Şimdi Ara

Corsa B Kulübü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.222
Cevap
33
Favori
229.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piyasa öyle bende satıyorum aracı ve 11 gibi rakamlara asla vermem zaten o paralara almadım
  • asıl sorun zaten yüksek fiyatlara değmeyen arabaları almak ondan sonra fiyatlar yükseliyor.bilinçli tüketiciler olsak bir ürünün kalitesine donanımına göre fiyat biçeriz hala geleneksel alışveriş kafamız devam ediyor hiç bir donanımı olmayan 14 yaşında arabaya 14 verilebilinir dediyor.herkesin vicdanına bırakıyorum kendini vede aklına....
  • ya bu durumu tartışmaya gerek yok aslında.donanım olarak eksik diyorsunuzda 2012 model 35-36 bin tl verilen arabaların arka camları elektrikli değil arka frenler kampana...
  • bende kulübünüze yeni katıldım arkadaşlar 1997 opel corsa 1.6 16v 106 beygir bir araç aldım.Uygun opel corsa parçalarını bulabilceğim bir adres verebilirmisiniz iyi forumlar.Aldığım araba spor bir arac ön yaylarını kesmişler yay v.s parçalar almak istiyorum.birde araca lpg taktığınızda yakıt tüketimi pek farketmiyor diyor kullanıcılar ama taktrımadan binmek biraz lükse kacıcak sanırım.1.3hundaı accentten sonra bu biraz ağır geldi:)
  • hayırlı olsun. yaylar için (ankara içi satılıkmış sadece)

lpg olayına gelince illaki etki eder. bu arada yerinde olsam standart helezonlar yerine 30- 35 mm düşüren spor helezonlardan alırdım.

• sn tolga tsk ederim
  • tartışmaya gerek yok demişsiniz ama bu forumun amacı sanırım bu gibi konuların konuşulup mantıklı bi şekilde karar verme değil mi?
  • gsi önemli değil.@erkaca tartışmaya gerek yok derken olayı kişisele almaya gerek yok manasında dedim.çünkü uslubunuz çok yanlış yok neymiş 14 verenin aklından şaşarım falan gibisinden bu fiyatlardan alan arkadaşlar vardır elbet bu forumdada.eğer tartışmak istiyorsanz seve seve tartışırım.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_55 -- 23 Mayıs 2012; 11:20:58 >
  • tabiki alan arkadaşlar olabilir 14 -15 ama benim bahsettiğim istisnalar dışında piyasanın buralara gelip kimsenin buna tepki göstermemesi, kasko bedelleri 10-11 arası 98 2000 arası, ikinci el dod firmasında örneğin ekpertizde 8-9900 arası buyrun siz bilimsel akla sığan tezlerinizi savunun tartışalım.belki başka insanlara faydamız olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkaca -- 8 Haziran 2012; 13:23:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_55

quote:

Orijinalden alıntı: IcemanTURK

Benide ekleyin 94 Gsi tek kapı,az tuningli

fotolarını görmek isteriz:) arkadaşlar Facebookta Opel Corsa B Türkiye adında bir grup açsak mı acaba??:)

hocam mantıklı açılabilir kalabalık olduk diye düşünüyorum
  • benim sorun corsanızda kaç oktan benzin kullanıyorsunuz benim benzim pompam bozuldu ve değiştirmek zorunda kaldım benzin etki edermi?
  • Şimdi de otomatik vites, kulağını çekmeden N'den D'ye geçmiyor. Otomatik vites kolunda genel bir hissizlik var, boşta geziniyor.
    Yarın Opak'a götürmeyi düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün itibariyle 2000 model opel corsa 1.4 gls 16v 90 hp ecotec motor, civciv renginde bir araca sahibim. Lütfen bana arabanın püf noktalarını, konsol ve direksiyon kontrollerini yazabilirmisiniz. Arabamın kitapçığı yok:( Lastik basınçları kaç olmalı...
  • 6 .5 yıldır opel corsa 1.4 16 valve 90bg kullnıcyorum aracım bordo rengdir.şuana kadar sadece benzin pompası arzası verdi başak hiç bir arasını görmedim aracıma 45 yıl öncede atiker tüp taktırdım aracımdan memnunum ecotech otro var arçaımda gram boya yoktur zamanında 12 .000 adlım şimdi kaç para eder
  • S.A arkadaşlar bende yenı katılıyorum aranıza OPEl corsa 1994 1.2i lpg li aracımı 4 ay önce aldım bazı sorularım var sizlere.

1. aracın ses yalıtımı hosuma gitmiyor arka tarafta oturdugumda arka tekerlerden bağaj kapagının oralardan lastik uğultusu geliyor
    2. ön tarafta oturan içinde motordan gelen ses rahatsız edıcı araç duruyor iken motor sesi benzinli araçlar gibi normal seviyede ancak araç hareket etmeye basladıgında ses artıyor hele bır ses var sadece araç vitesdeyken geliyor boşa aldıgımda ses gidiyor bu araçların bıraz seslı calıstıgını duymustum sesı cok abartı değil ama bunu yoketme durumum varmıdır

araç 240.000 kmde 5 bin kmdir biniyorum 1kuruş harcamadım 3 bin kmsi uzun yol araçda yağ yakma durumu yok egzoz tertemiz çekişde güzel. ama motorua %60 verıyorlar sızde rektefiye zamanı gelmısmıdır yada kaç bine kadar götürebilir. beni ? yağı 5 bin km önce değiştirdim öyle abartı bir eksiltme yok yağda

yakıta gelince çok şaşırdım açıkcası inanması güç ama araçda hiç gaz yoktu hatta istasyona benzin ile gittim 20 TL lik lpg aldım 117 KM Gittim (tamamen şehir içi)

310 km olan afyon antalya arasınıda tam 45 lira ile gittim hatta içinde vardı daha :) (araç 4 kişiyle bagaj full 120 km hızdan dusmedim)

motordan falan fazla anlamam öğrenciyim hesaplı denkgeldiği için aldık aracı satabılırsem satacagım satamazsam sivasa götüreceğim orda bineceğim. bakımlarını yaptırdım şuan için sorunsuz araç

benı rahatsız eden tek sorun motor sesi (herkez normal diyor ama bana biraz fazla geldi) biride lastik kalınlıgı cok ince geldi bana

aracıma bakabilirsiniz.

• bende 2 yildir corsa b 1.2 16v 65 hp 2000 edition kullaniyorum.

bencede fiyatina gore cok idealbi arac 4 havayastihi abs esp klima ve hic masraf cikarmadi...
  • merhabalar arkadaşlar 1.4 16v 97 corsa sahibiyim .
    aracımda tekleme problemi var benzinde yapmıyor. gazda yapıyor.
    gazcı buji kablolarından diyor. buji ve buji kablolarını değiştirdim sorun devam ediyor neden olabilir??
  • Merhaba arkadaşlar!. Böyle bir kulüp açan arkadaşı kutluyorum. Seviyeli ve yararlı olacağını düşünüyorum. Ben de 98 model corsa swing kullanıcısıyım. Yeni farkettim üye olmak için geç kaldım ama hayırlısı. Herkese kazasız belasız sürüşler....
  • Corsa B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyifsever -- 25 Eylül 2012; 14:20:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polimex

Merhaba arkadaslar Formda hemen hemen her model İcin konu başlığı mevcut ben 2000 model corsa b kullanıcısı olarak corsa b hakkında bir konu başlığının olmamasından dolayı bu başlığı acmaya karar verdim. Forumda Corsa B kullanıcıları bu başlık altında sorunlarını yorumlarını izlenimlerini paylaşırsa Guzel olur diye DUSUNUYORUM

Hadi hayırlısı bakalım forumda kaç tane corsa b kullanıcısı var hepsini bu ilk mesajda belirteceğim inşallah

Opel Corsa B Kullanicilari

1- polimex : 2000 model 1.4 GLS ----CANER
    2- selo0137 : 1998 model 1.4 Swing
    3- nhtckr : 1999 model GLS
    4- Legolas246 : 2000 model GLS
    5- muzurasd : 1999 model 1.2 Swing ---- AHMET
    6- guvenmat : 1999 model 1.2 Swing
    7- tolga_55 : 2000 model 1.4 GLS ---- TOLGA YALÇIN
    8- ayhanxsx : 1997 model 1.4 Swing
    9- ALTAY22 : 1999 model 1.2 Swing
    10- ceyrek : 2000 model 1.4 GLS ---- ÇELİK
    11- melabaaa : 2000 model TD Eco
    12- Seb_gymn : 1997 model 1.4 GLS
    13- engobe : 1994 model swing 1.4 i
    14- Codemaste® : 2000 model 1.2 16V Swing
    15- avianca : 1999 model 1.4 gls 16v ----- ÇAĞATAY
    16- alonzosolis : 1999 model gls 1.4 16V
    17- DX4850 : 1999 model 1.4 swing
    18- gani38 : 2000 model 1.4 16 V ------- GANİ

benide ekle erhabalar arkadaşlar bende yorumlarınızı dikkatle okudum,bende'de 1997 opel corsa GLS var bi kaç sorum olacak sizlere arabamı ilk çalıştırdığımda motor tekliyor ve yaklaşık 5-6 saniye sonra falan normal rolantiye geliyor bunu neden yapar? yani araç gaz yemiyor 5-6 saniye rolantiden düşüyor devir düşüyor

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.