Şimdi Ara

corsa b otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle saygılar. Kuzenime b kasa corsa otomatik arıyoruz(en düşük 97 model bakıyoruz ). Tek şartımız otomatik olması. En fazla ne kadar verilir bu araba, kaça alınır sizlere bi sormak istedim.

• 13 bin civarı fazlamı olur ?
  • arkadaslar kuzenime corsa b otomatik arıyoruz.kaç modellerine bakmalıyız ve maksimum verceğimiz para ne kadar olmalıdır.donanımı önemli değil otomatik ve sürücü havayastıgı olsun sadece.saygılar
  • yok mu bi bilgisi olan
  • yok mu bir yardım eli uzatcak
  • 12bin verilebilir. B kasa 1.2 16V Swing sahibiyim (Manuel) araç hakkında sorularınız varsa sorabilirsiniz.
  • 1.2 swing lerede bakıyoruz.98 modelde yeni motor flan mı geldi bunlara.kaç model almalıyız en düşük.saygılar
  • Motorlar değişmedi diye biliyorum. 98 ila 2000 model arasında bir model alınabilir. Km'si fazla yüksek olmassa sizin açınızdan iyi olur. Eski modellerin direksiyon tasarımı ve dış tasarımı 98 ve üstü kasaya göre eski ve basit görünür o yüzden 98 ve üstü öneririm. Klima'lı olanlarıda vardır hatta bazılarında immobiliser bile bulunuyor.,

Fakat önceden söyleyeyim parçası aman aman ucuz değildir aman aman da pahalı sayılmaz gerçi. Aracım 146 bin'de memnunum 2-3 yıldır bende hiç bir arıza çıkartmadı.

Son bir önemli not daha yazın klimayı açınca 1.2 motorun etkisiyle kalkışlarda araç biraz kasıyor. (Özellikle son kademede)
    Ve otomatik vitesin hızlanması acayip yavaş. Manuel vitesle aralarında yanlış hatırlamıyorsam 3-4 saniye oynuyor.
  • 99 veya 00 model 100. yıl özel donanımlı Corsa B öneririm... 1.4 90 hp otomatik vites olanın 6 ay kadar kullandım... Yakıt tüketimi ve yol tutuşu dışında şikayetim yoktu. Yakıt olarak şehir içi 10 lt altına düşmüyor ancak ş.dışı manuel viteslisiyle aynı seviyede.. Yol tutuşu ise zayıf araç hemen kafadan kayma eğilimine giriyor.. 12000 lira civarı alabilirsiniz bu araçtan...
  • saolun arkadaslar.hpcam bende corsa gsi var parcaları gercekten pahalı bu detayı biliyorum.aracı zaten kuzenim kullancak bayan o sebepten dolayı gidişi cok önemli değil okula gidip gelsin.

herby 100.yıl donanımlı corsa ben 12 ye bulamadım hiç yav :S:S
  • Elbet bulunur ben 12.000 liraya almıştım aracı ama biraz masrafı vardı tabi...
  • otomatik mi sizin aracınız ?
  • Evet otomatikti 99.000 km de almıştım ben 1.300 lira masraf ettim yetkili serviste (dışarda yapsam belkide 1000 lirayı bile bulmazdı ) 14.000 liradan satmıştım... Biraz masraflısı 12 temizi 13.000 liradan bulunur diye tahmin ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.