Şimdi Ara

CORSA 1,2 Sİ OLAN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende corsa 1,2 var yakıtı çok diye düşünüyorum. Şehirler arasında 100 km. de 6 litreden aşağı düşüremedim. En iyi kullanımla depoyu fulleyip ışık yanıncaya kadar 630 km. gittim sizce bu değerler normalmi Teşekkürler.

• 1.2 için biraz fazla yakıyo gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morbid -- 30 Nisan 2005, 3:06:42 >
  • benim 1.4 650yi deviriyo..........
  • bence 630 km gayet normal ışıkla beraber 40 km daha eklerse değerin 670 olduğunu hesaplarız....

benzin kafanı bozuyorsa 1.3 CDTi alman gerekiyor...oda biraz pahalı kaçıyor...aradaki farkla yıllık yaptığın yol masraflarını çıkarırsan kârını zararını da hesaplamalısın...
  • ya bende de 1.3 cdti var 760-780 aralıgına kadar cıkabiliyor ancak
  • bence senin araçta çok yakıyor. Dizel arabalarda 1000 km. den bahsediyorlar.
    senin araçın kilometrede yakıtı 110 bin liraya gelir bence çok dizeller genelde 80-90 bin lira yakarlar.
  • 1.2 benzinli için konuşuyorum... vites deişimini 2500-2800 arasında yap

seyir hızın da 2000-2500 devirde olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT DOBLO 1.3 mü 1.9 mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: VXR

bence 630 km gayet normal ışıkla beraber 40 km daha eklerse değerin 670 olduğunu hesaplarız....

benzin kafanı bozuyorsa 1.3 CDTi alman gerekiyor...oda biraz pahalı kaçıyor...aradaki farkla yıllık yaptığın yol masraflarını çıkarırsan kârını zararını da hesaplamalısın...

ben de bunu anlamıyorum. zaten dizel arabaların ikinci eli benzinlilerden daha pahalı, ne farkı hesaplanıyor arada?
  • Dostum Opel değilmi.Nahlet olsun yaa.Bende de Vectra vardı 1.6 motoru vardı ve de 6 silindirli araç gibi yakıyodu namussuz motor.Km başına 300bin.Bu da 100km de 12lt demek.Sen yinede git bi enjektörleri temizlettir vede bujilerini hava filtresini değiştir.yakıt tüketimin düşecektir.baktın düşmüyo sat gitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.