Şimdi Ara

Corsa C Kulubü (2001-2006) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
46
Favori
288.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, ben hava/polen filtrelerinde Mahle/Knecht'i İstanbul'da (Topkapı Sanayi Rotaş'ın yanı Bilgin Oto) mağazadan, Mann'ı da Otoban'da Mirkelam tesisi arkasındaki Distribütör'den direkt alabiliyorum, o yüzden İstanbul avantajı dedim, ama bu markaları İstanbul dışına kim veya hangi site satıyor bilmiyorum.

Yağ 10-12 TL (Purflux), Mazot 30 (Ufi) TL benim araç için, ama galiba Corsa C araçlar arasında da model/marka farkı olabiliyor yağ ve/ya mazot filtresinde) Fiyatından ötürü yağ filtresinde pek sahte beklemiyorum, ama bu işlerin garantisi olmaz.

(HepsiOpel, OpelGM, Opelburada'da filan pek sahteye denk gelmedim, kutuları hep aynı renk idi, ama sahte yapsalar da n'asıl anlaşılır bilmiyorum)
  • Arkadaşlar 4 Yıllık Aracımı Satıyorum..Dosta Gidecek Arabadır..İlgilenen Varsa Buyursun..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-opel-corsa-1.2-easytronic-83-bin-km-198423593/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

Beyler 2005 yada 2006 corsa c arıyorum. eşim de kullanacağı için otomatik olması şart. 1.2 twinport olur 1.3 cdtı 1.4 olur farketmez. Etrafınızda yada içimizde satan olursa iletişime geçebiliriz. Bir de bu araçların otomatiği nasıldır hiç kullanmadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2005-opel-corsa-1.2-easytronic-83-bin-km-198423593/detay/
    Kendi Aracım Beyazıt Bey..İstanbuldaysanız ve Araç Satın Almadıysanız Satışa Çıkardım..Donanımhaber İndirimide Yaparış Bişeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser_1453 -- 31 Ocak 2015; 22:37:14 >

• s.a. arkadaşlar

benim 2004 opel corsa c arabanın içi cok kirlendi ( koltuklarda lekeler , heryerde toz ve kir vs... ) buna şimdi detaylı bir iç temizlik yaptırcan ondan sonra birde güzel bi döşeme yaptirtmak istiyorum çünkü kapılardaki kumaş bölümlerde sökülüyor yavaş yavaş.

opel corsa c için istanbul anadolu yakasında güzel deri yada kumaş iç döşeme yapan biyer varmı bildiğniz ve memnun kaldığnız ?
  • Herkese kazasız ve mutlu haftalar Corsa C ailesi...
  • Arkadaşlar Kısmetse Yarın Sabah 4 yıllık corsa c maceram son bulacak..4 araba arasında takılı kaldım biri segment'i değişik ama olsun
    Corsa 1.4,Fiesta 1.4,i20 1.4 Otomatik birde astra 1.6 arasında kaldım..astra çok güzel araba classic III..hep hayranımdır ama benzin yakmıyor içiyor diyorlar..lpg de taktırmak istemiyorum..ailemde sıcak bakmıyor..sizce hangisi..bi kaç gün önce arkadaşım 1.4 fiesta aldı.içi süper fakat bagaj biraz dar gibi..ayrıca arka koltuk rahatsız..yorumlarınızı bekliyorum..iyi forumlar
  • kaiser_1453 kullanıcısına yanıt
    Ailen kaç kişi (arka koltuk)
    Dizel olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

Ailen kaç kişi (arka koltuk)
    Dizel olan var mı?

Daha Aile Kuramadık :D Fakat Yeğendir Valide Hanımdır Ablamdır Gidiyoruz Bir Yerlere..
    Dizel Olan Yok Denecek Kadar Az..Olanıda Baya Harap :D
  • kaiser_1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam, uzun mesafe gitmeyeceksen, b segmenti'ndekilerin hemen hepsinin arka koltuk aralığı biraz dar. Yakıt maliyeti önemliyse, lpg'ye uyumlu + (Senin için bagaj önemli diye) arka koltukar kısmi yatabilen, stepne yerine simit depo filan takılabilen birine bak istersen.
  • 1.6 easytronic aldi gibi peder tamam begendim ama cok yaktigini ogrenince vazgectik ama peder beyin akli kaldi bu benzin fiyatlari bu hukumet politikalari varken 1.2 1.4 motor almaya mahkumuz.yada lpg yapmaya.hayirlisi olsun artik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba..Corsa C'den Astra'ya Geçenler Kervanına Bizde Katıldık..
    Astra H Kasa 1.6 HB 115HP Easytronic Aldı Peder Bey..2009 Model 71 Binde..
    Bu Sefer Biraz Fazla Yakacağız Ama Napalım..
    Corsa'da fabrika verilerini yakalamıştım fakat şimdiki araç da yakalayacak mıyız bilemiyorum.??
    Bu Araçlar Kaç kr yakıyor..bazıları 50 kr yazıyor gözüm çok korktu..Tüp'te taktırmak istemiyorum..senelik 12-13 bin km yaptım corsada
    Arkadaşlar Hekese Teşekkür Ederim Hakkım Varsa Hepinize Helal Olsun..Sizde Hakkınızı Helal Ediniz..
    Gene Forumdayım Herhangi bir yanıtlayabileceğim olursa sorularınızı bekliyorum
    Sağlıcakla Kalın Arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaşlar Merhaba..Corsa C'den Astra'ya Geçenler Kervanına Bizde Katıldık..
    Corsa'da fabrika verilerini yakalamıştım fakat şimdiki araç da yakalayacak mıyız bilemiyorum.??
    Bu Araçlar Kaç kr yakıyor..bazıları 50 kr yazıyor gözüm çok korktu..Tüp'te taktırmak istemiyorum..senelik 12-13 bin km yaptım corsada
    Arkadaşlar Hekese Teşekkür Ederim Hakkım Varsa Hepinize Helal Olsun..Sizde Hakkınızı Helal Ediniz..

Hayırlı uğurlu olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanakt

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser_1453

Arkadaşlar Merhaba..Corsa C'den Astra'ya Geçenler Kervanına Bizde Katıldık..

Hayırlı uğurlu olsun...

teşekkürler

• arkadaşlar merhaba aranıza 2003 corsa easytronic ile katıldım 101.000 km de
    4 şubatta aldım, aldığım gün lpg taktırdım şimdilik çok memnunum.
    2009 model honda city vardı otomatik vites geçişleri daha iyi idi fakat bununda güzel 1,2 ye göre performansı harika
    ş.içinde 8,9 lt lpg tüketti yakıtı gayet güzel.
    herkese kazasız belasız sürüşler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğberk23

arkadaşlar merhaba aranıza 2003 corsa easytronic ile katıldım 101.000 km de
    4 şubatta aldım, aldığım gün lpg taktırdım şimdilik çok memnunum.
    2009 model honda city vardı otomatik vites geçişleri daha iyi idi fakat bununda güzel 1,2 ye göre performansı harika
    ş.içinde 8,9 lt lpg tüketti yakıtı gayet güzel.
    herkese kazasız belasız sürüşler

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın....
  • MERHABA KARDEŞ,

CORSA C BROÜŞÜRÜNÜ tek bir link İLE tek seferde paylaşman mümkün müdür ? resimden okunmuyor maalesef.

yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Selamlar

İlk paylaşım benden olsun.
    2005yılındaki Corsa broşürü. Teknik bilgiler ve donanımları ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

[bscfp=][bscfp=]

MERHABA MURAT KARDEŞ,

CORSA C BROÜŞÜRÜNÜ tek bir link ile tek seferde paylaşman mümkün müdür ? resimden okunmuyor maalesef.

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• singlewalf S kullanıcısına yanıt
    Hocam, bende bu broşür de link de yok, ama kullanım kılavuzundan istediğin bir kısım varsa fotoğrafını çekip göndereyim.
  • merhaba arkadaşlar 2004 model enjoy paket opel corsa aldım. araçın orjinalindeki teyp sistemi kasetli ben bunu cd çalar yapmak istiyorum yapan yada yaptırmayı deneyen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

Hocam, bende bu broşür de link de yok, ama kullanım kılavuzundan istediğin bir kısım varsa fotoğrafını çekip göndereyim.

Hocam ,

Çok iyi olur. kullanılması ön görülen motor yağları veya motor yağı ile ilgili sayfaları çekebilir misin.
    bir de şöför koltuğunu nasıl yukarı aşağıya hareket ettirecez. kolu çekiyorum tepki yok. üstünde bastırınca mı inecek. bununla alakalı sayfa varsa süper olur.

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.