Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • galiba bakım zamanı geldi demek. kontak yapmadan önce km 0lama ya basıp ardından kontak yapınca yazı düzeliyormuş diye okudum.
  • Bu dediğiniz olağan bir durum tahminimce,bendede oluyor her marşa basışımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crs_murat

Merhaba arkadaşlar 2006 corsa c 1.3 CDTI silverline kullanıcısıyım aractan cok memnunum sorum şu arabada viteste giderken düz yol ve rampa inerken ayağımı gazdan çekince araba sanki frenliyormuş gibi oluyor doğalmıdır sebebi nedir bilen varsa yardımcı olmanızı rica ederim

Doğal bir durum değil bence,yakın zamanlarda arka fren ayarı falan yaptırdınızmı?Arka frenler sıkı ise ondan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VVooDoo

corsa c için amortisör almayayı düşünüyorum
    monroe reflex kullanan varmı ?

Ben derimki yetkili servisden fiyat alın çünkü indirim oranları güzel,ayrıca iki yıl taktıkları her parçaya garanti veriyorlar.
  • Geçtiğimiz ay corsama biraz modifiye yaptım arkadaşlar bakalım beğenecek misiniz?
    Yapılan işlemler:
    Mercekli far orjinal GM
    Orjinal marşpiyel GM
    Gsi spoiler GM

Fikirlerinize ve eleştirilerinize açığım arkadaşlar.
     Corsa C Kulubü (2001-2006)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brlonrn -- 15 Ağustos 2012; 21:54:39 >

• Zaten jantlarını çok beğendiğimi söylemiştim.Orjinal parça taktırman da bence çok şık durmuş
    Maaşallah

Spoiler'i boyatıp mı taktırdın ? Tam göremiyorum.
    Bir de marşpiyelin fiyatı nedir merak ettim.Benim sol tarafın tırnağı kırık da.
    Edit :ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çapultra -- 16 Ağustos 2012; 0:55:20 >
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler,spoileri araç rengine boyattırdım.
    Tek taraf marşpiyel 175 tl,fakat işçiliğide servisde yaptırırsan %25 indirim yapıyorlar.Gerçi ben marşpiyel taktırırken mecburen 4 çamurluk ağzı bagalitlerinide
    değiştirtim,biraz tuzlu oldu ama napalım.
  • Pahalıymış yav,diğer aldıklarınızın da fiyatını yazarsanız sevinirim,hatta varsa jantların da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Corsa'da 1. Vitese geçişde çoğunlukla problem yaşanıyor. Acaba sizin araçlarınızda da aynı problem var mı? Corsa modellerinin cogunda olduğu hakkında duyumlar almıştım.
    Araç : 2004 corsa, 1.2, dizel.

• quote:

Orijinalden alıntı: crs_murat

Merhaba arkadaşlar 2006 corsa c 1.3 CDTI silverline kullanıcısıyım aractan cok memnunum sorum şu arabada viteste giderken düz yol ve rampa inerken ayağımı gazdan çekince araba sanki frenliyormuş gibi oluyor doğalmıdır sebebi nedir bilen varsa yardımcı olmanızı rica ederim

EGR kirlemiş muhtemelen.
    Bende yaşadım.
    Bir müddet sonra giderken stop etmeye başlıyor.

Herhangi bir serviste EGR değerlerinizi ölçtürebilirsiniz.
    Standart oranın altında ise ya temizlik ya değişim.
    250TL
  • Yanıtın için teşekkür ederim ama ben stop etme yaşamadım sadece ilerlerken ayağımı gazdan çekince frenliyo gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Merhabalar. Corsa'da 1. Vitese geçişde çoğunlukla problem yaşanıyor. Acaba sizin araçlarınızda da aynı problem var mı? Corsa modellerinin cogunda olduğu hakkında duyumlar almıştım.
    Araç : 2004 corsa, 1.2, dizel.
    Egr yi iptal ettirin bence,ben öyle yaptırdım şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brlonrn -- 19 Ağustos 2012; 1:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brlonrn

İyi dilekleriniz için teşekkürler,spoileri araç rengine boyattırdım.
    Tek taraf marşpiyel 175 tl,fakat işçiliğide servisde yaptırırsan %25 indirim yapıyorlar.Gerçi ben marşpiyel taktırırken mecburen 4 çamurluk ağzı bagalitlerinide
    değiştirtim,biraz tuzlu oldu ama napalım.
    sizi bilgilendireyim fiyatlar hakkında.
    Jantlar :1180 TL(%30 indirimli fiyatı)
    Jant göbekleri:122 TL(%30 indirimli fiyatı)
    Bijon kapakları:55 TL(%30 indirimli fiyatı)
    Mercekli farlar:600 TL(ikinci el aldım)
    Spoiler fiyatını yetkili servisde sordum,1173 TL fiyat verdiler.Ellerinde olmadığını,siparişle Almanyadan geleceğini söylediler.Bende yurtdışından ikinci el aldım kargo ile beraber bana 600 TL ye geldi.

Şunu da belirteyim jantların fiyatını servisden soracak olursanız 1002093 parça kodu ile sordurun,aksi takdirde gsi jantı falan dediğiniz zaman katiyen bulamazlar,epc de bu jantlar tigra b jantı diye geçiyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brlonrn -- 20 Ağustos 2012; 2:43:53 >

• Arkadaşlar iyi bayramlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brlonrn -- 21 Ağustos 2012; 23:45:12 >
  • Bilgiler için teşekkürler hocam

• Herkeze iyi bayramlar 2001 yeni kasa comfort 50000 km de ful y servis bakımlı krş masrafsız boyasız çiziksis 18 e nasıl yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kalyoncu1

Herkeze iyi bayramlar 2001 yeni kasa comfort 50000 km de ful y servis bakımlı krş masrafsız boyasız çiziksis 18 e nasıl yorumlarınızı bekliyorum

2001Corsa comfort'a 18 bin lira vermeyeceksiniz değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Herkeze iyi bayramlar 2001 yeni kasa comfort 50000 km de ful y servis bakımlı krş masrafsız boyasız çiziksis 18 e nasıl yorumlarınızı bekliyorum

13 yazacakti heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

13 yazacakti heralde

Bu ayarda 1.4 5 kapı corsa 13 veren varsa ben 15 verip alayım ben bulamadım varsa hemen alayım 3 kapısı na 14 istiyolar eger satan varsa forumda satan hemen tallibim

• 18 e 2005 makyajli dizeller var hemde comfirttan ust donanim seviyelerinde naaptin hocam

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.