Şimdi Ara

Corsa 1.2 Motor Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opel Corsa nın 1.2 motor 85 hp araç kullanıcıları, araçlarının çekişinden memnun mu acaba ?
    Ben performans kaygısı olan biri değilim ama, gazada basınca gitmesini isterim aracın. :)
    Corsa 1.2 motor almayı düşünüyorum. Etrafımda hiç kullanıcı olmadığı için burdan sorma gereği duydum.

Tşk.

• Bu bolumde cevap vermem dogrumu bilmiyorum ama mitor kismina yazayim oradan okuyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansel -- 4 Ocak 2011; 22:02:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakguner

İyi akşamlar,

Opel Corsa nın 1.2 motor 85 hp araç kullanıcıları, araçlarının çekişinden memnun mu acaba ?
    Ben performans kaygısı olan biri değilim ama, gazada basınca gitmesini isterim aracın. :)
    Corsa 1.2 motor almayı düşünüyorum. Etrafımda hiç kullanıcı olmadığı için burdan sorma gereği duydum.

Tşk.

selam;

Beklentiniz önemli burada önemli olan, ben yaptığım toplam yıllık km. nin %95'ini istanbul ş.içi kullanıyorum. bu yüzden yeterli. 3 kez uzun yol yaptım. 150 km. hız ile giderken yediğim cezanın resmi hala evde durur (4 kişi, klima açık)..... ancak kalkar iken ağır, akıcı trafikte hafif yavaşlayıp, tekrar hızlanmak istiyorsanız hemen toparlanmıyor. tabi bu söylediklerim tamamen otomatik modda iken, manuel'e alırsanız sıkıntı yok. özellikle yokuşlarda vites sistemi sapıtıyo, 1 den 2'ye alıp, bakıyorki olmuyo, tekrar 1'e alıyo... can sıkıcı tabiii,,,,, siz iyisimi en güzeli tam otomatik 1.4 alın... en azından bu güzel kasanın hakkını 100 bg.'lik motoruyla bu versiyon verir.....

• 2011 1,2 essentia aracım var.3 hafta oldu alalı.İlk günden beri aracın performasından ve kalkışından memnun değilim açıkçası.şehir içi yoğun tratikte küçük sıkıntılar yaşarsın ancak öle ahım şahım dert tasa değil.sonuçta 85 beygir bir araba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.