Şimdi Ara

corsa cdti njoy mu? fiesta tdci mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar 99 paliomu sattım artık yeni araç almak için hazırım, fakat yine kararsızım! önerilerinizi bekliyorum, corsa cdti njoy mu? fiesta tdci mı? (20bin YTL, ABS, çift airbag)
    corsa njoyun vergi ve donanım avantajı, fiestanın ise daha büyük olması(yol tutuş için) ve ford olması(sağlamlık için) avantajı var.
    fakat disel motorları veya başka aklınıza gelebilecek teknik konular olabilir bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Araçları kullanmış arkadaşların tavsiyelerini de bekliyorum.
    Hadi bi el atalım arkadaşlarda bende arabamı alıp şöööyle fotoğraflarınıda ekliyim.
    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• ford fiesta tdci kullanıyorum memnunum yol tutuşu fena deil yakıtta da oldukça iyi tek sıkıntısı bagajı
  • Fiesta yol tutuşu olarak gayet iyidir... Çok tutuldu zaten...
  • Corsa varken fiesta alınmaz benceSegment farkı var bi kere,Yol tutuştan başka da +sı yok fiestanın corsaya göre,bide dizayn olabilir(bence)
  • CMON derim ben.
  • ben olsam jazz alırım ama...

illa ki dizel diyorsan, fiesta almanı öneririm, çünkü daha yeni bir araç ve kronik problemi yok, corsalarda ise başta ön takım ve teyp olmak üzere çeşitli problemleri olan bir araç, fiestayı alırsan ne yap et abs olmasına dikkat et.
  • Corsa cdtı
  • CMON 1248 CDTI 90 HP YENİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.