Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

arkadaşlar bagajda ıslanma oluyor nedendir bilen yada başıuna gelen varmı ? yağmurda yok hani suda glemiyo yağmur yağmadığı için , bagajdaki halı gibi bişi varya ıslak oluyor eşyalar nemleniyor filan yedek lastiğin orası su oluyor hafif filan anlamadım gitti üzülüyorum

Yedek lastiğin altında ve bagajda birkaç yerde su tahliyesi için delikler var ve plastikle kapalı. Zamanla o plastik eskiyince oradan alıyor. Onları bi kontrol et.

kardeş alıyorda , yağmur yağmamıştıki hiç alla alla alla :S , acaba diom silicek suyumu sızıo ?
  • selam arkadaşlar benimde 2005 model 1.3 cdti essentia ultra mavi corsam var,ilk sahibiyim ve aracımdan çok memnunum.

Corsa C Kulubü (2001-2006)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brlonrn

selam arkadaşlar benimde 2005 model 1.3 cdti essentia ultra mavi corsam var,ilk sahibiyim ve aracımdan çok memnunum.

Lastiklerimiz aynı,jantların daha detaylı bir fotoğrafı var mı hocam ?
    2003 sonrası GSI jantına benzettim.
  • merhabalar aracım corsa 1.3 2005 mod. 102 000 km de . 2. el yenı aldım. ama sorunları var. birisi geç marş almasıydı. enjektorler ve rail müşürü değişti sıkıntısı yok . ama rölantide aracı bosa atınca yukselıp alcalıyodu. bu aksam ıyıce bı arastırdım forumları . klima ışıklar vs den dıyenler vardı. klimayı arkabuz çözucuyu acınca dıreksıyonu cevırınce farları acınca rolantıde degısmeler oluodu. fan ı devreye sokan kar tanesi resimli butona basınca devır yükselmekte ancak sarsıntı rölantıde oynama kayboluyo. kafam karısık. yardımlarınızı beklıyorum. saygılarla

vıdeosu

• quote:

Orijinalden alıntı: ajna

merhabalar aracım corsa 1.3 2005 mod. 102 000 km de . 2. el yenı aldım. ama sorunları var. birisi geç marş almasıydı. enjektorler ve rail müşürü değişti sıkıntısı yok . ama rölantide aracı bosa atınca yukselıp alcalıyodu. bu aksam ıyıce bı arastırdım forumları . klima ışıklar vs den dıyenler vardı. klimayı arkabuz çözucuyu acınca dıreksıyonu cevırınce farları acınca rolantıde degısmeler oluodu. fan ı devreye sokan kar tanesi resimli butona basınca devır yükselmekte ancak sarsıntı rölantıde oynama kayboluyo. kafam karısık. yardımlarınızı beklıyorum. saygılarla

vıdeosu

selamlar,

aynı hareketleri ben de gözlemliyorum. açıkçası sebebini merak ediyorum ama hiç araştırmadım. aracı boşa aldığımda bazen devir saatinde oynamalar oluyor. motor kendi kendine devir yükseltip sonra düşürüyor. ama sizin gibi far açınca direksiyonu çevirince gibi durumlarda dikkat etmedim. dikkat edip yazarım buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz_asik

quote:

Orijinalden alıntı: ajna

merhabalar aracım corsa 1.3 2005 mod. 102 000 km de . 2. el yenı aldım. ama sorunları var. birisi geç marş almasıydı. enjektorler ve rail müşürü değişti sıkıntısı yok . ama rölantide aracı bosa atınca yukselıp alcalıyodu. bu aksam ıyıce bı arastırdım forumları . klima ışıklar vs den dıyenler vardı. klimayı arkabuz çözucuyu acınca dıreksıyonu cevırınce farları acınca rolantıde degısmeler oluodu. fan ı devreye sokan kar tanesi resimli butona basınca devır yükselmekte ancak sarsıntı rölantıde oynama kayboluyo. kafam karısık. yardımlarınızı beklıyorum. saygılarla

vıdeosu

selamlar,

aynı hareketleri ben de gözlemliyorum. açıkçası sebebini merak ediyorum ama hiç araştırmadım. aracı boşa aldığımda bazen devir saatinde oynamalar oluyor. motor kendi kendine devir yükseltip sonra düşürüyor. ama sizin gibi far açınca direksiyonu çevirince gibi durumlarda dikkat etmedim. dikkat edip yazarım buraya.

Vitesi boşa aldığımda benim aracımda da rölanti yükselip düşmesi oluyordu,servise sordum bu olayı,normal olduğunu söylediler,sebebi de araç boşda iken bazı çalışan donanımların ihtiyaç duydukları gücü alabilmeleri için bu sistemin devreye girdiğini ve rölantinin yükseldiğini belirttiler.Bana da gayet mantıklı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Orijinalden alıntı: brlonrn

selam arkadaşlar benimde 2005 model 1.3 cdti essentia ultra mavi corsam var,ilk sahibiyim ve aracımdan çok memnunum.

Lastiklerimiz aynı,jantların daha detaylı bir fotoğrafı var mı hocam ?
    2003 sonrası GSI jantına benzettim.

http://imageshack.us/photo/my-images/689/20082011688.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brlonrn -- 21 Nisan 2012; 19:37:49 >

•  Corsa C Kulubü (2001-2006)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brlonrn -- 21 Nisan 2012; 19:53:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: an_believab_il

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Yorumları okuyorum son 1-2 kişi 11.000 TL den almıs 3K 2001 Corsa C. Son zamanlarda da 12-13bindi bu araclar. Simdi bakıyorum alınabilecek ,temizolanlar 14.5-15000 tl.. Noldu bunlara ya ?

Evet son zamanlarda fiyatlarda artış oldu, bunu yazın gelmesine bağlamak lazım biraz... Ayrıca millet nette birbirini gazlıyo 'onun arabası 14se benimki 15 eder' diye diye fiyatlar alıp başını gidiyor.

Ben bundan önce sıfır yaris almıştım 2009da 1,5 sene kullandım sonra paraya ihtiyacım olduğu için satmıştım şimdi bu 3k 2001 corsa c modeli kullanıyorum. Ben uygun fiyata bulduğum için almıştım fakat eğer fiyatlar dediğin rakamlardaysa bence alma, çünki bu araç için yüksek diye düşünüyorum.
    pazarlıkla gerçek ederine indir aracı, oda çok temiz ise tüp vs. hariç 12,500-13,000 eder kanaatimce.

fiyatların hepsi şişirme bence :)
    bende 11 e aldım 3 ay önce.

13 hayatta vermem bu araca :)

• bagaj bir yerden su alıyor ama anlamadım hala bagajı komple arka koltuğa kaldırdım , bagajda mantarlar çıkmyaa başladı ufak ufak walla , uygun olunca su dökücem bakalım nerden geliyor .
  • Arkadaşlar belki birisinin işine yarar anahtarın nasıl araç tarafından tekrar kodlanacağını yazıyorum.

Anahtarı kontağa takıyorsunuz açma veya kapama tuşuna basarak kontağı çeviriyorsunuz ve servis ışının sönmesini bekliyorsunuz. Araç kumandayı baştan kodluyor. Eğer anahtarınız aracınızı açmıyorsa yapın muhtemelen düzelir.

Bende de Corsa 1.7 DTI var 2003 model çok memnunum araçtan az yakması hızlı atak yapması ve 1milyon kilometre yapan isuzu motoru ile bilinen model

EDİT: Evet DTI yanlış yazmışım =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 14 Mayıs 2012; 21:01:21 >
  • 1.7 cdti olduguna eminmisjn dti olmasin sakin?
  • arkadaşlar banada yardım edin temiz 2001 corsa tek kapı 1.4 lpgli aracı 12ye alabilirmiyim.şimdiden saolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaca

arkadaşlar banada yardım edin temiz 2001 corsa tek kapı 1.4 lpgli aracı 12ye alabilirmiyim.şimdiden saolun...

Sıkıntısı yoksa fiyat güzel.
  • MERHABA ARKADAŞLAR SİZLERLE ARAÇLARIMIZDAKİ KASETÇALARLARLA İLGİLİ ÇÖZÜMÜ PAYLAŞMAK İSTEDİM.2004 MODEL OPEL CORSA C ARACIM VAR ORJİNAL KASETÇALARINI SÖKTÜRÜP YERİNE 2006 MODEL CORSALARDAKİ CD 30 MP3 TAKTIRMAK İSTEDİM FAKAT ARKADAKİ SOKETLER UYUMLU OLMADIĞI İÇİN BİRBİRİNİ DESTEKLEMİYO BÜTÜN BUNLARLA UĞRAŞMAK YERİNE VE ARACIN ORJİNAL SES SİSTEMİNİ BOZMAK YERİNE ÇOK MANTIKLI Bİ ÇÖZÜM VAR ARTIK.KASET ÇALAR MP3 KABLOSUZ,SES KALİTESİNİ BOZMAYAN NORMAL GÜNLÜK YAŞANTIMIZDADA KULLANABİLECEĞİMİZ BİR SİSTEM KUTU İÇERİĞİNDE KIZIL ÖTESİ KUMANDASI ARAÇ ŞARJI USB KABLOSU KULAKLIĞI İLE BİRLİKTE TAKIM OLARAK SATILMAKTADIR.VE KENDİ BÜNYESİNDE BARINDIRDIĞI 7 EKOLAYZIR SEÇENEĞİ MEVCUTTUR.İSTER ARACINIZ KASET ÇALAR BÖLÜMÜNÜZE TAKIN İSTERSENİZ YANINIZDA TAŞIYIN EYER ARACINIZIN DİREKSİYONUNDA KONTROL TUŞLARINIZ VARSA SES AÇMA KAPAMA BUNUDA DESTEKLİYO MP3 OKUYABİLDİĞİ İÇİN.YAPMANIZ GEREKEN TEKŞEY 2 VEYA 4 GB HAFIZA KARTINA MÜZİKLERİNİZİ YÜKLEYİP GİRİŞ SOKETİNE TAKMANIZ.HARİKA BİR SİSTEM.FİYATIDA ÇOK UYGUN 50 TL BÜTÜN KASETÇALAR ARAÇLARIN TEK ÇÖZÜMÜ.İNTERNET SİTELERİNDE SATILIYO REKLAMLARI VAR FAKAT SİPARİŞ VERDİĞİNİZDE ELİNİZE ULAŞMIYO ÇÜNKÜ HERKEZİN YAPTIĞI GİBİ STOKLARINDA OLMAYAN ÜRÜNLERİ SATIŞA SUNUYOLAR BEN İNTERNETTEN ALDIM FAKAT 20 GÜNDE ELİME ZOR ULAŞTI UFAK Bİ ARAŞTIRMAYLA SATILAN YERİ BULDUM İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARA YARDIMCI OLABİLİRİM.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

• 12000tl ye temiz tek kapı 2001 corsa lpg li arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.corsa c kulubün sanırım çok yazanı yok.yardım bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaca

12000tl ye temiz tek kapı 2001 corsa lpg li arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.corsa c kulubün sanırım çok yazanı yok.yardım bekliyorum...

ben 13bin tl ye 125bin km de lpg li almıştım 1.5 yıl önce biraz eksesuar modifiyeside vardı

tavsiye ederim güzel otomobildir

tek kapı olması olayını hiç kafaya takmıyorsun hatta daha farklı ve karizmati duruyor

sürekli
    "diesel mi?"
    "1.7dti mi?"
    "koltukları sonradan mı taktırdın?"

soruları gelecektir sinir olacaksın
    ama bir 1.7dti nin içine bindiğin kullandığın zaman comfortun farkını anlıyor aracını daha çok seviyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: velfecir

quote:

Orijinalden alıntı: an_believab_il

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Yorumları okuyorum son 1-2 kişi 11.000 TL den almıs 3K 2001 Corsa C. Son zamanlarda da 12-13bindi bu araclar. Simdi bakıyorum alınabilecek ,temizolanlar 14.5-15000 tl.. Noldu bunlara ya ?

Evet son zamanlarda fiyatlarda artış oldu, bunu yazın gelmesine bağlamak lazım biraz... Ayrıca millet nette birbirini gazlıyo 'onun arabası 14se benimki 15 eder' diye diye fiyatlar alıp başını gidiyor.

Ben bundan önce sıfır yaris almıştım 2009da 1,5 sene kullandım sonra paraya ihtiyacım olduğu için satmıştım şimdi bu 3k 2001 corsa c modeli kullanıyorum. Ben uygun fiyata bulduğum için almıştım fakat eğer fiyatlar dediğin rakamlardaysa bence alma, çünki bu araç için yüksek diye düşünüyorum.
    pazarlıkla gerçek ederine indir aracı, oda çok temiz ise tüp vs. hariç 12,500-13,000 eder kanaatimce.

fiyatların hepsi şişirme bence :)
    bende 11 e aldım 3 ay önce.

13 hayatta vermem bu araca :)

oda bişeymi şu anda 130-160bin km arası 20-25bin tl arası çekilen corsa c 1.8gsi aracı, 15-16 bin tl gibi fiyatlara satıldığı zamanlar vardı...

• Ben iki yıl önce 14'e aldım
    19 küsür isteyen acil yazan arkadaş da 15750'ye aldı.Satmaya niyeti yok onların arkadaşlar bakmayın
  • Öncelikle herkese iyi pazarlar dilerim..
    Bu hafta içinde 2006 model corsa 1.2i twinport enjoy easytronik almayı düşünüyorum.Araç 36,500 km de.Satan arkadaş 22.000 TL fiyat biçti.Yorumlarınızı alabilir miyim acaba ??

alım/satım başlığını görmemişim :( kusurabakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherub01 -- 4 Haziran 2012; 2:14:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.