Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
229.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, Corsa swing 98 manuel vites-klimasız-tek airbag li aracımı 114000 km de, BRC tüplü, satışa bugün çıkaracağım inş. İlan yayınlanınca buraya da link koyarım.

Ekleme: satıldı. 12900 tl ye gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 4 Aralık 2012; 10:18:00 >
  • Merhaba Arkadaşlar
    Aranıza yeni katıldım
    99 model 1.4 16v AT AC araca sahibim. Bu benim ikinci corsam. Daha önceki aracım klimasız bir araçtı.
    Aracında paçalık kullanan varmıdır ? Daha önceki aracımda vardı ve yagmurlu havalarda çok işe yarıyordu. Bu aracıma da taktırmak istiyorum. Tavsiye edeceginiz bir marka var mı?
    Ben internetten Carub kavisli marka buldum. Olurmu olmaz mı emin degilim.
  • Herkese selamlar arkadaşlar,

aranıza yeni katıldım ismim cihan 2000 Corsa B GLS aracım var.

sorum şu; aracın üzerinde 175 70 13 yazlık lastikler vardı, ben 175 70 14 kışlık lastik taktım bu bir sorun oluşturur mu?

Cevaplarını bekliyorum. Teşekkürler...
  • Arkadaşlar merhaba,

eşime 2000 model Corsa B 1.2 ya da 1.4 almayı düşünüyorum. Malum eşim kullanacağı için olası kazalar aklıma geliyor ve parça fiyatlarını merak ediyorum.
    Bir kıyas yapar mısınız? Daha doğrusu 2000 model Clio ile Corsa B kıyası.

Teşekkürler
  • Merhaba heralde aranızda opel corsa 100.yıl yok 1999 otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 98 corsa gls 1.4 16v eco otomatik vites aracım var benide aranıza alırmısınız.
    bir de forumdaki arkadaşlar corsa ile şehir içi 240 bin yaktığını falan söylemişler. bu rakam bana imkansız geliyor. benim aracım şehir içi 350 bin yakıyor nerdeyse lpg de. bana cvp verebilirmi biri
  • Merhaba arkadaşlar,

2000 corsab 1.4 GLS 16V sahibiyim. Aracımın yakıt göstergesiyle sıkıntım var. Yolculuk sırasında gösterge sürekli değişik değerler gösteriyor. En son aracıma 70TL benzin almıştım. 100 Km dahi yapmadan kırmızıya yaklaştı. Sorun şamandıradan olabilirmi? Nasıl anlarım.

birde aracı kullandığımda göstergeye dikkat ediyorum. ertesi gün çalıştırdığımda daha al seviyeyi gösteriyor. Araç çalışmazken depodaki benzin azalırmı? Depo kapağımı sıkıca kapatırım, pompacılar bir kaç kez tam kapatmadan bıraktığı için takıntılıyımdır.

Bazende aracı ilk marşa bastığımda almıyor. bırakıp hemen sonra basarsam çalışıyor. Eğer aracı kısa süre içinde motoru durdurup çalıştırırsam ilk seferde çalışıyor.

eğer benzin kaçağı varsa motor bölümünemi yoksa depo kısmınamı bakmalıyım.

tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bezgin

Merhaba arkadaşlar,

2000 corsab 1.4 GLS 16V sahibiyim. Aracımın yakıt göstergesiyle sıkıntım var. Yolculuk sırasında gösterge sürekli değişik değerler gösteriyor. En son aracıma 70TL benzin almıştım. 100 Km dahi yapmadan kırmızıya yaklaştı. Sorun şamandıradan olabilirmi? Nasıl anlarım.

birde aracı kullandığımda göstergeye dikkat ediyorum. ertesi gün çalıştırdığımda daha al seviyeyi gösteriyor. Araç çalışmazken depodaki benzin azalırmı? Depo kapağımı sıkıca kapatırım, pompacılar bir kaç kez tam kapatmadan bıraktığı için takıntılıyımdır.

Bazende aracı ilk marşa bastığımda almıyor. bırakıp hemen sonra basarsam çalışıyor. Eğer aracı kısa süre içinde motoru durdurup çalıştırırsam ilk seferde çalışıyor.

eğer benzin kaçağı varsa motor bölümünemi yoksa depo kısmınamı bakmalıyım.

tşk.

kardeşim arabanın duruş şekli bezin göstergesini etkiliyor. yani yokuş aşağı yada yokuş yukarı duruşlerda aracın göstergesi az gösterebılır. aracı ilk çalıştırmada benzin seviyesi bende de biraz aşağıda gösteriyor. biraz yol gidince yada motor ısınınca normal gösterge seviyesine geliyor. sanırım normaldede öyle çünkü benim fiat siena marka aracım vardı corsadan önce ondada aynı şey oluyordu.ilk marşta almaması da benzin içinde az olunca yada yukarıda yazdığım gibi yokuş aşağı dururken yada yukuş yukarı dururken olabılır. mumkun oldugunca benzını ceyrek depo altına düşürme enjektörlere zarar verebilirsin yada yakıt pompasına.

• ya arkadaşlar kardeşim corsamla ufak bir kaza yapmış :( şağ ön far camını kırmış. bir de tamponda hafif bir kırık var. internette araştırırken corsa b far camı gördüm satılık. bu aracların far camı ayrıca satılıyormu bir bileniniz varmı şimdi nette alıp da fasa fiso cıkmasın. bilen varsa cevap yazarsa sevinirim. bir de bu tamponu komple değiştirmeden nasıl tamir ettirebilirim.
  • 2000 model corsa swıng 155binde klimalı bagaj kapağı kaput ve çamurluj değişmiş sol taraf boyalı 12000 lira istenıyor .bu araba için nasıl bir fiyattır???önerilerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademir1974

2000 model corsa swıng 155binde klimalı bagaj kapağı kaput ve çamurluj değişmiş sol taraf boyalı 12000 lira istenıyor .bu araba için nasıl bir fiyattır???önerilerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

şasesinde oynama yoksa bence fiyat normal kardeşim. ama ön kaput değişmiş diyorsun kaput değişmiş ise şasesinde oynama olabilir. buna dikkat et bir de sol taraf neden boyanmış onu öğren...
  • Arkadaşlar,
    ben yarın bir corsaya bakacam, araç 96 model 1,4 imiş

daha görmedim, bu araçların içi çekişi falan nasıl benim boy 187 acaba sığarmıyım :)

Birde performans varmı yanı çekişi yokuşlarda falan çekişi nasıl 10000 tl gibi alınırmı araç yoksa uno veya tipolara bakacam.
  • Merhaba arkadaşlar 1997 1.4 GL kullanıcısıyım.Aracımdan memnunum(3500 TL masraf dışında).Evet araç normalde gayet güzelde benimki doğuştan hatalı .

kralbaykus arkadaşım boyası varmı bi bak eğer boya varsa araştır neden birde kaputu aç tampondaki ve farları tutan vidaların diplerini iyi incele aşınma var ise sor kazalıysa aşınmıştır o vidalar söküp takıldığı için.Araç kazalı değilse önerimi çekişi filan güzel ama boyda sıkıntı olabilir
  • Arkadaşlar,
    bugun öğle araca baktım, bilen bi abiyle inceledik cok temiz dedi okey verdi, sadece bi çamurlukta işlem boya başka boya değişen yok,

Sonra sanayide tanıdık bi usta vardı sürekli gittiğim ona gösterdim, motor geyet güzel dedi kaportada sağlam dedi şaselerle falan oynama yok dedi

Bende aracı aldım bügün devrini yarın sabah alacam,

Benide artık klübe ekleyebilirsiniz.

Araç corsa swing 1,4 1996 model 162 binde. 11 bin gibi alım.
  • forumdaki arkadaşlar corsa ile şehir içi 240 bin yaktığını falan söylemişler. bu rakam bana imkansız geliyor. benim aracım şehir içi 350 bin yakıyor nerdeyse lpg de. bana cvp verebilirmi biri? aracım 1.4 ecotec 90bg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2906 -- 7 Şubat 2013; 9:59:40 >
  • arkadaşlar
    bende 96 14. swing var 5 kapı

kontak anahtarı kapıları ve bagajı açmıyor, kontak değişmiş galibi, yani kumanda bozullursa biyerde kapıda kalırız.

Bu işi en basit ve ucuz olarak nasıl halledebiliriz bir fikri olan varmı acaba, iyi geceler.
  • ne sayfa ama... sorduğum soruların hiçbirine cevap yazan olmadı !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2906

forumdaki arkadaşlar corsa ile şehir içi 240 bin yaktığını falan söylemişler. bu rakam bana imkansız geliyor. benim aracım şehir içi 350 bin yakıyor nerdeyse lpg de. bana cvp verebilirmi biri? aracım 1.4 ecotec 90bg

lpg ile 35 kuruş çok degil mi? Ben benzinle o kadar yakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkan4407

quote:

forumdaki arkadaşlar corsa ile şehir içi 240 bin yaktığını falan söylemişler. bu rakam bana imkansız geliyor. benim aracım şehir içi 350 bin yakıyor nerdeyse lpg de. bana cvp verebilirmi biri? aracım 1.4 ecotec 90bg

üstad kafayı yicem normal kullanımda ara ara 400 bını aşıyor. 66 67 lıraya fulledıgım kucuk tup tankı ile 157 km yol yaptım. şehirler arası yakıt ıyı 23 kuruş ama gel gör ki şehirler arası canımı yakıyor. aracım 1.4 16v 90 bg ecotek otomatik corsa b. ufacık araba o kadar güçlü motor ile nasıl bu kadar fazla yakar anlamıyorum. bu yüzden aracımdan soğudum ya. açıkcası satıp otomatik jazz almayı bile düşünüyorum ciddi ciddi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tarkan4407

quote:

üstad kafayı yicem normal kullanımda ara ara 400 bını aşıyor. 66 67 lıraya fulledıgım kucuk tup tankı ile 157 km yol yaptım. şehirler arası yakıt ıyı 23 kuruş ama gel gör ki şehirler arası canımı yakıyor. aracım 1.4 16v 90 bg ecotek otomatik corsa b. ufacık araba o kadar güçlü motor ile nasıl bu kadar fazla yakar anlamıyorum. bu yüzden aracımdan soğudum ya. açıkcası satıp otomatik jazz almayı bile düşünüyorum ciddi ciddi.

otomatik olduğu için mi bu kadar çok yakıyor acaba?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.