölmeyince sorun bitecek, o virüsü yaymasının hiçbir önemi yok. Zorunlu haller dışında dışarı çıkmayın, imkanınız varsa evden çalışın, spor salonuna da gitmeyin bir zahmet.
|
Doğal seleksiyona ugrayacak insan konusu bakalim kaslar virüse karşı koruyacak mi ya kardesim kic kadar ortamda alet çalışıyorsunuz. Tamam kendinizi hiç düşünmüyorsunuz. Milleti düşünün bari. Sen spor yapacaksın diye millet hasta mi olsun. Pandemik ortamında gidecem diyen akıllar var hey Allahım
|
ego tatminiyle ne alakası var? şu ezik düşünceleri bir kenara bırakın artık.
|
Çantamı hazırladım, birazdan çıkıp gideceğim.
Arkadaşlar, virüsü küçümsemiyorum lakin ülkede bi panik havası da yaratmayalım. Ha bazı şeylerden feragat edersiniz etmezsiniz o herkesin kendi bileceği bir konu ama kimse dışarıda bir yerlere gidiyor yada gitmiyor diye de birbirimizi kırmaya gerek yok. |
Millet toplu alandan kaçınır bunlar da ahır gibi kokan pislik yuvası apış arası kokulu salonlarda hala kas kütle derdinde
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgınjapon -- 18 Mart 2020; 13:2:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 13 Mart 2020; 11:27:33 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 13 Mart 2020; 11:56:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 13 Mart 2020; 12:3:26 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |