Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sapultra

Ben iki yıl önce 14'e aldım
    19 küsür isteyen acil yazan arkadaş da 15750'ye aldı.Satmaya niyeti yok onların arkadaşlar bakmayın

sende satarsan bi 25 yazarsın artık

ne pirimmiş bee toros mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

19 küsür isteyen acil yazan arkadaş da 15750'ye aldı.Satmaya niyeti yok onların arkadaşlar bakmayın

Benim de satmaya niyetim yok da en azından ilan koyup bir enayi düşer diye beklemiyorum onlar gibi
    Allah korusun ama yine de satmak zorunda kalırsam ilk sana mesaj atıcam korkma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Benim de satmaya niyetim yok da en azından ilan koyup bir enayi düşer diye beklemiyorum onlar gibi
    Allah korusun ama yine de satmak zorunda kalırsam ilk sana mesaj atıcam korkma

en iyisini yapıyorsun

fakat siyah 2005 model olan gsi satılmış, çok temiz bir araçtı fakat abartı fiyat ama yinede gitmiş

• arkadaslar bu comfort 1.4 otomatik 2001 13950 , sahibinden ilan kodu 88955609.. temiz duruyor sizce nasıldır, otomatik vites sorunları var mı bu modellerde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut koko

MERHABA ARKADAŞLAR SİZLERLE ARAÇLARIMIZDAKİ KASETÇALARLARLA İLGİLİ ÇÖZÜMÜ PAYLAŞMAK İSTEDİM.2004 MODEL OPEL CORSA C ARACIM VAR ORJİNAL KASETÇALARINI SÖKTÜRÜP YERİNE 2006 MODEL CORSALARDAKİ CD 30 MP3 TAKTIRMAK İSTEDİM FAKAT ARKADAKİ SOKETLER UYUMLU OLMADIĞI İÇİN BİRBİRİNİ DESTEKLEMİYO BÜTÜN BUNLARLA UĞRAŞMAK YERİNE VE ARACIN ORJİNAL SES SİSTEMİNİ BOZMAK YERİNE ÇOK MANTIKLI Bİ ÇÖZÜM VAR ARTIK.KASET ÇALAR MP3 KABLOSUZ,SES KALİTESİNİ BOZMAYAN NORMAL GÜNLÜK YAŞANTIMIZDADA KULLANABİLECEĞİMİZ BİR SİSTEM KUTU İÇERİĞİNDE KIZIL ÖTESİ KUMANDASI ARAÇ ŞARJI USB KABLOSU KULAKLIĞI İLE BİRLİKTE TAKIM OLARAK SATILMAKTADIR.VE KENDİ BÜNYESİNDE BARINDIRDIĞI 7 EKOLAYZIR SEÇENEĞİ MEVCUTTUR.İSTER ARACINIZ KASET ÇALAR BÖLÜMÜNÜZE TAKIN İSTERSENİZ YANINIZDA TAŞIYIN EYER ARACINIZIN DİREKSİYONUNDA KONTROL TUŞLARINIZ VARSA SES AÇMA KAPAMA BUNUDA DESTEKLİYO MP3 OKUYABİLDİĞİ İÇİN.YAPMANIZ GEREKEN TEKŞEY 2 VEYA 4 GB HAFIZA KARTINA MÜZİKLERİNİZİ YÜKLEYİP GİRİŞ SOKETİNE TAKMANIZ.HARİKA BİR SİSTEM.FİYATIDA ÇOK UYGUN 50 TL BÜTÜN KASETÇALAR ARAÇLARIN TEK ÇÖZÜMÜ.İNTERNET SİTELERİNDE SATILIYO REKLAMLARI VAR FAKAT SİPARİŞ VERDİĞİNİZDE ELİNİZE ULAŞMIYO ÇÜNKÜ HERKEZİN YAPTIĞI GİBİ STOKLARINDA OLMAYAN ÜRÜNLERİ SATIŞA SUNUYOLAR BEN İNTERNETTEN ALDIM FAKAT 20 GÜNDE ELİME ZOR ULAŞTI UFAK Bİ ARAŞTIRMAYLA SATILAN YERİ BULDUM İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

kardesim lutfen bana yardımcı olurmusn?benim 2004 corsa enjoy aracımda cd rom yok

• quote:

Orijinalden alıntı: umut koko

MERHABA ARKADAŞLAR SİZLERLE ARAÇLARIMIZDAKİ KASETÇALARLARLA İLGİLİ ÇÖZÜMÜ PAYLAŞMAK İSTEDİM.2004 MODEL OPEL CORSA C ARACIM VAR ORJİNAL KASETÇALARINI SÖKTÜRÜP YERİNE 2006 MODEL CORSALARDAKİ CD 30 MP3 TAKTIRMAK İSTEDİM FAKAT ARKADAKİ SOKETLER UYUMLU OLMADIĞI İÇİN BİRBİRİNİ DESTEKLEMİYO BÜTÜN BUNLARLA UĞRAŞMAK YERİNE VE ARACIN ORJİNAL SES SİSTEMİNİ BOZMAK YERİNE ÇOK MANTIKLI Bİ ÇÖZÜM VAR ARTIK.KASET ÇALAR MP3 KABLOSUZ,SES KALİTESİNİ BOZMAYAN NORMAL GÜNLÜK YAŞANTIMIZDADA KULLANABİLECEĞİMİZ BİR SİSTEM KUTU İÇERİĞİNDE KIZIL ÖTESİ KUMANDASI ARAÇ ŞARJI USB KABLOSU KULAKLIĞI İLE BİRLİKTE TAKIM OLARAK SATILMAKTADIR.VE KENDİ BÜNYESİNDE BARINDIRDIĞI 7 EKOLAYZIR SEÇENEĞİ MEVCUTTUR.İSTER ARACINIZ KASET ÇALAR BÖLÜMÜNÜZE TAKIN İSTERSENİZ YANINIZDA TAŞIYIN EYER ARACINIZIN DİREKSİYONUNDA KONTROL TUŞLARINIZ VARSA SES AÇMA KAPAMA BUNUDA DESTEKLİYO MP3 OKUYABİLDİĞİ İÇİN.YAPMANIZ GEREKEN TEKŞEY 2 VEYA 4 GB HAFIZA KARTINA MÜZİKLERİNİZİ YÜKLEYİP GİRİŞ SOKETİNE TAKMANIZ.HARİKA BİR SİSTEM.FİYATIDA ÇOK UYGUN 50 TL BÜTÜN KASETÇALAR ARAÇLARIN TEK ÇÖZÜMÜ.İNTERNET SİTELERİNDE SATILIYO REKLAMLARI VAR FAKAT SİPARİŞ VERDİĞİNİZDE ELİNİZE ULAŞMIYO ÇÜNKÜ HERKEZİN YAPTIĞI GİBİ STOKLARINDA OLMAYAN ÜRÜNLERİ SATIŞA SUNUYOLAR BEN İNTERNETTEN ALDIM FAKAT 20 GÜNDE ELİME ZOR ULAŞTI UFAK Bİ ARAŞTIRMAYLA SATILAN YERİ BULDUM İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

Selam umut koko.Bahsettiğin aparatla bende ilgileniyorum biraz daha bilgi verebilirmisin.Nereden temin edebiliriz?

• Arkadaşlar merhaba ben de geçen hafta aranıza katıldım. 2005 corsa 1.2 16V Essentia ile. Aracımda + olarak CD + Çelik Jant var 52bin km.de ilk sahibinden aldım. 1.2 olmasına rağmen arabanın çekişi inanılmaz güçlü. Umarım memnun kalırım.
  • Selam arkadaşlar. Aranıza 2006 cdti essentia ile katılıyorum. Keyifli ve sorunsuz sürüşler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bende 2005 1.3 cdtı aracımla forma katılıyorum uzun araştırmalarım sonucunda corsaların kronic sorunu olan direksiyon takıtısını nihayet yaptırdım çok kullanışlı oldu.İnşallh birdaha tekrarlamayacak bu arıza..Ankarada şaşmazda yaptırdım maliyeti 200 tl oldu..Herkese iyi formlar dilerim..
  • corsa c için amortisör almayayı düşünüyorum
    monroe reflex kullanan varmı ?
  • corsa c için amortisör önerileri alabilirmiyim
  • Merhaba arkadaşlar 2006 corsa c 1.3 CDTI silverline kullanıcısıyım aractan cok memnunum sorum şu arabada viteste giderken düz yol ve rampa inerken ayağımı gazdan çekince araba sanki frenliyormuş gibi oluyor doğalmıdır sebebi nedir bilen varsa yardımcı olmanızı rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crs_murat -- 8 Ağustos 2012; 10:54:12 >
  • el frenini çekik unutmussundur :)
  • :) faydalı bir yanıt oldu:)
    yani sirkeleme gibi oluyo gaz kesince
  • bu forumu listeye aldım okumaya başlıyorum; inşallah ilk arabamı belirli bir süre sonra corsa c 1.2 easytronic model olarak almayı planlıyorum. piyasası hakkında az çok bilgi sahibiyim ancak bütçem 18500 liradan fazlasına el vermiyor. alırken dikkat edilecek hususlar dahil her tür önerinize açığım.
  • arkadaşlar bir easytronic bir de otomatik (tam otomatik yani) vites seçenekleri var, adam ilanda otomatik diyor açıp bakıyorsun easytronic çıkıyor, bunlar motor veya donanım seçeneklerine göre değişiyor mu ona göre aldanmadan aratayım? bir de sahibinden fiyatları burada konuşulanlara göre yüksek, 2001 dahil bakıyorum cidden buraya göre yüksek geldi gözüme.
  • Tam otomatikler daha azınlıkta ve 2004 öncesinde var. Vites kolundan anlaşılıyor zaten. Ben olsam o paralara temiz tiptronik Colt bulmaya çalışırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tam otomatikler daha azınlıkta ve 2004 öncesinde var. Vites kolundan anlaşılıyor zaten. Ben olsam o paralara temiz tiptronik Colt bulmaya çalışırdım.

başka seçeneklerim de var, ama içlerinde fiyat olarak en uygunu corsa gibi geldi; mitsubishi colt, hyundai getz, honda jazz, ford fiesta ve corsa. bu daha rahat bulunuyor bahsettiğim fiyat aralığında. tabi ben bulamıyor da olabilirim, acemilik :)
  • Honda Jazz diğerlerine göre uçuk fiyatlarla satılıyor zaten.
    Colt'un şanzımanı yarı otomatik,piyasadaki en az sıkıntılı şanzımandır.
    Getz'de tam otomatik şanzıman var,yakıtının fazla olmasının ve kazma bir araç olmasının dışında eksiği yok.
    Bunları önerme sebebim 2003 Corsa parasına 2007 Colt veya Getz alınabiliyor olması.
  • arkadaşlar anahtarı marşa basmaya hazır hale getirdiğim anda ekranda "ınsp 1000" şeklinde bir uyarı yazısı çıkıp 3-4 saniye sonra normal km. ye geçiyor, bu uyarının anlamı nedir acaba ??
    resim:http://imgim.com/20120814_001048.jpg
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.