Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dentist76m

arkadaşlar selam 2005 corsa var bende dün km gostergesi karardı.bu sorunla karşılaşan varmı varsa nasıl çözüldü saygılar

Sadece km göstergesi mi yoksa gösterge tablosu mu karardı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: dentist76m

arkadaşlar selam 2005 corsa var bende dün km gostergesi karardı.bu sorunla karşılaşan varmı varsa nasıl çözüldü saygılar

Sadece km göstergesi mi yoksa gösterge tablosu mu karardı ?

sadece km kısmı.panelde bi sıkıntı yok teşekkürler
  • Su falan kaçmış olabilir bir ihtimal,aklıma başka birşey gelmiyor.
  • mersin den selamlar .corsa mın fotograflarını eklemek istiorum yardımcı olursanız sevinirim.mail adresi verirseniz gönderebilirim.....
  • herkese selam. 2005 corsa 1.2 twinport aldım. hoş bir araba. sürüşü ve ataklığı tatminkar. yalnız müzik dinleme sorunum var. aracımın orjinalliğini bozmak istemediğimdem teybi değiştirmek istemiyorum. kaset adaptörü olayı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum. teşekürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykurt

herkese selam. 2005 corsa 1.2 twinport aldım. hoş bir araba. sürüşü ve ataklığı tatminkar. yalnız müzik dinleme sorunum var. aracımın orjinalliğini bozmak istemediğimdem teybi değiştirmek istemiyorum. kaset adaptörü olayı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum. teşekürler...

Daha önce de kullanıyordum bozuldu,cd changer da bozulunca belkin adaptör aldim hepsiburada dan gayet memnunum. Kasetli teypler için en iyi seçenek bu. 15 lira idi aldığımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

herkese selam. 2005 corsa 1.2 twinport aldım. hoş bir araba. sürüşü ve ataklığı tatminkar. yalnız müzik dinleme sorunum var. aracımın orjinalliğini bozmak istemediğimdem teybi değiştirmek istemiyorum. kaset adaptörü olayı hakkında bilgisi olan arkadaşlardan görüşlerini bekliyorum. teşekürler...

bu konu ile ilgili sıkıntı çeken çok kişi olduğunu gördüm biraz araştırdığımda... En kaliteli sesi alabileceğiniz çözüm teybinize aux-in girişi yaptırmak.. Eğer corsa aux-in girişi yada car400 aux-in diye aratırsanız çeşitli sitelerde ilgili konuları bulabilirsiniz
  • Merhabalar,

Aranıza Ankara'dan katılıyorum.Aracım Corsa C 2002 1.0 ECO.

Herkese selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_believab_il

evet arkadaşlar almayı düşünenler ve merak edenler için son yakıt ölçümleri 2001 c0rsa c 1.4 90bg 3k...

ölçümler depo aynı istasyon aynı pompadan tam doldurularak km sıfırlanıp istenilen kmye gelindiğinde tekrar depo doldurularak yapılmıştır. gaz eskişehir opet aygaz 2,73ten alınmıştır. tüp atiker marka takılalı 1 ay olmuştur.

şehir içi

165km----46,87tl kmde 0,284kr 100kmde 10,405lt gaz tüketimi

şehir dışı(eskişehir-bilecik)

162km-----30,03tl kmde 0,185kr 100kmde 6,875lt gaz tüketimi

Sonunda ekonomik yakıt değerlerine ulaştım gibi, ee tabi havaların ısınmasınında payı büyük...

Gene çok aslında yada bana öyle geliyor,

Ben en son shell fuelsave 95 ile fullettim depoyu 4,55 ti litresi trip sayacınıda sıfırlamıştım istasyonda lamba yandığında 760 km gösteriyordu.yaptığım yolun yüzde 80 i şehir dışı gittim.30 km sinide 150 le gitmek zorunda kaldım arkadaşı hastaneye götürüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas91

Gene çok aslında yada bana öyle geliyor,

Ben en son shell fuelsave 95 ile fullettim depoyu 4,55 ti litresi trip sayacınıda sıfırlamıştım istasyonda lamba yandığında 760 km gösteriyordu.yaptığım yolun yüzde 80 i şehir dışı gittim.30 km sinide 150 le gitmek zorunda kaldım arkadaşı hastaneye götürüyordum.

Bence normal gibi.

Sonuçta fabrika verilerine bakalım

Z 10 XEP motor
    ş.içi 6,9lt
    ş.dışı 4,4lt

Z 14 XE motor
    ş.içi 9,4lt
    ş.dışı 5,3lt

Araçların deposu 44lt ışık yandığında içinde 5 lt yakıt kalsa 39lt diyebiliriz.

Yani sen 39*4,55=177,45TL ile 760 km gitmişsin. Bu da kmde 23,3krş ve 5,13lt/100km eder. Fabrika verilerine ve aracın yaşına göre oldukça iyi bence

Benim aracım ise şehir dışında benzinde 6lt/100km tüketiyor. Aynı fabrika verisi gibi ama yakıt çok pahalı kmde 27krş ediyor, enayiyiz ya sesimiz çıkmıyo diye hiçbir zamda daha çok yeriz biz benzine zam.

• herkese slm arkadaşlar;
    size bir sorum olacak.Benim aracım opel corsa 2005 kasalardan.
    şuanki teyp orjinal teyp ama tek cd okuyor ve cdler çok yer kaplıyor.bunu alsam tam oturur mu? yada ne alayım yerine?
    www.hepsiburada.com
    Navitech DTV-8600 6.2" Oto Görüntü Sistemi Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otdeldtv8600&categoryId=17545

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

herkese slm arkadaşlar;
    şuanki teyp orjinal teyp ama tek cd okuyor ve cdler çok yer kaplıyor.bunu alsam tam oturur mu? yada ne alayım yerine?
    www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otdeldtv8600&categoryId=17545

Buna ekstradan birde çerçeve almanız lazım.Corsa nın orjinal teyp'i tam kare değil çünkü.

Birde bunun gibi birşey almanız lazım;

Buna ekstradan birde çerçeve almanız lazım.Corsa nın orjinal teyp'i tam kare değil çünkü.

• quote:

quote:

herkese slm arkadaşlar;
    www.hepsiburada.com

peki şimdi bn normal bir teyp alırsam ne almamı tavsiye edersiniz.herhalde alınca bu ürünüde almam lazım

• quote:

quote:

quote:

herkese slm arkadaşlar;

http://www.hepsiburada.com/Liste/opel-corsa-combo-double-oto-teyp-cercevesi-6051/productDetails.aspx?productId=otelf6051&categoryId=20020281

peki şimdi bn normal bir teyp alırsam ne almamı tavsiye edersiniz.herhalde alınca bu ürünüde almam lazım
    http://www.hepsiburada.com/Liste/opel-corsa-00-sonrasi-oto-teyp-cercevesi/productDetails.aspx?productId=otelf10949&categoryId=20020281#Gorseller

Eğer normal teyp alacaksan direksiyon kumandası sonunu çözdükleri teyplerden al.., nette aratırsan bulursun pioneer ve sony modellerinin bazıları vardı sanırsam...

• quote:

quote:

quote:

quote:

herkese slm arkadaşlar;

http://www.hepsiburada.com/Liste/opel-corsa-combo-double-oto-teyp-cercevesi-6051/productDetails.aspx?productId=otelf6051&categoryId=20020281

http://www.hepsiburada.com/Liste/opel-corsa-00-sonrasi-oto-teyp-cercevesi/productDetails.aspx?productId=otelf10949&categoryId=20020281#Gorseller

Eğer normal teyp alacaksan direksiyon kumandası sonunu çözdükleri teyplerden al.., nette aratırsan bulursun pioneer ve sony modellerinin bazıları vardı sanırsam...

aynen bende öyle arıyorum ztn.direksiyondan kumandası olmazsa ztn hiç gzl olmaz.uyumlu teyplere bakıyım tekrar bi araştırma yaparım DH'de
    sağolasın

• quote:

quote:

bu konu ile ilgili sıkıntı çeken çok kişi olduğunu gördüm biraz araştırdığımda... En kaliteli sesi alabileceğiniz çözüm teybinize aux-in girişi yaptırmak.. Eğer corsa aux-in girişi yada car400 aux-in diye aratırsanız çeşitli sitelerde ilgili konuları bulabilirsiniz

teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Daha önce de kullanıyordum bozuldu,cd changer da bozulunca belkin adaptör aldim hepsiburada dan gayet memnunum. Kasetli teypler için en iyi seçenek bu. 15 lira idi aldığımda

teşekkürler...
  • arkadaşlar bagajda ıslanma oluyor nedendir bilen yada başıuna gelen varmı ? yağmurda yok hani suda glemiyo yağmur yağmadığı için , bagajdaki halı gibi bişi varya ıslak oluyor eşyalar nemleniyor filan yedek lastiğin orası su oluyor hafif filan anlamadım gitti üzülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

arkadaşlar bagajda ıslanma oluyor nedendir bilen yada başıuna gelen varmı ? yağmurda yok hani suda glemiyo yağmur yağmadığı için , bagajdaki halı gibi bişi varya ıslak oluyor eşyalar nemleniyor filan yedek lastiğin orası su oluyor hafif filan anlamadım gitti üzülüyorum

Yedek lastiğin altında ve bagajda birkaç yerde su tahliyesi için delikler var ve plastikle kapalı. Zamanla o plastik eskiyince oradan alıyor. Onları bi kontrol et.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.